Închide meniul

Piers Morgan a înfuriat jumătate de planetă, după ce Lionel Messi a devenit campion mondial! Ce a scris „prietenul” lui Cristiano Ronaldo

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 decembrie 2022, 22:45

Piers Morgan a înfuriat jumătate de planetă, după ce Lionel Messi a devenit campion mondial! Ce a scris „prietenul lui Cristiano Ronaldo

Piers Morgan e prietenul lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo și Piers Morgan, la masă / Profimedia

Piers Morgan a înfuriat jumătate de planetă, după ce Lionel Messi a devenit campion mondial. Argentina a răpus Franța în marea finală din Qatar la loviturile de departajare, scor 3-3 (4-2 d.l.d.) și și-a trecut în vitrină a 3-a Cupă Mondială din istorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi se află în prim-plan, după succesul fabulos al naționalei „Pumelor”. Starul sud-amerian și-a trecut în palmares singurul trofeu major care îi mai lipsea.

Piers Morgan a înfuriat jumătate de planetă, după ce Lionel Messi a devenit campion mondial!

Jurnalistul britanic Piers Morgan nu s-a arătat 100% impresionat de reușita lui Lionel Messi și a „inflamat” internetul. „Prietenul” lui Cristiano Ronaldo consideră că atacantul portughez este adevăratul „GOAT” (Cel mai bun fotbalist din istorie).

„Da, sunt de acord că acum dezbaterea este încheiată definitiv… Cristiano este cel mai bun”, a scris Piers Morgan, pe contul de Twitter, alături de un GIF cu Ronaldo când face un semn cu ochiul.

Postarea lui Piers Morgan a adunat mii de reacții, cele mai multe fiind negative, venite din jumătatea de planetă care îl susține pe Messi.

Reclamă

 

Anterior postării despre Cristiano Ronaldo, Piers Morgan a avut un mesaj special pentru Lionel Messi și naționala Argentinei.

Reclamă 4 / 0/3

„Argentina a câștigat Cupa Mondială la penalty-uri. Ce meci! Ce dramă incredibilă! Felicitări lui Lionel Messi și echipei sale. Îmi pare rău pentru Franța, care a dat totul pe teren, mai ales extraordinarul Mbappe. Fotbalul… ce nebunie!”, a mai scris Piers Morgan.

Înaintea finalei din Qatar, Piers Morgan a mizat pe Franța. Cunoscutul jurnalist britanic a oferit un pronostic, şi chiar a transmis şi cine va marca, dar şi cine va fi ales jucătorul finalei.

Mai mult decât atât, Morgan, alături de care Cristiano Ronaldo a oferit un interviu-bombă, care a făcut încojurul lumii, făcuse un anunţ şi despre Lionel Messi. Englezul era convins că starul sud-american va plânge la finalul partidei de gală cu Franţa.

“Predicţie: Franţa va bate Argentina, scor 3-1, pentru a câştiga Campionatul Mondial. Mbappe va înscrie de două ori, Griezmann va fi declarat jucătorul meciului iar Messi va plânge”, se arată în postarea lui Piers Morgan, de dinaintea finalei Campionatului Mondial, câștigată în cele din urmă de Argentina.

Prima reacție a lui Lionel Messi după ce a devenit campion mondial cu Argentina!

Prima reacție a lui Lionel Messi după ce a devenit campion mondial cu Argentina a venit. Lionel Messi a anunțat că nu se va retrage din naționala Argentinei, cu care a cucerit cele mai importante două trofee în ultimii doi ani. Cupa Mondială vine după Copa America 2021.

Messi vrea să joace din postura de campion mondial. Asta după ce a fost declarat cel mai bun jucător al turneului, după cele 7 goluri marcate. El a devenit și jucătorul cu cele mai multe prezențe la Cupa Mondială.

„E o nebunie. E frumos acest trofeu. Acesta este trofeul pe care l-am dorit toată viața mea. Este visul meu de când eram copil. Nu mă retrag de la naționala Argentinei. Vreau să joc în continuare din postura de campion.

Reclamă

Am suferit mult, dar am reușit. De-abia așteptăm să ajungem în Argentina să vedem ce nebunie va fi. E o nebunie că s-a întâmplat așa. Mi-am dorit foarte mult trofeul. Știam că Dumnezeu mi-l va da și acum mă bucur de el”, a spus Messi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
Vezi toate știrile
Citește și