Închide meniul

CM 2022 | Predicţia lui Piers Morgan, înainte de finala Campionatului Mondial: „Lionel Messi va plânge!” Pe cine mizează „prietenul” lui Cristiano Ronaldo

Viviana Moraru Publicat: 18 decembrie 2022, 13:59

CM 2022 | Predicţia lui Piers Morgan, înainte de finala Campionatului Mondial: „Lionel Messi va plânge! Pe cine mizează „prietenul lui Cristiano Ronaldo

Piers Morgan, anunţ înainte de finala Campionatului Mondial

Lionel Messi, în timpul unei partide pentru Argentina/ Profimedia

  • Predicţia lui Piers Morgan, înainte de finala Campionatului Mondial
  • Ce mesaj a transmis prietenul lui Cristiano Ronaldo

Predicţia lui Piers Morgan, înainte de finala Campionatului Mondial, nu a întârziat să apară. „Prietenul” lui Cristaino Ronaldo, jurnalistul căruia starul lusitan i s-a confesat într-un interviu exploziv, este convins că Franţa va cuceri titlul mondial, iar Lionel Messi va plânge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Argentina – Franţa, finala Campionatului Mondial din Qatar, va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 17:00.

Predicţia lui Piers Morgan, înainte de finala Campionatului Mondial

Piers Morgan mizează pe Franţa în ultimul act al turneului final din Qatar. Cunoscutul jurnalist britanic a oferit un pronostic, şi chiar a transmis şi cine va marca, dar şi cine va fi ales jucătorul finalei.

Reclamă

Mai mult decât atât, Morgan, alături de care Cristiano Ronaldo a oferit un interviu-bombă, care a făcut încojurul lumii, a făcut un anunţ şi despre Lionel Messi. Englezul este convins că starul sud-american va plânge la finalul partidei de gală cu Franţa.

„Predicţie: Franţa va bate Argentina, scor 3-1, pentru a câştiga Campionatul Mondial. Mbappe va înscrie de două ori, Griezmann va fi declarat jucătorul meciului iar Messi va plânge”, se arată în postarea lui Piers Morgan, pe contul oficial de Twitter.

Reclamă

Piers Morgan, dezlănțuit după Argentina – Croația 3-0

Jurnalistul Piers Morgan, prietenul lui Cristiano Ronaldo, a avut mai multe declarații tăioase la adresa lui Lionel Messi, după Argentina – Croația 3-0, în urma căruia “Pumele” s-au calificat în finala Cupei Mondiale din Qatar 2022.

Ronaldo a fost eliminat cu Portugalia de la Mondial și ar putea să-și încheie cariera fără să câștige vreo Cupă Mondială. Messi va avea această șansă după ce a calificat-o pe Argentina în ultimul act, în urma unui 3-0 cu Croația în semifinale.

Reclamă 4 / 0/3

Morgan a scris pe Twitter că Messi nu poate fi considerat nici măcar al treilea cel mai bun fotbalist din istorie. În mod evident, pentru el, Ronaldo este pe primul loc.

“Cred că Cristiano Ronaldo este cel mai bun din istorie. Maradona este al doilea, Messi al treilea sau chiar al patrulea, după Ronaldo Nazario. Nu este nicio dezbatere în Cristiano și Messi. Ronaldo este mai bun. Felicitări însă Argentina și Lionel Messi pentru calificarea în finala Cupei Mondiale. Nu m-am îndoit niciodată de ei!”, a scris Piers Morgan, pe Twitter.

Lionel Messi, strigăt de luptă înaintea finalei Campionatului Mondial

Lionel Messi a transmis un strigăt de luptă înaintea finalei Campionatului Mondial din Qatar, dintre Argentina și Franța. Căpitanul “Pumelor” a postat un mesaj din numai 4 cuvinte pe rețelele sociale, iar postarea a adunat milioane de aprecieri.

Starul sud-american visează să ridice Cupa Mondială deasupra capului, din calitate de căpitan al Argentinei.

Lione Messi i-a alarmat pe fanii sud-americani în urmă cu două zile, când nu s-a antrenat, dar între timp și-a revenit și anunță că este pregătit să scrie istorie.

Sunt pregătit. Hai, Argentina!”, a scris Lionel Messi, pe contul de Instagram.

Postarea starului lui PSG a adunat peste 6 milioane de aprecieri în 4 ore.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut clar cu Germania
Fotbal extern • 24 mart., 11:11
Didier Deschamps i-a făcut praf pe francezi, după amicalul pierdut cu Germania: „Nivelul e necruțător! Nu am făcut ce trebuia!”