Închide meniul

Kun Aguero, dezvăluiri despre Lionel Messi de la sărbătoarea Argentinei: „Leo s-a enervat și mi-a spus să mă opresc din băut”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 4 ianuarie 2023, 10:49

Kun Aguero, dezvăluiri despre Lionel Messi de la sărbătoarea Argentinei: „Leo s-a enervat și mi-a spus să mă opresc din băut

Kun Aguero, dezvăluiri despre Lionel Messi de la sărbătoarea Argentinei

Lionel Messi şi Kun Aguero sărbătoresc titlul mondial câştigat de Argentina / Profimedia Images

Kun Aguero a dezvăluit ce i-a spus Lionel Messi în timp ce aceştia sărbătoreau câştigarea Cupei Mondiale din Qatar. Sergio l-a cărat pe umeri pe starul lui PSG, dar l-a ajuns repede oboseala. „Nu mai bea”, a fost mesajul celui mai bun jucător al competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„L-am ridicat pe cel mai bun jucător din lume. Sigur că spatele mă durea tare. Când l-am ridicat, i-am spus: ‘La naiba, ești greu!’ Cântecul Muchachos se auzea peste tot și eu îmi mișcam umerii pentru ca el să pară că sare.

Numai că mă durea foarte tare spatele. La un moment dat, nu mai suportam, nici măcar nu puteam să mă întorc. Dacă mă întorceam, ajungeam la spital.

Kun Aguero, dezvăluiri despre Lionel Messi de la sărbătoarea Argentinei

Și el și-a dat seama pentru că m-am uitat la el, am schimbat niște priviri: ‘Totul e bine, ești campion mondial, dar mă doare spatele’. Și în acel moment s-a dat jos. Apoi a mers în genunchi.

Am băut mult și nu mâncasem. De aceea m-a ‘lovit’ atât de tare. Eram campioni mondiali! Dacă mi se întâmpla ceva, era vorba de Qatar, totuși. La un moment dat, Leo s-a enervat și mi-a spus să mă opresc din băut.

Reclamă

Cum puteam să mă opresc? Eram campioni mondiali. A fost atât de bine și eram atât de fericiți, cred că și inima mea s-a simțit perfect. Și din cauza bucuriei, alcoolul m-a ‘lovit’ dublu”, a spus Kun Aguero, citat de TYC Sports.

Povestea fotografiei istorice cu Diego Maradona cărat în spate, pe care Lionel Messi a recreat-o după 36 de ani

Povestea fotografiei istorice cu Diego Maradona cărat în spate, pe care Lionel Messi a recreat-o după 36 de ani a fost dezvăluită la AS.ro LIVE. Omul care l-a cărat în spate pe Diego Maradona în 1986, după ce Argentina a câştigat al doilea titlul mondial din istorie, a făcut dezvăluiri fabuloase la AS.ro LIVE.

Imaginea cu Diego Maradona cărat în spate şi având Cupa Mondială într-o mână, deasupra capului, a făcut istorie. Argentinienii au trăit aceleaşi sentimente după ce Lionel Messi a condus naţionala „pumelor” spre al treilea titlu mondial din istorie. Cel mai bun prieten al lui Messi, Kun Aguero, l-a cărat pe urmeri pe Messi şi au oferit aceeaşi imagine ca cea din 1986.

Reclamă 4 / 0/3

”Şi asta a fost o odisee, să traversez. În canalul unde trebuia să fie apă nu era apă. Erau nişte militari cu nişte bastoane mari. Dacă voiai să te mişti, te loveau. De partea cealaltă era sârmă. Dacă ai fi căzut acolo, te tăiai. Slavă Domnului, am reuşit să sărim pe un cadru şi am intrat pe teren.

După ce am ajuns acolo, m-am dus la mijlocul terenului şi de acolo am început să fac semne, mă uitam în sus, căutam o cameră care să cuprindă tot terenul ca să mă văd într-o zi făcând giumbuşlucuri pe teren.

”El era în faţa mea. Nu-l văzusem. Încercam să facem un rond, ca să meargă singuri, pentru că aici, în Argentina, nu credea nimeni că vor ieşi campioni. Voiau să sărbătorească ei singuri. La un moment dat, a apărut în faţa mea în careul mic, s-a întors, s-a uitat la mine şi cuvintele au fost de prisos.

M-am aplecat puţin, el a sărit puţin şi a ajuns pe umerii mei. Atunci a început acel frumos tur al învingătorilor pe care l-am făcut amândoi. Toţi trei, pentru că ducea și cupa”, a povestit Roberto Cejas la AS.ro LIVE.

Recomandări
  • Kun Aguero l-a cărat pe umeri pe Lionel Messi după finala CM 2022
  • Aguero, dezvăluiri savuroase despre Messi

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și