Închide meniul
VIDEO

Louis Van Gaal, propunere indecentă pentru soţia sa: „Poţi veni la hotel, dar numai în camera mea!” Ce a urmat după ce a văzut că a fost filmat

Reclamă

Publicat: 23 noiembrie 2022, 10:22

Louis Van Gaal, propunere indecentă pentru soţia sa: „Poţi veni la hotel, dar numai în camera mea! Ce a urmat după ce a văzut că a fost filmat

Louis Van Gaal, imagini incredibile în Qatar

Captură Twitter

Louis Van Gaal, propunere indecentă pentru soţia sa. Selecţionerul Olandei a fost surprins de camerele TV în timp ce îi făcea o propunere indecentă soţiei sale. Când şi-a dat seama că a fost filmat, Van Gaal a început să râdă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imagini incredibile la unul dintre antrenamentele Olandei. Selecţionerul Van Gaal a oferit imagini incredibile alături de soţia sa. Acesta i-a făcut o propunere indecentă, deşi era filmat.

Louis Van Gaal, propunere indecentă pentru soţia sa

Poți veni la hotel, dar numai în camera mea, să ne-o tragem”, i- aspus Van Gaal soţie sale, după care a izbucnit în râs după ce şi-a dat seama că este filmat.

Louis Van Gaal a suferit de cancer la prostată

Van Gaal a oferit detalii, în urmă cu câteva săprtămâni, despre ultimele luni din viața sa, explicând că a fost iradiat de 25 de ori. Celebrul tehnician se teme pentru viața lui, deși spune că în 90% din cazuri nu se moare din cauza bolii respective.

Reclamă

Selecționerul Olandei a dezvăluit că va fi lansat un documentar despre viața sa, numit LOUIS, în care va oferi mai multe detalii despre ultimele luni din viața sa.

“În fiecare perioadă petrecută pe banca naționalei a trebuit să plec noaptea la spital, fără ca jucătorii să afle acest lucru până astăzi. Ei credeau că sunt sănătos… dar nu sunt. 

Cred că nu le spui persoanelor cu care lucrezi pur și simplu pentru că le-ai putea influența alegerile, deciziile. Așa că m-am gândit că nu ar trebui să știe. Nu mori de cancer la prostată, cel puțin nu în 90% dintre cazuri.

Reclamă 4 / 0/3

Louis Van Gaal, diagnosticat cu o formă severă de cancer de prostată: “Am fost iradiat de 25 de ori!”

De obicei sunt alte boli secundare care te omoară. Însă am avut o formă destul de agresivă, am fost iradiat de 25 de ori. Apoi trebuie să gestionezi unele lucruri pentru a putea merge mai departe.

Am avut tratament preferențial în spital. Am putut merge pe ușa din spate când am fost la câte o programare și am fost dus imediat în alte camere. Am fost tratat incredibil.

Faptul că nu a apărut această informație până acum spune ceva despre mediul în care mă aflu. Asta este incredibil.”, a explicat Louis van Gaal, în direct la emisiunea olandeză Humberto, citat de BBC.

Van Gaal a cucerit 20 de trofee pe banca tehnică

Louis van Gaal este unul dintre cei mai mari antrenori din fotbal. Tehnicianul olandez, aflat în prezent la cârma naționalei țării sale, le-a mai pregătit pe Ajax, Barcelona, AZ Alkmaar, Bayern Munchen și Manchester United.

Per total, Van Gaal a cucerit 20 de trofee, printre care se numără o Ligă a Campionilor pe banca lui Ajax, în sezonul 1994/1995. Olandezul a mai ajuns de două ori în finala UEFA Champions League, în 1996 și 2010. 

Louis van Gaal se pregătește pentru Cupa Mondială din Qatar, unde Olanda a fost repartizată în grupa A, cu Senegal, Qatar și Ecuador. Olanda va juca în meciul de deschidere al turneului, cu Senegal, pe 21 noiembrie.

Van Gaal a mai pregătit naționala Olandei în două mandate, în perioada 2000-2001 și între 2012 și 2014. Cea mai mare performanță a tehnicianului de 70 de ani la cârma “Portocalei Mecanice” a avut loc în 2014, când batavii au încheiat Campionatul Mondial din Brazilia pe locul 3.

Reclamă

În prezent, Louis Van Gaal are o avere estimată la 18,3 milioane de dolari.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și