Închide meniul

CM 2022 | Roy Keane, ironie maximă pentru Brazilia după eliminarea-șoc de la Campionatul Mondial: „Și-au irosit toată energia când dansau!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 decembrie 2022, 21:05

CM 2022 | Roy Keane, ironie maximă pentru Brazilia după eliminarea-șoc de la Campionatul Mondial: „Și-au irosit toată energia când dansau!

Roy Keane a râs de brazilieni, după înfrângerea cu Croația

Roy Keane a râs de brazilieni, după înfrângerea cu Croația / Profimedia

Roy Keane a avut o ironie maximă pentru Brazilia, după eliminarea-șoc de la Campionatul Mondial din Qatar. Sud-americanii au fost învinși dramatic de Croația, la loviturile de departajare, scor 1-1 (2-4 d.l.d.) și au părăsit turneul în sferturile de finală, pentru a 4-a oară în ultimele 5 ediții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Roy Keane nu s-a putut abține și s-a amuzat pe seama brazilienilor.

CM 2022 | Roy Keane, ironie maximă pentru Brazilia după eliminarea-șoc de la Campionatul Mondial

Fostul mare mijlocaș al lui Manchester United, devenit pundit în Anglia, a râs public de Neymar și coechipierii săi, după eliminarea de la Cupa Mondială.

Roy Keane a declarat, ironic, că jucătorii lui Tite au fost obosiți după ce au dansat la fiecare gol marcat în meciul cu Coreea de Sud, scor 4-1, din optimile de finală.

„Nu sunt surprins că Brazilia a fost eliminată de la Cupa Mondială. Și-au irosit toată energia dansând contra Coreei de Sud”, a spus Roy Keane, potrivit ODDS Bible.

Reclamă

Roy Keane, scos din sărite de gestul brazilienilor din meciul cu Coreea de Sud

Roy Keane a fost scos din sărite de gestul brazilienilor din meciul cu Coreea de Sud, scor 4-1, din optimile Campionatului Mondial. Naționala lui Tite a marcat pe bandă rulantă în prima repriză și a declanșat “samba”… la propriu!

Neymar și colegii săi au dansat după cele 4 goluri înscrise în poarta asiaticilor.

Reclamă 4 / 0/3

Inclusiv selecționerul Tite a luat parte la bucuria jucătorilor sud-americani, care n-au avut milă de adversari în partida din optimile Cupei Mondiale.

Celebrarea pusă în scenă în mod repetat de jucătorii Selecao l-a înfuriat teribil pe Roy Keane. Legendarul mijlocaș al lui Manchester United i-a criticat aspru pe fotbaliștii brazilieni, acuzându-i că au dat dovadă de “lipsă de respect” față de adversari.

“Nu-mi vine să cred la ce asist. Nu am văzut niciodată atât de mult dans. Parcă m-aș uita la «Dansez pentru tine». Cred că e lipsă de respect să dansezi așa după fiecare gol.

Înțeleg primul moment, dar nu mereu… E o lipsă de respect. Chiar și selecționerul lor s-a implicat. Nu îmi place asta”, a spus Roy Keane, potrivit mirror.co.uk.

Neymar a plâns în hohote după ce Brazilia a fost eliminată de la Cupa Mondială!

Neymar a plâns în hohote după ce Brazilia a fost eliminată de la Cupa Mondială din Qatar. Naționala sud-americană a fost învinsă dramatic de Croația, scor 1-1 (2-4 d.l.d.), la loviturile de departajare.

Neymar n-a apucat să execute la „loteria penalty-urilor”. Atacantul de la PSG a marcat în minutul 105+1 din prelungiri, dar Croația n-a renunțat la luptă și a restabilit egalitatea în minutul 117, prin Bruno Petkovic.

Neymar nu și-a putut stăpâni emoțiile după eliminarea-șoc a Braziliei și a izbucnit în lacrimi, chiar pe teren.

Reclamă

Starul de 30 de ani a fost consolat de Dani Alves, în timp ce lacrimile îi curgeau necontenit pe obraji.

Și coechipierii lui Neymar au fost extrem de afectați de eliminarea de la Cupa Mondială și s-au aruncat la pământ, cu privirile în gol.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și