Închide meniul

Ucraina, la primul meci oficial după ce Rusia a declanșat războiul! Gestul emoționant făcut de jucători la partida cu Scoția

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 iunie 2022, 22:04

Ucraina, la primul meci oficial după ce Rusia a declanșat războiul! Gestul emoționant făcut de jucători la partida cu Scoția

Naționala Ucrainei, la primul meci oficial după declanșarea războiului

Jucătorii Ucrainei, gest superb înaintea meciului cu Scoția / Profimedia

Ucraina joacă în această seară primul meci oficial după ce Rusia a declanșat războiul, la ordinul lui Vladimir Putin. Jucătorii ucraineni au ieșit pe teren purtând pe umeri drapelul țării, la partida cu Scoția, din semifinalele barajului pentru calificarea la Cupa Mondială din Qatar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scoția și Ucraina se luptă pentru un loc în finala barajului pentru calificarea la Cupa Mondială din această iarnă.

Ucraina, la primul meci oficial după ce Rusia a declanșat războiul! Gestul emoționant făcut de jucători

La primul meci oficial după declanșarea războiului, jucătorii ucraineni au fost protagoniștii unui gest emoționant, în semn de susținere pentru poporul lor care trece prin momente teribile.

Fotbaliștii pregătiți de Oleksandr Petrakov și-au făcut apariția pe teren purtând fiecare, pe umeri, drapelul țării lor.

Jucătorii ucraineni au intonat cu patos imnul național, fiind acompaniați de fanii lor prezenți pe Hampden Park.

Reclamă

În acest timp, pe tabela de marcaj a stadionului din Glasgow a fost afișat mesajul „Pace”, în engleză și în ucraineană. Întregul stadion a început să aplaude după încheierea imnului Ucrainei.

Apoi, jucătorii din Ucraina au realizat poza de grup, ținând la vedere drapelul galben-albastru.

Jucătorii Ucrainei, gest superb înaintea meciului cu Scoția
Naționala Ucrainei, la primul meci oficial după declanșarea războiului

Naționala Ucrainei, susținută de soldații care luptă cu armata lui Vladimir Putin: „Duceți-ne la Cupa Mondială!”

Ucrainenii sunt în continuare extrem de afectați de invazia lui Vladimir Putin, iar acest lucru se resimte inclusiv pe terenul de fotbal. Campionatul din Ucraina a fost întrerupt după războiul declanșat de ruși, în timp ce jucătorii naționalei au fost nevoiți să se antreneze în străinătate pentru a evita conflictul militar.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă sunt departe de casă, jucătorii naționalei ucrainene rămân cu gândul la oamenii chinuiți de bombardamente.

Serhiy Sydorchuk a vorbit despre acest subiect sensibil înaintea meciului cu Scoția. Mijlocașul lui Dinamo Kiev a avut o declarație emoționantă, dezvăluind că soldații ucraineni i-au rugat pe el și pe coechipierii săi să ducă țara la Campionatul Mondial.

„Simţim o mare responsabilitate faţă de suporterii din Ucraina. În ţara nostră, tinerii se luptă şi mor în tranşee. Nu trebuie să le mai spui nimic fotbaliştilor. Nu este doar un meci. Trebuie să jucăm cu inima şi sufletul.

Am primit mesaje de la soldaţi, care ne-au rugat un singur lucru: ‘Faceţi tot ce puteţi să ne duceţi la Cupa Mondială’. Este o şansă pentru noi să atenţionăm din nou ce se întâmplă la noi acasă. Trăim pentru meciul ăsta”, a declarat Serhiy Sydorchuk, citat de Marca.

Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League și a plâns

Oleksandr Zinchenko a pus steagul Ucrainei pe trofeul Premier League și a plâns, după ce Manchester City a câștigat titlul în Anglia, după o revenire dramatică.

Fundașul ucrainean a luat în timpul sărbătorii de pe stadion drapelul pe care îl avea pe el, a pus trofeul pe gazon şi drapelul pe trofeu. Apoi a început să plângă, fiind consolat de coechipieri, iar toții fanii l-au aplaudat.

La Sky Sports, Zinchenko a spus că este un moment de neuitat: “Sunt atât de mândru că sunt ucrainean. Mi-ar plăcea mult să duc într-o zi acest trofeu în Ucraina, pentru toţi ucrainenii, pentru că ei merită”, a declarat fundașul lui City.

Reclamă

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și