Închide meniul
VIDEO

Discursul de mare campion al lui Kylian Mbappe de la pauza finalei Argentina – Franța: ”E meciul vieții noastre, e o finală de mondial”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 21 decembrie 2022, 8:32

Discursul de mare campion al lui Kylian Mbappe de la pauza finalei Argentina – Franța a fost dezvăluit într-un documentar TF1. Francezii au publicat imagini filmate cu reacția starului lui PSG.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După primele 45 de minute, Franța era condusă cu 2-0, iar echipa lui Didier Deschamps nu jucase absolut nimic, fiind dominată de Argentina lui Lionel Messi la toate capitolele. Mbappe a intrat apoi în scenă.

Discursul de mare campion al lui Kylian Mbappe de la pauza finalei Argentina – Franța

”Este o finală de Cupă Mondială, este meciul vieții noastre. Nu putem juca mai prost decât am făcut-o. Ne întoarcem pe teren și, ori îi lăsăm tot pe ei să joace, ori începem să jucăm și noi. Vom avea intensitate mai mare, intrăm hotărâți în dueluri și facem altceva.

Este o finală de cupă mondială. S-a întâmplat, au marcat două goluri, avem de recuperat două goluri. Putem reveni! Așa ceva se întâmplă doar o dată la patru ani”, a spus Mbappe, citat de getfootballnewsfrance.com.

Reclamă

”Vă spun fără să vă supărați. Știți care e diferența? Ei joacă o finală de cupă mondială în care noi încă nu jucăm”, a fost și mesajul lui Didider Deschamps.

Și Mbappe a fost printre cei care au reacționat după pauză. El a marcat cele două goluri prin care a dus partida în prelungiri. Acolo, a mai înscris o dată, dar nu a fost de ajuns. Franța a pierdut finala la loviturile de departajare.

Pleacă Kylian Mbappe de la PSG? Anunțul făcut de presa spaniolă

Kylian Mbappe a avut o Cupă Mondială de senzație, reușind să înscrie de 8 ori la mondialul qatarez, însă nu a fost suficient pentru victoria finală.

Reclamă 4 / 0/3

Conform celor de la sport.es, Mbappe a fost devastat de înfrângerea din finala Cupei Mondiale cu Argentina. Cum nici la PSG situația nu este una excelentă, jurnaliștii iberici se așteaptă ca golgeterul francez să o părăsească pe PSG din vara viitoare.

Sursa citată precizează că este posibil ca Mbappe să facă un anunț în acest sens până la sfârșitul anului. Nemulțumit de abordarea uneori superficială a clubului, Kylian și-ar dori să facă parte dintr-un proiect mai serios, unde ar putea să își exploateze la maximum potențialul. Francezul ar fi hotârăt să-și diminueze inclusiv pretențiile salariale, iar principalele variante ar fi Real Madrid, Manchester United și Chelsea.

Foarte probabil, un aspect care va cântări enorm în privința viitorului său este parcursul din acest an al lui PSG. Dacă formația din capitala Hexagonului va triumfa în Champions League, atunci francezul ar putea pune punct tuturor speculațiilor.

Recomandări
  • Kylian Mbappe, hat-trick în finala Argentina – Franța
  • Mbappe, discurs puternic la pauza meciului

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 17:00 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv Vezi toate știrile
Citește și