Închide meniul

Cupa Africii pe Naţiuni 2023 | Mohamed Salah, mesaj plin de speranţă pentru fanii egipteni! Cum i-a înţepat pe contestatari

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 25 ianuarie 2024, 22:58

Cupa Africii pe Naţiuni 2023 | Mohamed Salah, mesaj plin de speranţă pentru fanii egipteni! Cum i-a înţepat pe contestatari

Mohamed Salah, mesaj plin de speranţă pentru fanii egipteni

Mohamed Salah, în timpul unei conferinţe de presă / Profimedia

Cupa Africii pe Naţiuni 2023 | Mohamed Salah, mesaj plin de speranţă pentru fanii egipteni! Starul lui Liverpool a vorbit pentru prima oară după ce a revenit la echipa de club pentru a se recupera, pentru a reveni cât mai repede la Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie transmisă începând cu faza optimilor exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fazele eliminatorii ale Cupei Africii pe Naţiuni 2023 sunt exclusiv în AntenaPLAY. Sferturile de finală vor avea loc pe 2 şi 3 februarie, semifinalele pe 7 februarie, finala mică pe 10 februarie şi marea finală pe 11 februarie, toate meciurile fiind exclusiv în AntenaPLAY.

Cupa Africii pe Naţiuni 2023 | Mohamed Salah, mesaj plin de speranţă pentru fanii egipteni!

În timpul remizei dintre Egipt şi Ghana de săptămâna trecută, Mohamed Salah a fost înlocuit, iar egipteanul a revenit la Liverpool pentru a se recupera.

Dacă cei mai mulţi au crezut că revenirea la Liverpool reprezintă şi sfârşitul turneului final pentru egiptean, Jurgen Klopp, agentul jucătorului şi, cel mai recent, Salah, au anunţat că starul „cormoranilor” va face tot posibilul pentru a reveni la turneul din Coasta de Fildeş.

El a postat pe contul său de Twitter un mesaj plin de speranţă pentru egipteni şi a ţinut să îi înţepe pe contestari, după ce au existat păreri că Salah nu este interesat de naţionala Egiptului:

Reclamă

„Ieri am început tratamentul şi programul de recuperare şi voi face tot posibilul pentru a fi pregătit cât mai repede la echipa naţională, aşa cum am stabilit de la bun început.

Iubesc Egiptul şi oamenii săi. Încercaţi mai mult”, a scris Mohamed Salah pe contul său de Twitter.

Reclamă 4 / 0/3

Jurgen Klopp a răbufnit după ce Mohamed Salah a fost acuzat de lipsă de loialitate

Tehnicianul Jurgen Klopp a apărat revenirea lui Mohamed Salah la Liverpool de la Cupa Africii pe Naţiuni, răspunzând criticilor care pun la îndoială loialitatea atacantului faţă de Egipt, relatează news.ro, citând SkySports.

Klopp a clarificat revenirea lui Salah de la Cupa Africii pe Naţiuni şi a spus că acesta va juca pentru Egipt în ultimele etape ale turneului dacă va fi apt.

„Atât Egiptul, cât şi Liverpool au acelaşi interes, vrem ca Mo Salah să fie apt cât mai curând posibil. Dacă rămâne în Africa şi nu poate face tratamentul adecvat, va întârzia totul, mai ales pentru Egipt ajunge în fazele superioare. Îl aducem aici nu pentru că vrem să-l luăm de la Egipt, ci doar pentru a-i oferi cel mai bun tratament medical. Asta este tot ceea ce ne dorim. Toată lumea este de acord. Dacă Salah este apt şi Egiptul merge în finală, a fost întotdeauna clar, el se întoarce, 100%. Mo vrea asta, noi vrem asta”, a spus Klopp.

„În rest, dacă cineva pune la îndoială loialitatea lui Mo Salah ar trebui să se întrebe dacă loialitatea lor este corectă, pentru că Mo Salah este cu siguranţă cel mai loial egiptean pe care l-am întâlnit în viaţa mea”, a adăugat tehnicianul german.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și