Închide meniul

CM 2022 | Regele Salman al Arabiei Saudite a declarat zi de sărbătoare națională după victoria împotriva Argentinei

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 noiembrie 2022, 18:54 / Actualizat: 23 noiembrie 2022, 15:37

CM 2022 | Regele Salman al Arabiei Saudite a declarat zi de sărbătoare națională după victoria împotriva Argentinei

Sărbătoare națională în Arabia Saudită, după victoria cu Argentina

Jucătorii Arabiei Saudite celebrează victoria cu Argentina / Profimedia

Miercuri, 23 noiembrie, a fost declarată sărbătoare națională în Arabia Saudită, după victoria cu Argentina de la Campionatul Mondial din Qatar 2022. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arabia Saudită a produs cea mai mare surpriză din istoria Campionatelor Mondiale și a învins-o pe Argentina lui Lionel Messi, una dintre principalele favorite la trofeu.

Sărbătoare națională în Arabia Saudită, după victoria cu Argentina

Ca să sărbătorească succesul istoric, Regele Salman a declarat o zi de sărbătoare națională pe 23 noiembrie, a anunțat Agenția Saudită de presă. Toți angajații din sectorul public și privat, cât și studenții și elevii, se vor bucura de o zi liberă.

Reacţia presei internaţionale după şocul de la Campionatul Mondial

Jurnaliştii din Argentina s-au ferit să îi pună la zid pe jucătorii lui Lionel Scaloni. Şocul s-a resimţit în toată lumea! „Lovitură dură pentru Argentina. Arabia Saudită a câştigat şi a surprins lumea„, a titrat Clarin.

Reclamă

„Saudiţii reuşesc prima mare surpriză de la Campionatul Mondial chiar împotriva reprezentativei albiceleste„, au spus şi argentinienii de la El Pais.

„Argentina a pierdut cu Arabia Saudită şi şi-a complicat destinul la Cupa Mondială„, a fost titlul din La Nacion.

„Argentina – Arabia Saudită 1-2. Petardă istorică„, au titrat spaniolii de la Marca.

Reclamă 4 / 0/3

„Înţepătura arabă. Messi gafează în unul dintre cele mai mari şocuri de la Cupa Mondială. Favoriţii pierd cu Arabia Saudită, 1-2, şi înregistrează prima înfrângere după trei ani„, au scris cei de la The Sun.

„Argentinienii cad de sus„, este titlul ales de francezii de la L’Equipe

Argentina, una dintre ruşinile istorice de la Campionatul Mondial

Argentina a înregistrat una dintre ruşinile istorice de la Campionatul Mondial. A pierdut meciul cu Arabia Saudită (1-2), o echipă care avea cotă 1.000 la căştigarea trofeului, înaintea debutului competiţiei din Qatar.

Până la acest meci, înfrângerea Franţei cu Senegal, de la Campionatul Mondial din 2002, era considerată cea mai mare surpriză de la Cupa Mondială. Papa Bouba Diop a marcat atunci singurul gol, împotriva deţinătoarei trofeului.

Tot Argentina, de asemenea deţinătoare a trofeului la momentul respectiv, pierdea în 1990 împotriva Camerunului, cu 0-1, după golul lui Francois Omam-Biyik. Totuşi, Pumele ajungeau până în finală, una pierdută în faţa Germaniei, după un penalty transformat de Brehme.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și