Închide meniul

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, 196 de meciuri pentru naționala Portugaliei! Recordul uriaș egalat în meciul cu Maroc

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 10 decembrie 2022, 18:32

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, 196 de meciuri pentru naționala Portugaliei! Recordul uriaș egalat în meciul cu Maroc

Cristiano Ronaldo, 196 de meciuri pentru naționala Portugaliei

Cristiano Ronaldo, în meciul Maroc - Portugalia, la CM 2022 / Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost introdus în repriza secundă a duelului Maroc – Portugalia, din sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar 2022, și a ajuns la 196 de meciuri pentru naționala lusitană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ronaldo, doar rezervă cu Maroc, a fost introdus în teren de Fernando Santos în minutul 51. Cu acest prilej a ajuns la 196 de meciuri pentru naționala Portugaliei. Niciun alt jucător din istoria fotbalului nu a adunat mai multe apariții pentru țara sa.

CM 2022 | Cristiano Ronaldo, 196 de meciuri pentru naționala Portugaliei

Ronaldo împarte primul loc în ierarhia selecțiilor cu un jucător din Kuweit, Bader Al-Mutawa. Pe locul secund este un malaezian, Soh Chin Ann, cu 195 de meciuri.

Cristiano Ronaldo a debutat pentru naționala Portugaliei în 2003. De atunci, a adunat 118 goluri pentru lusitani.

Reclamă

Alături de Portugalia, Ronaldo a cucerit EURO 2016.

Cristiano Ronaldo, „trădat” de unul dintre colegii săi portughezi

Ronaldo a fost rezervă în meciul Portugalia – Elveția 6-1, din optimile Cupei Mondiale, iar decizia selecționerului Fernando Santos a atras o mulțime de reacții.

În presa din Portugalia s-a zvonit inclusiv că Cristiano Ronaldo ar fi amenințat că pleacă din cantonamentul naționalei după ce a prins numai 15 minute în meciul cu Elveția. Între timp, scenariul respectiv a fost dezmințit de Federația Portugheză de Fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

Jose Fonte și-a exprimat opinia în legătură cu faptul că CR7 a fost lăsat pe bancă de Fernando Santos în partida din optimile Mondialului.

Stoperul cu 50 de selecții la naționala lusitană este de părere că echipa este mult mai unită atunci când Cristiano Ronaldo nu joacă.

„Portugalia are calitatea să facă asta în fiecare meci, dar trebuie să fim sinceri, simpla lui prezență pe teren îi face pe jucătorii de la națională mai puțin conștienți și, automat, trebuie să joace pentru el și să-i dea mereu mingea.

Când el nu este, Portugalia joacă mai mult ca o echipă, iar asta s-a văzut cu Elveția. Au jucat mai fluid, fără un punct central, toți au contribuit și a fost frumos de urmărit”, a declarat Jose Fonte, potrivit A Bola.

Erik ten Hag a dezvăluit ce a discutat cu Cristiano Ronaldo la Manchester United

Erik ten Hag a aflat într-un mod surprinzător că Cristiano Ronaldo vrea să plece de pe Old Trafford. CR7 nu i-ar fi spus niciodată asta antrenorului olandez. A făcut-o însă în timpul interviului exploziv pe care Ronaldo i l-a acordat lui Piers Morgan, în care acesta a spus că nu îl respectă pe Ten Hag.

După acest interviu, Manchester United a reziliat contractul portughezului, care revenise la club în august 2021. „Voia să plece, era destul de clar. Iar când un jucător nu mai vrea să fie la un club, trebuie să plece”, a declarat Ten Hag.

Prima dată când a spus că vrea să plece a fost în timpul acestui interviu. Ca şi club nu putem accepta asta. Acest lucru are consecinţe. Când a făcut pasul, a ştiut că vor exista consecinţe. Înainte, nu mi-a vorbit niciodată despre asta. În timpul verii am avut o discuţie. A venit să mă vadă să-mi spună că îmi va spune în şapte zile dacă vrea să rămână. Apoi s-a întors şi mi-a spus că vrea să rămână„, a spus antrenorul.

Reclamă
Recomandări
  • Cristiano Ronaldo, 196 de meciuri pentru naționala Portugaliei
  • Recordul uriaș egalat în meciul cu Maroc

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și