Închide meniul

CM 2022 | Sora lui Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit, după criticile primite de starul portughez: “Oameni mizerabili și ipocriți!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 decembrie 2022, 9:56

CM 2022 | Sora lui Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit, după criticile primite de starul portughez: “Oameni mizerabili și ipocriți!”

Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Portugalia - Elveția 6-1

Cristiano Ronaldo a fost rezervă în Portugalia - Elveția 6-1 / Colaj Instagram, Profimedia

Sora lui Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit, după criticile primite de starul portughez. Elma Aveiro, recunoscută pentru declarațiile sale acide, a sărit din nou în apărarea fratelui său. Ronaldo a fost rezervă în meciul Portugalia – Elveția 6-1, din optimile Campionatului Mondial, iar situația inedită a atras o mulțime de reacții.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo a fost criticat constant în ultima perioadă, începând cu interviul-șoc oferit în presa din Anglia care a dus la despărțirea de Manchester United.

CM 2022 | Sora lui Cristiano Ronaldo s-a dezlănțuit, după criticile primite de starul portughez

Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă la partida cu Elveția. Elma, sora atacantului de 37 de ani, s-a arătat extrem de furioasă pentru faptul că fratele său este criticat inclusiv de portughezi.

Elma Aveiro a postat un mesaj pe rețelele sociale, la scurt timp după calificarea Portugaliei în sferturile Cupei Mondiale. În meciul cu Elveția, Ronaldo a fost introdus abia în minutul 76, la scorul de 5-1.

“Felicitări, Portugalia. Da, ‘Ronaldo nu este etern. Da, din păcate, Ronaldo nu va juca tot timpul. Acum nu marchează goluri, e bătrân. Portugalia nu are nevoie de Ronaldo’. Am ascultat această conversație. Tot ce a făcut înainte, nu contează”, a scris Elma Aveiro, citată de as.com.

Reclamă

Discursul Elmei a continuat și mai acid, la adresa contestatarilor lui CR7.

„Forţa Portugalia! A stat pe bancă şi s-a odihnit atât de bine. Să joace şi alţii este parte din joc. Am câştigat, iar acum să ne gândim la următorul meci. Le cer celor 1% dintre oameni, mizerabilii şi ipocriţii, să nu-şi mai umple gura cu rahat. Scuipă şi în farfuria din care au mâncat, iar cel mai rău este că idioţii ăştia vorbesc.

Sprijină Portugalia indiferent cine joacă. Este o echipă, nu e doar Ronaldo. Respectaţi echipa, antrenorul şi mai ales pe Ronaldo. Ronaldo va fi etern, nu va fi uitat niciodată pentru tot ce a făcut şi ce va face. Mândru de tine, frate, pentru tot ce eşti şi reprezinţi în lume”, a “tunat” Elma, potrivit sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Bruno Fernandes a rupt tăcerea, după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă

Bruno Fernandes a rupt tăcerea, după ce Cristiano Ronaldo a fost lăsat pe bancă de selecționerul Fernando Santos în meciul Portugalia – Elveția 6-1, din optimile Campionatului Mondial din Qatar.

„Crezi că există cineva căruia să îi place să fie pe bancă? Nu cred că Cristiano a fost fericit. Dacă selecţionerul m-ar lăsa pe bancă la meciul următor, și eu aş fi supărat.

Cristiano își face treaba, își face partea și este fericit pentru rezultat deoarece este obiectivul tuturor să ajungem cât mai departe posibil.

Când Cristiano joacă şi echipa pierde, toată lumea vorbeşte despre el. Este cel mai faimos jucător din lume. Nimeni nu e mai faimos decât el în sport. Din sport, nu doar din fotbal”, a declarat Bruno Fernandes, după Portugalia – Elveția 6-1, citat de Football Daily.

Portugalia se va duela cu Maroc în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, și va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

A fost primul meci din fazele eliminatorii ale unui turneu final în care Ronaldo începe pe bancă la naționala Portugaliei, după 14 ani. Ultima oară s-a întâmplat la EURO 2008, când atacantul avea 23 de ani.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și