Închide meniul

CM 2022 | Reacţia lui Robert Lewandowski, după ce a dat primul gol la un Campionat Mondial: „Un vis devenit realitate”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 noiembrie 2022, 20:45 / Actualizat: 26 noiembrie 2022, 22:28

CM 2022 | Reacţia lui Robert Lewandowski, după ce a dat primul gol la un Campionat Mondial: „Un vis devenit realitate

Robert Lewandowski a marcat primul său gol la un Campionat Mondial

Profimedia

Reacţia lui Robert Lewandowski, după ce a dat primul gol la un Campionat Mondial. Starul polonez a marcat al doilea gol pentru echipa sa în meciul cu Arabia Saudită, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski a avut o reacţie extrem de emoţionantă după ce a marcat pentru prima dată la un Campionat Mondial. Lewandowski a ajuns la 77 de goluri marcate la naţională şi l-a egalat pe marele Pele.

Reacţia lui Robert Lewandowski, după ce a dat primul gol la un Campionat Mondial

Cu cât îmbătrânesc, cu atât sunt mai impresionabil. Sunt conştient când vine vorba de Cupa Mondială că ar putea fi şi ultima a mea. Când joci la echipa naţională, trebuie să te concentrezi pe rezultate. Întotdeauna mi-am dorit să marchez la Cupa Mondială, iar acest vis a devenit realitate„, a spus Robert Lewandowski după ce a marcat primul gol la un Campionat Mondial.

Robert Lewandowski a început să plângă după ce a marcat primul său gol la un Campionat Mondial

Starurile polonezilor, Robert Lewandowski şi Zielinski, au marcat golurile primei victorii a polonezilor la Mondialul din Qatar. Polonia are 4 uncte şi va juca în ultima etapă cu Argentina lui Lionel Messi. De cealaltă parte, Arabia Saudită va juca cu Mexic.

La finalul primei repriză, la scorul de 1-0 pentru Polonia, Arabia Saudită a ratat un penalty. De asemenea, Polonia a lovit de două ori bara prin Milik şi Lewandowski.

Reclamă

Polonia a deschis scorul prin Zielinski, în minutul 39, care a înscis din pasa lui Lewandowski. Patru minute mai târziu Al Shehri a fost faultat în careu şi, după consultarea VAR, arbitrul brazilian Wilton Sampaio a dictat lovitură de la 11 metri. A executat Al Dawsari, dar Szczesny a apărat şutul jucătorului saudit.

Repriza secundă a adus ocazii de ambele părţi, însă cei care au marcat au fost polonezii, prin Lewandowski, în minutul 83.

Cum a reacționat soția lui Robert Lewandowski după golul reușit de starul polonez în Polonia – Arabia Saudită 2-0

Soția lui Robert Lewandowski, Anna Lewandowska, a avut o reacție emoționantă după golul înscris de atacantul Barcelonei în meciul Polonia – Arabia Saudită, din grupa C de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Anna Lewandowska nu putea să rateze meciul dintre Polonia și Arabia Saudită. Soția lui „Lewy”, în compania familiei și a prietenilor, l-a susținut îndeaproape pe atacantul Barcelonei. Soțul ei a marcat primul gol din carieră la Cupa Mondială.

„Știu că echipa este foarte motivată și va face totul pentru a câștiga. Trebuie doar să ținem degetele încrucișate și să-i aclamăm. Fiecare turneu are propriile reguli, iar acesta este plin de surprize încă de la început, așa că orice este posibil!”, a spus Anna Lewandowska, citată de sport.interia.pl.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și