Închide meniul

Prima reacție din tabăra lui Cristiano Ronaldo, după finala Mondialului: „Cea mai proastă Cupă Mondială din istorie”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 19 decembrie 2022, 16:19

Prima reacție din tabăra lui Cristiano Ronaldo, după finala Mondialului: Cea mai proastă Cupă Mondială din istorie”

Prima reacție din tabăra lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, în tricoul Portugaliei / Profimediaimages

A apărut și prima reacție din tabăra lui Cristiano Ronaldo. Katia Aveiro (45 de ani), sora portughezului, n-a ezitat să-și exprime punctul de vedere referitor la Cupa Mondială din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portugalia și Cristiano Ronaldo nu au avut parte de parcursul dorit la Mondialul din Qatar, lusitanii fiind eliminați încă din faza sferturilor de finală. Mai mult decât atât, cvintuplul câștigător al Balonului de Aur l-a văzut pe Leo Messi, rivalul său de-o viață, ridicând trofeul după marea finală dintre Argentina și Franța.

Prima reacție din tabăra lui Cristiano Ronaldo: „Cea mai proastă Cupă Mondială din istorie”

Deși Cristiano nu a avut niciun mesaj public după finala Campionatul Mondial, sora sa, Katia Aveiro, a ținut să-i felicite pe argentinieni, să-l laude pe Mbappe, dar și să reamintească că ediția din acest an a Mondialului a fost cea mai slabă din istorie.

„Din fericire, cea mai proastă Cupă Mondială din istorie ne-a oferit măcar o finală grandioasă. Ce meci!

Felicitări, Argentina! Cât despre Kylian Mbappe, acest băiat este ireal. Ce viitor strălucit te așteaptă, e incredibil”, a fost mesajul postat de Katia Aveiro pe Instagram.

Reclamă

Sora lui Cristiano Ronaldo, sfâșiată după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială: “O să le vorbesc nepoților despre fratele meu!”

Sora lui Cristiano Ronaldo, Katia Aveiro, a avut o reacție sfâșietoare după eliminarea Portugaliei de la Cupa Mondială din Qatar 2022. A transmis un mesaj superb la adresa starului lusitan de 37 de ani.

„Când nepoții îmi vor cere să vorbesc despre luptă, onoare, glorie, muncă, dăruire, obstacole, răul uman în schimbul invidiei, când îmi vor cere să vorbesc despre trofee, goluri, premii, lăsarea unei moșteniri fără precedent, voi vorbi despre FRATELE meu, unchiul lor, care s-a născut într-o casă simplă în mijlocul oceanului, departe de capitala Portugaliei, unde înăuntru erau găleți și boluri pentru a opri apa de ploaie care intra în casă.

Podeaua era pământ acoperit cu plastic (să arate ca o podea), unde mâncarea era gătită cu lemne, unde apa fierbinte din baie era încălzită la foc, unde dormeau cei 4 frați ai săi, în camera lui, sprijiniți de două saltele susținute de cărămizi, unde tatăl său era fost combatant și supraviețuitor al războiului de peste mări și mama sa orfană care a părăsit un orfelinat și și-a crescut familia.

Reclamă 4 / 0/3
Vă voi povesti despre imperiul pe care l-a construit, vă voi spune despre puterea lui, ce a promis și a împlinit, vă voi spune despre caracterul lui, vă spun că nu a renunțat niciodată, nici când mormântul a fost deja săpat pentru el. O să arăt filmului adevăratul film al vieții unchiului lor.Și slavă Domnului că fac parte din asta. Că fac parte din viața lui… Și ce viață frumoasă. Sunt atât de mândră… El este… Fratele meu … Da, Cristiano Ronaldo. Mândria este cuvântul. Mulțumesc, frate!“, scria Katia Aveiro, pe Instagram.
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și