Închide meniul

CM 2022 | Recordul egalat de Lionel Messi în semifinala în Argentina – Croația. Starul „pumelor” ar putea să scrie istorie la Cupa Mondială

Alexandru Ivan Publicat: 13 decembrie 2022, 21:15

CM 2022 | Recordul egalat de Lionel Messi în semifinala în Argentina – Croația. Starul „pumelor ar putea să scrie istorie la Cupa Mondială

Lionel Messi a egalat un record deținut de Lothar Matthaus în semifinala în Argentina - Croația

Lionel Messi, alături de Luka Modric, în Argentina - Croația / Profimedia

  • Recordul egalat de Lionel Messi în semifinala în Argentina – Croația
  • Starul „pumelor” ar putea să scrie istorie la Cupa Mondială

Lionel Messi a egalat un record deținut de legendarul Lothar Matthaus în semifinala Argentina – Croația, de la Cupa Mondială din Qatar 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi e titular în duelul cu Croația și a a ajuns la 25 meciuri disputate în carieră la Mondial, egalând recordul lui Lothar Matthaus pentru cele mai multe prezențe la Cupa Mondială.

CM 2022 | Lionel Messi a egalat un record deținut de Lothar Matthaus în semifinala în Argentina – Croația

Reclamă

Messi poate stabili un nou record dacă Argentina se va califica în finală, în cazul unui succes cu Croația.

Leo Messi a debutat la Campionatul Mondial în 2006, când avea 19 ani.

Reclamă

“Lionel Messi este cel mai bun din toate timpurile”

Lionel Messi este cel mai bun jucător din toate timpurile, a asigurat selecționerul Argentinei după calificarea în semifinalele Campionatului Mondial din Qatar. “Pumele” s-au impus la lovituri de departajare în confruntarea cu Olanda.

Messi a fost desemnat cel mai bun jucător în victoria uriașă din sferturile de finală. A reușit un gol și un assist fabulos. Mai mult, a fost și cel care a executat cu succes prima lovitură de departajare a „pumelor”.

Messi a fost implicat în cele mai multe șuturi pe poartă (39), capitol la care nu are rival la Mondialul din Qatar. Selecționerul Argentinei l-a lăudat pe starul de 35 de ani, la finalul partidei cu Argentina.

Reclamă 4 / 0/3

„Lionel Messi este un jucător foarte important și a demonstrat că este cel mai bun din toate timpurile. Suntem fericiți și binecuvântați că îl avem de partea noastră“, a declarat Lionel Scaloni după calificarea Argentinei, potrivit theguardian.com.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare
Fotbal extern • 14 mart., 9:06
Recital Messi şi Suarez! Un gol şi un assist pentru fiecare, iar Inter Miami e în sferturile Cupei Campionilor CONCACAF!