Închide meniul

Reacţii emoţionante după Scoţia – Ucraina 1-3. „Este o victorie pentru soldaţii noştri din prima linie”. Mesajul de la miezul nopţii al preşedintelui Volodimir Zelenski

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iunie 2022, 8:45

Reacţii emoţionante după Scoţia – Ucraina 1-3. „Este o victorie pentru soldaţii noştri din prima linie. Mesajul de la miezul nopţii al preşedintelui Volodimir Zelenski

Reacţii emoţionante după Scoţia - Ucraina 1-3, meci din semifinalele barajului pentru Campionatul Mondial 2022

Jucătorii Ucrainei s-au bucurat în faţa suporterilor/ Profimediaimages

Au fost reacţii emoţionante după Scoţia – Ucraina 1-3, meci din semifinalele barajului pentru Cupa Mondială din 2022, din Qatar. La primul meci oficial jucat după declanşarea războiului, ucrainenii au obţinut o victorie uriaşă pe Hampden Park din Glasgow.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yarmolenko (33), Yaremchuk (49) şi Dovbyk (90+5) şi-au dus naţionala la un pas de calificarea la turneul final. Pentru a-şi vedea visul împlinit, mai au nevoie de un succes şi cu Ţara Galilor, la Cardiff, pe 5 iunie.

Reacţii emoţionante după Scoţia – Ucraina 1-3

Autor au unei pase de gol cu Scoţia, starul Atalantei, Ruslan Malinovsky, a ţinut să le dedice victoria soldaţilor ucraineni aflaţi în tranşee.

Astăzi am arătat un nivel foarte ridicat de joc. I-am făcut mândri de fanii noștri, care ne-au susținut. Atmosfera a fost grozavă. Am ieşit de pe teren în aplauzele scoţienilor, ceea ce este foarte frumos. Această victorie este pentru toți ucrainenii, pentru soldații noștri care sunt în prima linie.

Nu am mai auzit de mult imnul cântat așa. Chiar și atunci când jucam la Roma împotriva Angliei, nu exista o astfel de atmosferă. Am văzut ce fel de sprijin au scoțienii. Păcat că o singură echipă trece mai departe. Fanii lor merită să meargă și la Cupa Mondială. Sentimentele sunt duble. Am fost bine primiţi aici, dar totul este uitat pe terenul de fotbal. Există un singur câștigător„, a declarat Ruslan Malinovsky la finalul partidei, potrivit sport.ua.

Reclamă

Şi preşedintele Ucrainei a avut o primă reacţie după victoria uriaşă a Ucrainei, care i-a apropiat pe galben-albaştri la un singur pas de calificarea la Campionatul Mondial 2022.

Sunt momente în care nu e nevoie de multe momente. Doar mândrie! Vă mulţumesc, băieţi. Au fost două ore de bucurie, sentiment pe care îl uitasem. Au plecat, au luptat, au rezistat şi am câştigat! Pentru că sunt ucraineni!

Este o bucurie pentru armata noastră, pentru întreaga noastră ţară. Toţi luptăm, fiecare pe frontul său. Pentru steagul nostru galben şi albastru, pentru stema noastră, pentru că ‘Ucraina nu a murit încă…’. Luptăm, luptăm, stăm în picioare şi învingem. Pentru că suntem ucraineni!„, a fost mesajul transmis de Volodimir Zelenski, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Oleksandr Zinchenko a izbucnit în plâns la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Scoţia. Fostul internaţional ucrainean Artem Fedetsky a comentat reacţia fundaşului care a câştigat titlul în Premier League cu Manchester City.

Acestea nu sunt lacrimi de deznădejde, sunt lacrimi de furie și răzbunare. Răzbunare împotriva acelor blestemati ocupanți ruși. Este foarte greu să te abții când citești știrile pe internet„, a spus Fedetsky.

Ucraina, la primul meci oficial după ce Rusia a declanșat războiul! Gestul emoționant făcut de jucători

La primul meci oficial după declanșarea războiului, jucătorii ucraineni au fost protagoniștii unui gest emoționant, în semn de susținere pentru poporul lor care trece prin momente teribile.

Fotbaliștii pregătiți de Oleksandr Petrakov și-au făcut apariția pe teren purtând fiecare, pe umeri, drapelul țării lor.

Jucătorii ucraineni au intonat cu patos imnul național, fiind acompaniați de fanii lor prezenți pe Hampden Park.

În acest timp, pe tabela de marcaj a stadionului din Glasgow a fost afișat mesajul „Pace”, în engleză și în ucraineană. Întregul stadion a început să aplaude după încheierea imnului Ucrainei.

Apoi, jucătorii din Ucraina au realizat poza de grup, ținând la vedere drapelul galben-albastru.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și