Închide meniul

CM 2022 | Surprize colosale la Mondialul din Qatar! După Argentina, și Germania a căpitulat

Alexandru Ivan Publicat: 23 noiembrie 2022, 17:16

CM 2022 | Surprize colosale la Mondialul din Qatar! După Argentina, și Germania a căpitulat

Surprize uriașe la Campionatul Mondial 2022

Ilkay Gundogan, după Germania - Japonia 1-2

  • Surprize colosale la Mondialul din Qatar
  • După Argentina, și Germania a căpitulat

Campionatul Mondial 2022 a oferit surprize uriașe încă din primele meciuri. După Argentina, și Germania a capitulat în Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marți, Arabia Saudită a șocat o țară întreagă, când a învins-o cu 2-1 pe Argentina, una dintre principalele favorite la câștigarea trofeului. Doar 24 de ore mai târziu, Japonia a bătut-o pe Germania, cu același scor.

CM 2022 | Surprize uriașe la Campionatul Mondial 2022

La fel ca Argentina în meciul cu Arabia Saudită, și Germania a înscris prima în poarta Japoniei, tot din penalty. Dacă Messi i-a dat marți gol lui Al Owais, Ilkay Gundogan a înscris miercuri în fața lui Shuichi Gonda.

Reclamă

Japonia a întors scorul după pauză, precum Arabia Saudită în fața Argentinei. Doan și Asano au marcat în poarta lui Manuel Neuer, producând al doilea mare șoc de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

A fost pentru prima dată în istoria Japoniei când câștigă un meci la Cupa Mondială după ce a fost condusă cu 0-1. Pentru Germania a fost prima înfrângere din 1978 până în prezent după ce a condus la pauza unui meci de la Mondial.

Reclamă

Germania – Japonia 1-2

S-a înregistrat un nou rezultat şoc la turneul final. Starurile lui Hansi Flick au condus la pauză, dar niponii au făcut o a doua repriză incredibilă şi au întors rezultatul în decurs de opt minute.

Ilkay Gundogan a deschis scorul în minutul 33, din penalty. În prelungirile primei reprize a marcat şi Havertz, dar golul nu a fost validat. Selecţionerul Japoniei a făcut cinci schimbări. I-a trimis pe teren pe Minamonio şi Doan, iar aceştia au contribuit la golul egalării. Doan a făcut 1-1 în minutul 75. Pe final a marcat şi un alt jucător intrat pe teren după pauză. Asano a reuşit golul victoriei, în minutul 83.

Din aceeași grupă cu Germania și Japonia mai fac parte Spania și Costa Rica. Pentru nemți urmează duelul cu „Furia Roja”, derby-ul din grupe de la Mondial, meci în urma cărora ar putea fi eliminați din competiție, în cazul unei noi înfrângeri.

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start

Germania: Neuer – Sule, Rudiger, Schlotterbeck, Raum – Kimmich, Gundogan – Muller, Musiala, Gnabry – Havertz.
Selecționer: Hansi Flick

Japonia: Gonda – Sakai, Yoshida, Itakura, Nagatomo – Endo, Tanaka – Ito, Kamada, Kubo – Maeda.
Selecționer: Hajime Moriyasu

 

 

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”
Franţa - Germania 0-2! Nemţii nu au milă de naţionala lui Mbappe. Anglia - Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Fotbal extern • 23 mart., 23:40
Franţa – Germania 0-2! Nemţii nu au avut milă de naţionala lui Mbappe. Anglia – Brazilia 0-1. Endrick, eroul sud-americanilor
Germania, gol după şapte secunde în duelul "de foc" cu Franţa
Fotbal extern • 23 mart., 22:25
Germania, gol după şapte secunde în duelul „de foc” cu Franţa! Execuţie magistrală a atacantului de 100 de milioane de euro
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania
Echipa naţională • 23 mart., 18:28
Gabi Torje ştie ce urmează pentru Adrian Mazilu, după golul de senzaţie cu Germania: „Au plătit 3 milioane ca să scutească 20!”
Toni Kroos revine la naționala Germaniei pentru EURO 2024
Fotbal extern • 22 feb., 15:59
Toni Kroos revine la naționala Germaniei pentru EURO 2024! Cum a fost convins mijlocașul de la Real Madrid