Închide meniul
VIDEO

Hamari Traore a sărit să îl bată pe arbitrul partidei Mali – Coasta de Fildeş. Ce a putut face arbitrul înainte să-l elimine

Dan Roșu Publicat: 3 februarie 2024, 22:20

Reclamă
Hamari Traore a sărit să îl bată pe arbitrul partidei Mali – Coasta de Fildeş. Ce a putut face arbitrul înainte să-l elimine

Hamari Traore a sărit să îl bată pe arbitrul partidei Mali - Coasta de Fildeş

Jucătorii din Mali protestează în faţa arbitrului, la finalul meciului cu Coasta de Fildeş

Hamari Traore a sărit să îl bată pe arbitrul partidei Mali – Coasta de Fildeş 1-2, imediat după fluierul de final al partidei care a fost live în AntenaPLAY, în sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malienii şi-au pierdut cumpătul după ce au primit un gol incredibil, cu călcâiul, în minutul 120, când scorul era 1-1 şi cele două echipe se pregăteau de loviturile de departajare pentru a afla semifinalista.

Hamari Traore a sărit să îl bată pe arbitrul partidei Mali – Coasta de Fildeş

Mali a mai avut un atac, în urma căruia a obţinut un corner. Doar că jucătorii nu au apucat să ajungă în careul advers, ei auzind fluierul de final al lui Mohamed Adel, care a considerat că nu trebuie să mai lase şi o ultimă fază fixă.

Căpitanul malienilor şi-a ieşit din minţi a sărit la bătaie cu egipteanul, care, la rândul lui l-a împins pe Hamari Traore, gest mai rar văzut pe terenul de fotbal, la acest nivel.

Arbitrul l-a eliminat apoi pe Jamari Traore, care era cu greu ţinut de ceilalţi colegi ai săi pentru a nu intra într-un conflict fizic cu centralul, care a fost apoi escortat spre vestiare.

Reclamă

Coasta de Fildeş, în semifinalele Cupei Africii pe Naţiuni

Coasta de Fildeş s-a calificat în semifinalele Cupei Africii pe Naţiuni, după victoria cu Mali, obţinută dramatic, în minutul 120 (2-1), după execuţia cu călcâiul a lui Diakite.

Pentru un loc în finală, ivorienii se vor duela cu Congo. În cealaltă semifinală, Nigeria va lupta cu învingătoarea dintre Capul Verde şi Africa de Sud.

Semifinalele vor avea loc miercuri, de la ora 19:00, respectiv 22:00, şi vor fi transmise live în AntenaPLAY, acolo unde va fi şi mara finală de duminică, de la ora 22:00.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și