Închide meniul

Edinson Cavani, desfiinţat după ce şi-a ieşit din minţi şi a lovit monitorul VAR! „Wow! Ce tip groaznic!” / „Se uită şi copii!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 decembrie 2022, 18:04

Edinson Cavani, desfiinţat după ce şi-a ieşit din minţi şi a lovit monitorul VAR! „Wow! Ce tip groaznic! / „Se uită şi copii!

Edinson Cavani şi-a ieşit din minţi după meciul cu Ghana

Profimedia

Edinson Cavani, desfiinţat după ce a lovit monitorul VAR. Starul uruguayan a făcut scandal după ce naţionala sa a fost eliminată dramatic de la Cupa Mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cavani nu a suportat ideea ca naţionala din Uruguay să plece acasă după faza grupelor. După ce a sărit la gâtul arbitrilor, Cavani s-a răzbunat, în drumul spre vestiare, pe monitorul VAR. Acesta l-a dărâmat, lucru care i-a atras un val de critici.

Edinson Cavani, desfiinţat după ce şi-a ieşit din minţi şi a lovit monitorul VAR

Joe Cole şi Ian Wright l-au făcut praf pe Cavani, după gestul reprobabil făcut după partida cu Ghana.

„Wow, ce tip groaznic”, a spus Wright când a văzut imaginile cu Edinson Cavani.

„E un comportament groaznic. Ești frustrat când pierzi meciuri, dar trebuie să îți păstrezi calmul, pentru că ai o anumită responsabilitate. Toată lumea se uită, se uită copii la Cupa Mondială”, a spus şi Joe Cole, conform dailymail.co.uk.

Reclamă

Edinson Cavani, un car de nervi după ce Uruguay a fost eliminată de la Campionatul Mondial

Edinson Cavani nu s-a mai putut abţine, după finalul meciului dintre Uruguay şi Ghana. Starul sud-americanilor a dărâmat un monitor VAR, în drum spre vestiare, monitor care se afla chiar lângă un oficial qatarez.

Atacantul de la Valencia, ajuns la 35 de ani, a refuzat ulterior să mai ofere declaraţii pentru presă, fiind extrem nemulţumit de faptul că a ratat prezenţa în optimile turneului final. Pentru Cavani, a fost ultimul Campionat Mondial din carieră. La precedenta ediţie, în Rusia 2018, Uruguay a reuşit să ajungă până în sferturi, fiind eliminată de Franţa.

Nemulţumirea lui Edinson Cavani, care s-a răzbunat pe monitorul VAR, poate fi legată de faptul că arbitrul le-a refuzat un penalty sud-americanilor, pe final de joc. Un eventual gol marcat de Uruguay ar fi fost de ajuns pentru a ajunge în optimi.

Reclamă 4 / 0/3

Jucătorii Uruguayului au sărit la gâtul arbitrului în prelungirile meciului cu Ghana

Jucătorii Uruguayului au sărit la gâtul arbitrului în prelungirile meciului cu Ghana, din ultima etapă a grupei H de la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

Uruguay a părăsit CM 2022 în ciuda victoriei cu Ghana, scor 2-0. Sud-americanii au fost eliminați după ce Coreea de Sud a învins-o pe Portugalia, 2-1. Asiaticii, cu golaveraj superior, au terminat pe locul secund, în detrimentul Uruguayului.

În prelungiri, Edinson Cavani a căzut în careul advers după un duel cu un adversar, însă arbitrul neamț Daniel Sibert nu a dictat lovitură de la 11 metri. Nici măcar cei din camera VAR nu i-au sugerat să verifice faza la marginea terenului.

Jucătorii Uruguayului au luat foc și au protestat vehement la adresa lui Daniel Sibert. Căpitanul Diego Godin a fost ținut cu greu să nu sară la bătaie. În cazul în care Uruguay primea penalty și reușea să marcheze, naționala sud-americană mergea în optimile CM 2022.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și