Închide meniul
Foto

Mesaj viral primit de Lionel Messi de la soţia lui. Antonela Roccuzzo, emoţionată până la lacrimi: „Mulţumim că ne-ai învăţat asta!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 decembrie 2022, 0:14

Mesaj viral primit de Lionel Messi de la soţia lui. Antonela Roccuzzo, emoţionată până la lacrimi: „Mulţumim că ne-ai învăţat asta!”

Mesaj viral primit de Lionel Messi de la soţia lui. Antonela Roccuzzo, emoţionată până la lacrimi

Antonela Roccuzzo a sărbătorit alături de Lionel Messi succesul Argentinei la CM 2022 / Profimediaimages

Mesaj viral primit de Lionel Messi de la soţia lui, Antonela Roccuzzo, după finala Campionatului Mondial 2022. Atacantul de 35 de ani a contribuit decisiv la victoria Argentinei în faţa Franţei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Messi a reuşit o dublă de senzaţie. A fost şi primul jucător al sud-americanilor care a înscris la loviturile de departajare. Căpitanul Argentinei a ridicat deasupra capului trofeul care îi lipsea din palmares şi a sărbătorit, pe teren, alături de familie (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Mesaj viral primit de Lionel Messi de la soţia lui, Antonela Roccuzzo

Antonela Roccuzzo a fost emoţionată până la lacrimi după ce şi-a văzut soţul campion mondial.

Campioni mondiali! Nici nu ştiu de unde să încep. Ce mare mândrie simţim, Leo Messi. Mulţumim că ne-ai învăţat să nu renunţăm niciodată şi să luptăm până la final.

S-a terminat în cele din urmă şi ai devenit campion mondial. Ştim cât de mult ai suferit atât de mulţi ani, asta îţi doreai să obţii. Bravo, Argentina!„, a transmis Antonela Roccuzzo pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Antonela Roccuzzo (@antonelaroccuzzo)

Mesajul a fost însoţit de mai multe imagini în care ţine trofeul şi este alături de Lionel Messi şi de cei trei copii ai lor: Thiago, Mateo şi Ciro.

Reclamă 4 / 0/3

Postarea a devenit imediat virală şi a adunat 4.5 milioane de aprecieri încă din prima oră. Soţia starului Argentinei a mai pus o imagine pe reţelele sociale, cu Messi în timp ce săruta trofeul. „Campionul meu„, a scris Antonela, care a folosit şi un emoji care înfăţişează o inimă.

Lionel Messi şi-a îndeplinit visul la Cupa Mondială 2022 din Qatar

Lionel Messi a recunoscut că şi-a îndeplinit visul din copilărie după câştigarea Campionatului Mondial 2022. Atacantul în vârstă de 35 de ani a reuşit o “dublă” spectaculoasă în finala Argentina – Franţa, decisă la lovituri de departajare.

Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al finalei şi al Cupei Mondiale din Qatar. Starul “pumelor” a înscris 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive la acest turneu final.

Este visul copilăriei mele, am avut noroc că am obţinut totul. Ceea ce îmi lipsea, este deja aici. A fost o nebunie, ne-am dorit trofeul şi este cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla. Este minunat! Atât de mult îmi doream (n.r. trofeul Cupei Mondiale), iar Dumnezeu mi l-a dat! Avem sentimentul că vom fi campioni, am suferit mult şi în cele din urmă am reuşit.

A trebuit să aşteptăm această Cupă, dar este cel mai frumos lucru. Abia aştept să mă întorc în Argentina şi să sărbătorim, să văd nebunia care este acolo. Am suferit mult. Ce am fi putut să cerem mai mult? Fotbalul este un sport nebun. Câştigarea Cupei Mondiale este visul oricărui copil. Dedicăm victoria poporului argentinian“, a declarat Lionel Messi, potrivit mundodeportivo.com.

Reclamă

Lionel Messi, costumat de șeici înainte să ridice trofeul

Lionel Messi a fost costumat de șeici înainte să ridice Cupa Mondială. Starul argentinian a devenit campion mondial cu Argentina, după ce a învins Franța în finală, la loviturile de departajare, scor 3-3 (4-2 d.l.d.).

La festivitatea de premiere, Lionel Messi a avut parte de o surpriză. Înainte să primească mult așteptatul trofeu, căpitanul sud-americanilor a fost îmbrăcat cu o pelerină neagră, transparentă, cu margini aurii de către șeicii din Qatar (VEZI GALERIA FOTO).

Messi a părut complet surprins de inițiativa organizatorilor. Gianni Infantino, președintele FIFA, i-a explicat atacantului de 35 de ani surpriza pregătită, iar argentinianul a acceptat-o.

Lionel Messi a ridicat Cupa Mondială deasupra capului, alături de colegii săi, îmbrăcat cu pelerina respectivă, iar decizia l-a nemulțumit teribil pe Viorel Moldovan.

Fostul internațional român consideră complet nepotrivită inițiativa organizatorilor Campionatului Mondial.

În locul lui, o dădeam jos (n.r. – pelerina). Nu poți să faci poza istoriei îmbrăcat în fantomă”, a spus Viorel Moldovan, potrivit tvr.ro.

Recomandări
  • Antonela Roccuzzo, în lacrimi după finala CM 2022
  • Lionel Messi a devenit campion mondial cu Argentina

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și