Închide meniul

CM 2022 | Spania, în stare de şoc după eliminarea de la Mondial! Reacţia presei după şocul cu Maroc, din optimile de finală

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 decembrie 2022, 20:06

CM 2022 | Spania, în stare de şoc după eliminarea de la Mondial! Reacţia presei după şocul cu Maroc, din optimile de finală

Spania, în stare de şoc după eliminarea de la Mondial! Reacţia presei după şocul cu Maroc, din optimile de finală

Spania, eliminată de Maroc de la CM 2022 / Profimediaimages

Spania este în stare de şoc după eliminarea de la Campionatul Mondial. Jucătorii lui Luis Enrique au fost învinşi, la lovituri de departajare, de Maroc. Ibericii au ratat calificarea în sferturile de finală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Busquets, Soler şi Sarabia au ratat de la punctul cu var. Chiar portarul celor de la Sevilla, Bono, a fost eroul Marocului.

Spania, în stare de şoc după eliminarea de la Mondial

Reacţia presei din Spania a venit imediat. Jurnaliştii de la principalele publicaţii sunt uluiţi de ceea ce s-a întâmplat. Şi-au amintit că au păţit o ruşine similară şi la ultima ediţie de Campionat Mondial, cu Rusia.

Fiasco al Spaniei: Maroc ne trimite acasă„, au titrat jurnaliştii de la Marca.

Spania spune la revedere competiţiei, la penalty-uri. Maroc scrie o pagină de istorie„, a fost titlul ştirii de deschidere de pe Mundo Deportivo.

Reclamă

Spania moare, aşa cum a făcut-o în Rusia„, au transmis şi jurnaliştii de la as.com.

Spania şi Maroc au încheiat la egalitate, scor 0-0, după 120 de minute de joc şi calificarea s-a decis la lovituri de departajare. Maroc a început cu gol – Sabiri, spaniolii au trimis în bară prin Sarabia, iar marocanii au mai înscris odată la execuţia lui Ziyech.

Bounou a apărat şutul lui Soler, apoi a ratat şi Maroc prin Benoun, dar Bounou a apărat şi execuţia lui Busquets pentru ca Hakimi să înscrie stabilind scorul final 3-0 şi să trimită pentru prima oară în istorie Marocul în sferturile Cupei Mondiale.

Reclamă 4 / 0/3

MAROC: Bounou – Hakimi, Aguerd (El Yamiq 84), Saiss, Mazraoui (Attiat-Allah 82) – Amrabat – Ounahi (Benoun 120), Amallah (Cheddira 82) – Ziyech, En Nesyri (Sabiri 82), Boufal (Ezzalzouli 69). SELECŢIONER: Walid Regragui

SPANIA: Unai Simon – M. Llorente, Rodri, Laporte, Jordi Alba (Balde 98) – Busquets – Gavi (Soler 63), Pedri – Ferran Torres (N. Williams 75, Sarabia 118) , Marco Asensio (Alvaro Morata 63), Dani Olmo (Ansu Fati 98). SELECŢIONER: Luis Enrique

Cartonaşe galbene: Saiss 90 / Laporte 77

Arbitri: Fernando Andres Rapallini – Juan Pablo Belatti, Diego Yamil Bonfa (toţi din Argentina) – Raphael Claus (Brazilia)

Spania, dezastru total în partida cu Maroc, la loviturile de departajare

Spania a ratat toate cele trei lovituri de departajare, din optimile Campionatului Mondial. Pablo Sarabia a lovit primul bara laterală a Marocului. Ulterior, șutul lui Carlos Soler a fost apărat de portarul Bono.

După ce și Maroc a ratat prin Benoun, Sergio Busquets a avut șansa de a o readuce pe Spania în lupta pentru calificare. Mijlocașul de la Barcelona a ratat și el însă, iar Maroc a reușit să se califice pentru prima dată în istorie în sferturile Campionatului Mondial.

Lovitura de departajare decisivă a africanilor a fost marcată de unul dintre starurile lor, Achraf Hakimi.

Reclamă

În sferturi, Maroc se va duela cu învigătoarea duelului „de foc”, Portugalia – Elveția. Meciul va avea loc de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Recomandări
  • Maroc – Spania 0-0 (3-0 d.l.d)
  • Reacţia presei din Spania

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și