Închide meniul

Messi şi Mbappe au egalat un record uriaş al lui Florin Răducioiu la Cupa Mondială, în finala nebună din Qatar. Doar ei 3 au reuşit aşa ceva în istorie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 decembrie 2022, 21:05

Messi şi Mbappe au egalat un record uriaş al lui Florin Răducioiu la Cupa Mondială, în finala nebună din Qatar. Doar ei 3 au reuşit aşa ceva în istorie

Florin Răducioiu avea un record uriaş la Cupa Mondială

Hepta

  • Messi şi Mbappe au egalat un record uriaş al lui Florin Răducioiu la Cupa Mondială
  • Ce record uriaş deţinea românul

Messi şi Mbappe au egalat un record uriaş al lui Florin Răducioiu la Cupa Mondială. Fostul internaţional român era singurul jucător din lume care reuşise să marcheze în primele 90 de minute, în prelungiri, dar şi la penalty-uri în acelaşi meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la finala Cupei Mondiale din Qatar, Florin Răducioiu era singurul jucător de lume care reuşise o asemenea performanţă. La Mondialul de vis din 1994, Florin Răducioiu a marcat în sfertul de finală cu Suedia atât în primele 90 de minute, cât şi în prelungiri şi la penalty-uri.

Messi şi Mbappe au egalat un record uriaş al lui Florin Răducioiu la Cupa Mondială

Florin Răducioiu a marcat cu Suedia în minutele 88 și 101. Messi şi Mbappe au reuşit aceeaşi performanţă în finala de vis din Qatar. Până la urmă, Argentina s-a impus şi a devenit campioană mondială.

Reclamă

Florin Răducioiu, mesaj dur pentru Emiliano Martinez

Florin Răducioiu a avut un mesaj dur pentru Emiliano Martinez, cel care a făcut un gest scandalos după finala Campionatului mondial.

E inadmisibil, rușinos din punctul meu de vedere. El încearcă să facă o glumă după, dar… e reprobabil, din păcate pentru el”, a spus Răducioiu la orangesport.ro.

Reclamă

Emiliano Martinez, explicaţii incredibile pentru gestul scandalos de la premiere

Emiliano Martinez, explicaţii incredibile pentru gestul scandalos de la premiere. Portarul Argentinei a făcut un gest obscen imediat după ce a primit premiul pentru cel mai bun portar de la Campionatul Mondial. Argentina a devenit campioană mondială după ce a învins Franţa la loviturile de departajere. Emiliano Martinez a fost unui dintre eroii sud-americanilor, însă la final a făcut un gest care a stârnit revoltă.

Ulterior, portarul Argentinei a explicat că a recurs la acel gest pentru că a fost huiduit de fanii francezi.

Am făcut-o pentru că m-au huiduit francezii. Aroganțele astea nu merg cu mine”, a spus Emiliano Martinez.

Reclamă 4 / 0/3

Argentina a învins-o la lovituri de departajare pe Franţa

Argentina – Franța 3-3 (4-2 d.l.d). Argentina este câştigătoarea Campionatului Mondial din 2022. Lionel Messi a câştigat singurul trofeu care îi mai lipsea după ce a reuşit o “dublă” de senzaţie în finala cu Franţa, decisă la lovituri de departajare.

Angel Di Maria a impresionat în startul finalei. Fotbalistul lui Juventus a fost de neoprit de fundaşii lui Didier Deschamps. În minutul 22, Angel “Di Magia” a scos un penalty, după ce a fost faultat de Dembele. Lionel Messi a executat de la 11 metri şi a deschis scorul pe Lusail Iconic Stadium.

Di Maria nu s-a oprit şi a reuşit să îşi treacă şi el numele pe tabelă, până la pauză. A finalizat un contraatac “fulger” al Argentinei. Servit ideal de Mac Allister, extrema stânga nu i-a dat nicio şansă lui Lloris.

Când fanii Franţei îşi pierduseră orice speranţă s-a făcut remarcat Kylian Mbappe. Kolo Muani a fost faultat în careu de Otamendi, iar starul lui PSG a redus din diferenţă, în minutul 80. La faza imediat următoare, Mbappe a restabilit egalitatea. Kylian a înscris superb, în minutul 81, şi a trimis meciul în prelungiri.

În minutul 109, Messi a dus-o din nou pe Argentina în avantaj. Golul a fost validat cu VAR şi s-a declanşat sărbătoarea în rândul fanilor “pumelor”. Mbappe nu a fost de acord şi a reuşit hat-trick-ul în minutul 117.

Meciul fabulos s-a decis, în cele din urmă, la lovituri de departajare. Messi şi Mbappe au marcat de la 11 metri. Coman şi Tchouameni au ratat şi au făcut-o pe Argentina campioană mondială.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cât de frumoasă este Andreea, logodnica lui Florin Răducioiu
Diverse • 13 apr., 10:33
FOTO
Cât de frumoasă este Andreea, logodnica lui Florin Răducioiu. Este cu 10 ani mai tânără şi a trecut printr-un divorţ dureros
Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland
Fotbal extern • 12 apr., 19:17
Carlo Ancelotti a vorbit despre Kylian Mbappe și Erling Haaland! Antrenorul de la Real Madrid a dat cărțile pe față
Val de ironii la adresa lui Lionel Messi! După eliminare, oficialii lui Monterrey au făcut o postare incredibilă.
Fotbal extern • 11 apr., 11:59
Ironie uluitoare la adresa lui Lionel Messi după ce Inter Miami a fost eliminată din Liga Campionilor! Ce au postat adversarii
Florin Răducioiu știe cine este antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova
Liga 1 • 11 apr., 10:15
Florin Răducioiu știe cine este antrenorul perfect pentru Universitatea Craiova: „La anul se bate la titlu!”
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG - Barcelona 2-3
Liga Campionilor • 11 apr., 9:20
Kylian Mbappe, făcut praf în presa din Franța după PSG – Barcelona 2-3! Ce notă a primit starul lui Luis Enrique