Închide meniul

CM 2022 | Sora lui Cristiano Ronaldo, sfâșiată după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială: „O să le vorbesc nepoților despre fratele meu!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 decembrie 2022, 20:11

CM 2022 | Sora lui Cristiano Ronaldo, sfâșiată după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială: „O să le vorbesc nepoților despre fratele meu!

Sora lui Cristiano Ronaldo, reacție după eliminarea Portugaliei

Cristiano Ronaldo, în lacrimi după eliminarea Portugaliei de la CM 2022 / Profimedia

Sora lui Cristiano Ronaldo, Katia Aveiro, a avut o reacție sfâșietoare după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială din Qatar 2022. A transmis un mesaj superb la adresa starului lusitan de 37 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Când nepoții îmi vor cere să vorbesc despre luptă, onoare, glorie, muncă, dăruire, obstacole, răul uman în schimbul invidiei, când îmi vor cere să vorbesc despre trofee, goluri, premii, lăsarea unei moșteniri fără precedent, voi vorbi despre FRATELE meu, unchiul lor, care s-a născut într-o casă simplă în mijlocul oceanului, departe de capitala Portugaliei, unde înăuntru erau găleți și boluri pentru a opri apa de ploaie care intra în casă.

CM 2022 | Sora lui Cristiano Ronaldo, reacție după eliminarea Portugaliei

Podeaua era pământ acoperit cu plastic (să arate ca o podea), unde mâncarea era gătită cu lemne, unde apa fierbinte din baie era încălzită la foc, unde dormeau cei 4 frați ai săi, în camera lui, sprijiniți de două saltele susținute de cărămizi, unde tatăl său era fost combatant și supraviețuitor al războiului de peste mări și mama sa orfană care a părăsit un orfelinat și și-a crescut familia.

Vă voi povesti despre imperiul pe care l-a construit, vă voi spune despre puterea lui, ce a promis și a împlinit, vă voi spune despre caracterul lui, vă spun că nu a renunțat niciodată, nici când mormântul a fost deja săpat pentru el. O să arăt filmului adevăratul film al vieții unchiului lor.

Și slavă Domnului că fac parte din asta. Că fac parte din viața lui… Și ce viață frumoasă. Sunt atât de mândră… El este… Fratele meu … Da, Cristiano Ronaldo. Mândria este cuvântul. Mulțumesc, frate!„, a scris Katia Aveiro, pe Instagram. 

Reclamă
 
View this post on Instagram
 
A post shared by Katia Aveiro🎤 (@katiaaveirooficial)

 Cristiano Ronaldo a izbucnit în lacrimi după ce Portugalia a fost eliminată de la Campionatul Mondial!

Starul lusitan nu și-a putut stăpâni lacrimile și și-a dat frâu liber emoțiilor, la finalul meciului cu Maroc, pierdut cu 1-0. Atacantul de 37 de ani a continuat să plângă în hohote pe tunelul stadionului, în drumul spre vestiare.

Cristiano Ronaldo a fost introdus în repriza secundă a duelului Maroc – Portugalia 1-0, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar 2022, și a ajuns la 196 de meciuri pentru naționala lusitană.

Reclamă 4 / 0/3

Ronaldo, doar rezervă cu Maroc, a fost introdus în teren de Fernando Santos în minutul 51. Cu acest prilej a ajuns la 196 de meciuri pentru naționala Portugaliei. Niciun alt jucător din istoria fotbalului nu a adunat mai multe apariții pentru țara sa.

Ronaldo împarte primul loc în ierarhia selecțiilor cu un jucător din Kuweit, Bader Al-Mutawa. Pe locul secund este un malaezian, Soh Chin Ann, cu 195 de meciuri.

Maroc, calificare istorică în fața Portugaliei

Echipa naţională a Marocului a învins sâmbătă naţionala Portugaliei, scor 1-0, şi a devenit prima echipă africană din istorie calificată în semifinalele Cupei Mondiale la fotbal.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Youssef En Nesyri, în minutul 42, când a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Attiat-Allah. Cristiano Ronaldo a început meciul ca rezervă şi a fost introdus în teren în minutul 51. Maroc este neînvinsă cu Walid Regragui pe banca tehnică.

Naţionala marocană scrie istorie la Cupa Mondială, calificându-se în semifinale, unde va întâlni învingătoarea din ultimul sfert de finală, Anglia – Franţa.

Recomandări
  • Portugalia, OUT de la Cupa Mondială 2022
  • Sora lui Cristiano Ronaldo, sfâșiată

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și