Închide meniul

Dumitru Dragomir, reacţie genială după gestul scandalos făcut de Emiliano Martinez: „Dacă nu va fi aşa, să nu îmi ziceţi mie pe nume!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 decembrie 2022, 12:14

Dumitru Dragomir, reacţie genială după gestul scandalos făcut de Emiliano Martinez: „Dacă nu va fi aşa, să nu îmi ziceţi mie pe nume!

Emilioano Martinez, gest scandalos la finala Cupei Mondiale

Profimedia

Dumitru Dragomir, reacţie genială după gestul scandalos făcut de Emiliano Martinez. Portarul Argentinei a avut o reacţie necontrolată imediat după ce a primit premiul pentru cel mai bun portar de la Cupa Mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul şef al Ligii Profesioniste de fotbal nu îl condamnă pe Emiliano Martinez pentru gestul făcut după finala cu Franţa, câştigată de Argentina la penalty-uri.

Dumitru Dragomir, reacţie genială după gestul scandalos făcut de Emiliano Martinez

„Hai să nu fim ipocriți. Vedeți-vă de treabă! Alții fac în spatele perdelei fel de fel de prostii. Domnișoară, hai să nu dăm la fundul altuia. Să păstrăm fundul fiecăruia fără lovituri. L-au spurcat pe Martinez cu înjurăturile. Să ținte minte fraza asta. Publicitatea negativă e mai bună decât cea pozitivă. Publicitatea negativă e cea mai bună, te propulsează.

Nici eu nu sunt de acord, dar să nu exagerăm. Nu e nimic de comentat. A fost atât de criticat… Bietul om… E campion mondial pe meritul lui. Să fii cel mai bun portar al omenirii… A făcut ca Argentina să fie campioană mondială la acea fază din ultimul minut. A scos-o ca la handbal. Vai de mine, ce valoare!

Acolo a greșit. Pentru asta și-a luat ce merita, îl mai înjurăm și noi acum… Dar gestul rămâne în istorie și peste 1000 de ani. Dacă nu-i vor face statuie așa, să nu îmi ziceți Mitică Dragomir! Câte statui am văzut eu…. În Belgia, în Suedia cum e?”, a spus Dumitru Dragomir la sport.ro.

Reclamă

Emiliano Martinez, explicaţii incredibile pentru gestul scandalos de la premiere

Emiliano Martinez, explicaţii incredibile pentru gestul scandalos de la premiere. Portarul Argentinei a făcut un gest obscen imediat după ce a primit premiul pentru cel mai bun portar de la Campionatul Mondial. Argentina a devenit campioană mondială după ce a învins Franţa la loviturile de departajere. Emiliano Martinez a fost unui dintre eroii sud-americanilor, însă la final a făcut un gest care a stârnit revoltă.

Ulterior, portarul Argentinei a explicat că a recurs la acel gest pentru că a fost huiduit de fanii francezi.

Am făcut-o pentru că m-au huiduit francezii. Aroganțele astea nu merg cu mine”, a spus Emiliano Martinez.

Reclamă 4 / 0/3

Argentina a învins-o la lovituri de departajare pe Franţa

Argentina – Franța 3-3 (4-2 d.l.d). Argentina este câştigătoarea Campionatului Mondial din 2022. Lionel Messi a câştigat singurul trofeu care îi mai lipsea după ce a reuşit o “dublă” de senzaţie în finala cu Franţa, decisă la lovituri de departajare.

Angel Di Maria a impresionat în startul finalei. Fotbalistul lui Juventus a fost de neoprit de fundaşii lui Didier Deschamps. În minutul 22, Angel “Di Magia” a scos un penalty, după ce a fost faultat de Dembele. Lionel Messi a executat de la 11 metri şi a deschis scorul pe Lusail Iconic Stadium.

Di Maria nu s-a oprit şi a reuşit să îşi treacă şi el numele pe tabelă, până la pauză. A finalizat un contraatac “fulger” al Argentinei. Servit ideal de Mac Allister, extrema stânga nu i-a dat nicio şansă lui Lloris.

Când fanii Franţei îşi pierduseră orice speranţă s-a făcut remarcat Kylian Mbappe. Kolo Muani a fost faultat în careu de Otamendi, iar starul lui PSG a redus din diferenţă, în minutul 80. La faza imediat următoare, Mbappe a restabilit egalitatea. Kylian a înscris superb, în minutul 81, şi a trimis meciul în prelungiri.

În minutul 109, Messi a dus-o din nou pe Argentina în avantaj. Golul a fost validat cu VAR şi s-a declanşat sărbătoarea în rândul fanilor “pumelor”. Mbappe nu a fost de acord şi a reuşit hat-trick-ul în minutul 117.

Meciul fabulos s-a decis, în cele din urmă, la lovituri de departajare. Messi şi Mbappe au marcat de la 11 metri. Coman şi Tchouameni au ratat şi au făcut-o pe Argentina campioană mondială.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și