Închide meniul

Gică Hagi ştie care a fost cel mai slab meci de la CM 2022: „Parcă eram noi, la old boys”. Ce a spus despre finala Argentina – Franţa

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 decembrie 2022, 9:01

Gică Hagi ştie care a fost cel mai slab meci de la CM 2022: „Parcă eram noi, la old boys. Ce a spus despre finala Argentina – Franţa

Gică Hagi ştie care a fost cel mai slab meci de la CM 2022

Gică Hagi, la conferinţa de presă / Antena Sport

  • Gică Hagi, anunţ înainte de Argentina – Franţa
  • Meciul de la Campionatul Mondial din Qatar care l-a dezamăgit pe „Rege”

Gică Hagi s-a hotărât care a fost cel mai slab meci de la CM 2022. „Regele” fotbalului românesc a făcut anunţul chiar înainte de finala Argentina – Franţa. Finala Campionatului Mondial din Qatar este duminică, de la ora 17:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi nu cred că poate fi vreo favorită în meciul care va decide campioana mondială. I-a felicitat pe Lionel Messi şi Kylian Mbappe, starurile celor două reprezentative, dar regretă că naţionala României a ratat prezenţa la turneul final.

Gică Hagi ştie care a fost cel mai slab meci de la CM 2022

Fostul mare jucător al Generaţiei de Aur a dezvăluit care a fost meciul de la Mondialul din Qatar care l-a dezamăgit.

Reclamă

Într-o finală poate să existe o favorită? Nu cred. Eu țin cu România, din păcate. Eu mă bucur de fotbal, iubim fotbaliștii mari, pe Messi, pe Mbappe, dar eu țin cu România și m-aș bucura să văd România acolo.

Credeți că există un meci slab la un Mondial? Ți-l zic pe ăla slab mai bine, care a fost 0-0 între Anglia și Statele Unite. Cel mai slab meci de la Mondial! Asta nu înseamnă că e adevărat, dar așa am văzut eu. Parcă eram noi ăia, la old boys. Poate am văzut greșit și îmi cer scuze. Cel mai bun meci va fi probabil finala„, a declarat Gică Hagi după FC Voluntari – Farul Constanța 1-1, potrivit sport.ro.

Reclamă

Anglia a remizat alb în partida cu Statele Unite, din etapa a doua a grupelor. În cele din urmă, ambele au obţinut calificarea în optimile de finală. Reprezentativa antrenată de Gareth Southgate a fost eliminată, în „sferturi” de Franţa. Olivier Giroud a înscris golul de 2-1, dar englezii puteau trimite meciul în prelungiri dacă Kane nu rata o lovitură de la 11 metri.

Cum arată cotele înainte de finala Argentina – Franţa

S-a aflat cum arată cotele înainte de finala Argentina – Franţa, meci care va fi finala Campionatului Mondial 2022 din Qatar. Bookmakerii au ales favorita la câştigarea trofeului.

Kylian Mbappe şi celelalte staruri ale lui Didier Deschamps au prima şansă la reeditarea performanţei din urmă cu patru ani. Reprezentativa Franţei are cota 2.80 la apărarea trofeului în confruntarea cu Argentina lui Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Specialiştii se aşteaptă totuşi la un duel extrem de echilibrat duminică, de la ora 17:00, în finala care va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro. Argentina are cota 2.90 la o victorie în timp regulamentar. Bookmakerii au stabilit cota 3.00 pentru un rezultat de egalitate.

În condiţiile în care se iau în calcul şi prelungirile, 1.90 este cota Franţei pentru câştigarea finalei. Argentina are cota 2.00.

Argentina şi Franţa se vor duela pentru al doilea Campionat Mondial la rând, după partida de la turneul final din Rusia, din urmă cu patru ani. Atunci, în optimi, francezii se impuneau în faţa “pumelor” cu scorul de 4-3.

Argentina şi Franţa s-au duelat, de-a lungul istoriei, de 12 ori. Prima întâlnire a avut loc în 1930, chiar la prima ediţie a Cupei Mondiale. Partida respectivă a fost câştigată de sud-americani, cu scorul de 1-0. De altfel, argentinienii îi conduc pe francezi la duelurile directe, scor 6-3, alte 3 partide terminându-se la egalitate.

Pe lângă duleurile din 1930 şi 2018, Franţa şi Argentina s-au mai întâlnit la Campionatul Mondial în 1979, partidă câştigată tot de sud-americani cu scorul de 2-1.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România