Închide meniul
VIDEO

Capul Verde – Africa de Sud 0-0 (1-2 d.l.d), în AntenaPLAY! INCREDIBIL. Williams l-a imitat pe Duckadam și a apărat 4 penalty-uri

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 0:55

Reclamă
Capul Verde – Africa de Sud 0-0 (1-2 d.l.d), în AntenaPLAY! INCREDIBIL. Williams l-a imitat pe Duckadam și a apărat 4 penalty-uri

Mali - Coasta de Fildeș 1-2 și Capul Verde - Africa de Sud 0-0 (1-2 d.l.d)

Williams l-a imitat pe Duckadam și a apărat 4 penalty-uri / Profimediaimages

Mali – Coasta de Fildeș 1-2 a fost în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Diakite a marcat în minutul 120+2 şi şi-a dus echipa în semifinalele competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost nebunie totală și în meciul dintre Capul Verde și Africa de Sud. Ronwen Williams a fost eroul naționalei sale și a apărat 4 lovituri de departajare. Portarul Africii de Sud l-a imitat pe Helmut Duckadam, cel care cu o prestație similară a ajutat-o pe Steaua să câștige Cupa Campionilor Europeni.

Nigeria – Africa de Sud și Coasta de Fildeș – Congo sunt meciurile din semifinalele Cupei Africii. Ambele partide, dar și finala, vor putea fi urmărite în format LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

Capul Verde – Africa de Sud LIVE VIDEO

Update 00.50: ULUITOR! Ronwen Williams l-a imitat pe Helmut Duckadam! A apărat 4 lovituri de departajare și a calificat Africa de Sud în semifinalele Cupei Africii!

Update 00.50: Incredibil! Portarul Africii de Sud, Williams, a apărat trei penalty-uri la rând. Dramatism total!

Reclamă

Min. 120: Capul Verde – Africa de Sud 0-0. Va fi nevoie de lovituri de departajare pentru a se afla echipa calificată.

Min. 90+5: Se termină timpul regulamentar! Vom avea prelungiri.

Min. 1: A început partida!

Reclamă 4 / 0/3

Începe meciul Capul Verde – Africa de Sud! La finalul său vom şti o altă semifinalistă a Cupei Africii

Mali – Coasta de Fildeș 1-2, LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Min. 120+4: Final de meci! Coasta de Fildeş s-a calificat în semifinalele Cupei Africii

Min. 120+2: Mali – Coasta de Fildeș 1-2! Diakite a marcat şi Coasta de Fildeş e foarte aproape să obţină biletele pentru semifinalele competiţiei

Min. 90: Mali – Coasta de Fildeş 1-1! Dramatism şi în cel de-al treilea meci al sferturilor de finală. Adingra a deviat mingea în poartă şi este nebunie în tribune. Fanii din Coasta de Fildeş sunt în extaz.

Min. 71: Mali – Coasta de Fildeş 1-0! GOOOLLL superb marcat de Nene. Mijlocaşul de 21 de ani al lui Salzburg a înscris cu o execuţie de excepţie!

Min. 17: Penalty ratat pentru Mali! Scorul rămâne 0-0

Min. 9: Posibil penalty pentru Mali! Se aşteaptă VAR-ul după ce un jucător al Coastei de Fildeş a lovit mingea cu mâna în careu

Reclamă

Min. 1: A început partida!

Mail: Diarra; H. Traore, Kouyate, Niakate, Sacko; Coulibaly, Bissouma, Camara; Doumbia; A. Traore, Sinayoko

Coasta de Fildeș: Fofana; Aurier, Kossounou, Ndicka, Konan; Seri, Kessie; Pepe, Fofana, Adingra; Haller

Mali a reușit să se califice în sferturile de finală ale turneului după ce a trecut, în optimi, de selecționata din Burkina Faso, cu scorul de 2-1. De cealaltă parte, Coasta de Fildeș, gazda acestei competiții, a învins Senegalul cu scorul de 2-1, în faza precedentă.

Cele două echipe naționale s-au întâlnit pentru ultima dată pe data de 12 septembrie a anului trecut. La momentul respectiv, partida, care a fost una amicală, s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Imaginile disperării, în finalul meciului Maroc – Africa de Sud 0-2, la Cupa Africii pe Naţiuni

Maroc, o echipă plină de vedete şi una dintre naţionalele considerate favorite la adjudecarea trofeului, a ieşit din competiţie încă din optimi, după eşecul cu Africa de Sud.

În al şaptelea minut al prelungirilor, când Mokoena dusese deja scorul la 2-0, un bărbat în toată firea din Maroc a fost surprins de camerele tv plângând în hohote, fiind copleşit de emoţie după eliminarea favoriţilor. (VEZI AICI VIDEO)

Situaţia putea fi alta pentru fanul marocan, dacă, la 0-1, Hakimi nu ar fi ratat un penalty, în minutul 85, un penalty care ar fi putut duce meciul în prelungiri. Nu a fost cazul şi Africa de Sud va întâlni Insulele Capului Verde, în sferturi.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și