Închide meniul
NEWS ALERT

CM 2022 | Thomas Muller, anunț de ultimă oră după umilința uriașă suferită de Germania la Mondial: „Dacă acesta a fost ultimul meu meci, vreau să spun ceva!”

Cosmin Cioboată Publicat: 1 decembrie 2022, 23:43

Reclamă
CM 2022 | Thomas Muller, anunț de ultimă oră după umilința uriașă suferită de Germania la Mondial: „Dacă acesta a fost ultimul meu meci, vreau să spun ceva!

Thomas Muller a lăsat de înțeles că se retrage de la naționala Germaniei

Thomas Muller a lăsat de înțeles că se retrage de la naționala Germaniei / Profimedia

Thomas Muller a făcut un anunț de ultimă oră după umilința uriașă suferită de Germania la Campionatul Mondial din Qatar. Atacantul de 33 de ani a lăsat de înțeles că se gândește serios să se retragă de la națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Germania a fost eliminată în faza grupelor de la Cupa Mondială, pentru a doua oară consecutiv.

CM 2022 | Thomas Muller, anunț de ultimă oră după umilința uriașă suferită de Germania la Campionatul Mondial

Echipa lui Hansi Flick a câștigat partida cu Costa Rica, scor 4-2, dar a fost în zadar. Nemții au încheiat grupa E pe locul al treilea și au părăsit turneul din Qatar.

Thomas Muller a fost titular în toate cele 3 meciuri din faza grupelor, însă n-a reușit să înscrie vreun gol sau să ofere vreun assist. Atacantul lui Bayern Munchen a „explodat” la finalul partidei cu Costa Rica.

Muller le-a transmis un mesaj special fanilor germani, după ultima sa apariție la națională.

Reclamă
Reclamă

„Este o catastrofă! Nu știu ce să fac. Dacă acesta a fost ultimul meu meci, vreau să le zic câteva vorbe fanilor fotbalului din Germania. A fost o enormă plăcere, dragilor. Am avut multe momente uriașe. Am încercat să îmi las inima pe teren la fiecare meci.

Tot timpul am dat ce am avut mai bun. Câteodată au fost lacrimi de fericire datorită acțiunilor mele, alte ori spectatorii au avut lacrimi de tristețe. Chiar dacă nu am avut mereu succes, am făcut-o cu dragoste”, a spus Thomas Muller, potrivit Bild.

Thomas Muller a adunat 120 de selecții la naționala Germaniei, reușind să marcheze 44 de goluri și să ofere 40 de pase decisive.

Reclamă

Presa din Germania a dat de pământ cu naționala lui Hansi Flick: „Ce umilință!”

„Ce umilință! Suntem eliminați!”. Acesta este titlul de pe prima pagină a celebrului cotidian Bild, după ce Germania a ratat calificarea din grupele Campionatului Mondial. Presa din Germania a dat de pământ cu naționala lui Hansi Flick, după eliminarea-șoc din Qatar.

Germania a câștigat ultimul meci din grupă, cu Costa Rica, scor 4-2, dar a fost în zadar.

În celălalt meci al grupei E, Japonia a răpus Spania, scor 2-1, și a încheiat pe primul loc, cu 6 puncte. Niponii au bifat o performanță extraordinară, reușind să învingă și Germania și Spania în faza grupelor.

Spania a obținut calificarea de pe poziția secundă. Ibericii au fost ajutați de victoria Germaniei în fața celor din Costa Rica. Nemții au terminat pe locul 3 și au părăsit Cupa Mondială în faza grupelor, pentru a doua oară la rând. Codașa grupei E a fost Costa Rica.

Situația finală din grupa E de la Campionatul Mondial

Germania a ratat calificarea în optimile de finală și la Campionatul Mondial din Rusia, din 2018, după ce a încheiat pe ultimul loc într-o grupă cu Suedia, Mexic și Coreea de Sud.

Presa din Germania a „explodat” după ce naționala lui Hansi Flick a ratat calificarea în optimi.

„Ce umilință! Suntem eliminați”, a titrat Bild, după rușinea uriașă suferită de naționala Germaniei.

„Victorie cu 4-2 în meciul cu Costa Rica. Și totuși, suntem eliminați. În același timp, Japonia a învins Spania cu 2-1. Pentru a doua oară consecutiv, Germania a ratat calificarea din grupele Campionatului Mondial. Cât de umilitor!”, au notat jurnaliștii germani.

Bild a dat de pământ cu naționala Germaniei

Reclamă

Prinde Dinamo un loc în play-off în acest sezon?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:45

Simona Halep şi-a aflat prima adversară de la Hong Kong. Primul meci pentru Simo după aproape cinci luni

12:49

Motivul incredibil pentru care Kylian Mbappe nu va fi pe stadion la Atletico Madrid – Real Madrid

12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și