Închide meniul

CM 2022 | Weston McKennie, gest incredibil în Anglia – SUA! S-a şters pe mâini pe vesta unui fotograf

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 noiembrie 2022, 22:08

CM 2022 | Weston McKennie, gest incredibil în Anglia – SUA! S-a şters pe mâini pe vesta unui fotograf

Westeon McKennie, gest incredibil în Anglia - SUA

Captură TVR 1

Weston McKennie, gest incredibil în Anglia – SUA. Starul americanilor s-a şters pe vesta unui fotograf în prima repriză a partidei cu Anglia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gest incredibil la Campionatul Mondial din Qatar. Acesta a ales să se şters pe mâini, înaintea unei aruncări de la margine, pe vesta unui fotograf aflat în apropiere.

Weston McKennie, gest incredibil în Anglia – SUA! S-a sters pe mâini pe vesta unui fotograf

Gestul s-a petrecut în minutul 38 al primei reprize. Vizibil jenat de moment, fotograful i-a zâmbit scurt lui McKennie. Atacantul amercian care joacă la Juventus a avut o ocazie uriaşă de a deschide scorul în minutul 26, când a reluat peste poartă din poziţie favorabilă. SUA a făcut o repriză fantastică cu Anglia, considerată una dintre favoritele la câştigarea trofeului.

Lotul Statelor Unite ale Americii

Brazilia, marea favorită a caselor de pariuri, la Campionatul Mondial

Brazilia este marea favorită a caselor de pariuri la Mondialul din Qatar. Are o cotă de 4.50 pentru a-și trece în cont al șaselea trofeu. Argentina lui Lionel Messi este următoarea pe listă, cu 6.50, iar Franța (8), Anglia (9.50) și Spania (10) sunt și ele printre naționalele cotate cu șanse reale.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo are o cotă de 15 pentru un titlu istoric. La polul celălalt, se află Arabia Saudită și Costa Rica, care au cotă 1.000 pentru a produce cea mai mare surpriză din fotbal.

Reclamă

Atunci când vine vorba de golgheteri, Kylian Mbappe e favoritul la Gheata de Aur a turneului, cu o cotă de 9, și e urmat de Neymar (10), Lionel Messi (11), Harry Kane (14), Karim Benzema și Cristiano Ronaldo, cu cote de 20.

La pase decisive, Messi, Kevin De Bruyne și Neymar sunt favoriți, cu o cotă de 8.50. Ei sunt urmați de Mbappe și Thomas Muller (12) și de Depay, Bruno Fernandes și Bernardo Silva (15).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Weston McKennie, gest incredibil în Anglia – SUA
  • S-a sters pe mâini pe vesta unui fotograf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și