Închide meniul

CM 2022 | Un parior a cedat înainte de finala Argentina – Franța! A dat cash-out la bilet, după 9 luni de suspans. Suma fabuloasă încasată

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 decembrie 2022, 16:30

CM 2022 | Un parior a cedat înainte de finala Argentina – Franța! A dat cash-out la bilet, după 9 luni de suspans. Suma fabuloasă încasată

Argentina, taxată în presa internaţională după calificarea cu emoţii în sferturile Campionatului Mondial

Lionel Messi, în timpul unei partidei dintre Argentina şi Australia/ Profimedia

Un parior a cedat înainte de finala Campionatului Mondial, Argentina – Franța. Daniel Forte, un bărbat din Statele Unite, a dat cash-out la bilet, după 9 luni de suspans.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Forte a pariat 26 de dolari pe un bilet spectaculos, alcătuit din 7 evenimente sportive.

CM 2022 | Un parior a cedat înainte de finala Argentina – Franța!

De-a lungul anului, pariorul a prins, pe rând, primele 6 selecții de pe bilet și mai avea nevoie ca Franța să câștige Campionatul Mondial din Qatar, pentru a încasa suma totală de 557.000 de dolari.

Bărbatul din SUA nu a vrut să riște nimic și a hotărât să închidă pariul înaintea meciului de „5 stele” dintre Argentina și Franța.

Așadar, Daniel Forte trebuia sa încaseze 283.000 de dolari, cu numai 26 de dolari puși la bătaie. În urma aplicării taxelor, Forte a primit „numai” 184.592 de dolari.

Reclamă

„Da, mamă. Am renunțat. Am luat banii. Te iubesc!”, a anunțat Daniel Forte, pe contul de Tiktok.

Lionel Messi, anunț categoric înaintea finalei Campionatului Mondial din Qatar

Lionel Messi a făcut un anunț categoric înainte de finală. Starul Argentinei susține că duelul cu învingătoarea dintre Franța și Maroc va fi ultimul al său la un Mondial.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt mândru să fiu capabil să îmi închei participarea la Cupa Mondială cu meciul e duminică. Ce am experimentat e ceva îmbucurător. Cu siguranță, duminică va fi ultimul meu meci la un Mondial. Patru ani sunt mulți, până la următorul. Sunt fericit că pot să termin cum se poate mai bine.

M-am simțit foarte bine la acest turneu. M-am simțit puternic înainte de fiecare meci. Am făcut multe sacrificii, ultimul meci a avut și prelungiri și nu ne-a fost deloc ușor. Am ajuns obosiți, dar grupul a arătat din nou putere. Am făcut un meci foarte bun cu Croația, știam de ce vom avea parte.

Am pregătit meciul foarte bine. Știam că vor avea și ei mingea, pentru că au niște jucători foarte buni la mijlocul terenului. Știam că vom avea șansele noastre. Sunt fericit și m-am simțit foarte bine de-a lungul acestui Mondial. Din fericire, am putut ajuta echipa și lucrurile au mers foarte bine.

Echipa, pe lângă putererea ei, este și una inteligentă și știe să citească fiecare moment al meciurilor. Scaloni a zis-o deja, e un grup foarte inteligent, care știe când trebuie să sufere, când trebuie să preseze, să se retragă. Echipa știe să citească meciurile.

Avem un staff foarte bun care nu lasă nimic la voia întâmplării. Ne învață fiecare detaliu important la fiecare meci. Niciodată nu ne simțim pierduți pe teren. Știm ce avem de făcut în fiecare meci. Știam că Croația poate avea posesia, dar știam ce forță avem după ce recuperăm mingea. Ei ne-au lăsat mai multe spații”, a spus Messi, citat de marca.com.

Recomandări
  • Un parior a cedat înainte de finala Argentina – Franța
  • A dat cash-out la bilet, după 9 luni de suspans

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Lewis Hamilton, eliminat în Q1 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și