Închide meniul

CM 2022 Ronaldo a dat verdictul! Cine va câștiga Cupa Mondială după eliminarea Braziliei

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 13 decembrie 2022, 9:12

CM 2022 Ronaldo a dat verdictul și a anunțat cine crede că va câștiga Cupa Mondială, în contextul în care Brazilia lui a fost eliminată de Croația încă din faza sferturilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Il Fenomeno” merge pe mâna Franței, cu care încă de la începutul competiției i-ar fi plăcut ca Selecao să joace finala. Argentina – Croația și Franța – Maroc sunt semifinalele, iar ”Dințosul” merge pe mână ”Les Bleus”.

CM 2022 Ronaldo a dat verdictul

”Pronosticul meu, chiar înainte de începerea Mondialului, era o finală între Franța și Brazilia. Francezii au rămas în competiție și confirmă de la meci la meci că sunt principalii favoriți.

Au o echipă foarte puternică, atât în apărare, cât și în atac sau la mijlocul terenului. La ultimul meci au marcat chiar și prin Tchouameni, cu un șut din afara careului”, a spus Ronaldo, citat de L`Equipe.

Și bookmakerii au fost convinși de valoarea echipei lui Deschamps, care are o cotă de 2.10 la câștigarea trofeului. Argentina are 2.65, iar outsiderele Croația și Maroc au cote de 9, respectiv 10.

Reclamă

Argentina – Croația și Franța – Maroc, „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial

Argentina – Croația și Franța – Maroc sunt „șocurile” din semifinalele Campionatului Mondial. Au mai rămas doi pași până la marea finală din Qatar. Franța și Maroc au obținut sâmbătă seară calificarea în penultimul act, acolo unde așteptau deja Argentina și Croația.

Argentina – Croația și Franța – Maroc se joacă pe 13, respectiv 14 decembrie, de la ora 21:00. Cele două semifinale „de foc” vor putea fi urmărite în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Argentina a învins Olanda în sferturile de finală de la Campionatul Mondial, scor 2-2 (4-3 d.l.d.), și se va duela în semifinale cu Croația. Naționala lui Zlatko Dalic a trecut în sferturi de Brazilia, tot la loviturile de departajare, scor 1-1 (4-2 d.l.d.).

Reclamă 4 / 0/3

Sâmbătă, în celelalte două sferturi de finală n-a mai fost nevoie de prelungiri și lovituri de departajare, dar dramatismul tot a existat. Maroc a produs o altă surpriză colosală și a eliminat Portugalia lui Cristiano Ronaldo, scor 1-0.

Naționala africană va da piept în semifinale cu campioana mondială, Franța. Trupa lui Didier Deschamps a eliminat Anglia în sferturi, scor 2-1, după un final nebun de meci în care Harry Kane a ratat un penalty.

Recomandări
  • Franța e favorita bookmakerilor la câștigarea CM 2022

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și