Închide meniul

Programul sferturilor de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

Alex Masgras Publicat: 31 ianuarie 2024, 0:18

Reclamă
Programul sferturilor de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023! Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

Programul sferturilor de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023

Victor Osimhen şi Franck Kessie, la Cupa Africii pe Naţiuni 2023 / Colaj Profimedia

Programul sferturilor de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023 este complet după ce Africa de Sud a produs surpriza şi s-a impus în ultimul meci din faza optimilor de finală cu Maroc, scor 2-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele patru meciuri care vor stabili semifinalistele de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023 vor avea loc pe 2 şi 3 februarie, LIVE în AntenaPLAY.

Programul sferturilor de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni 2023

Primul duel pentru un loc în penultimul act va avea loc pe 2 februarie, de la ora 19:00, atunci când Nigeria va întâlni Angola. În optimile de finală, Nigeria a trecut de Camerun, scor 2-0, în timp ce Angola a învins Namibia cu 3-0.

Tot pe 2 februarie, de la ora 22:00, va avea loc duelul dintre RD Congo şi Guineea. DR Congo a trecut de Egipt la loviturile de departajare, în timp ce Guineea a învins Guineea Ecuatorială la limită, cu 1-0.

Sferturile de finală continuă pe 3 februarie, prima partidă fiind cea dintre Mali şi Coasta de Fildeş, de la ora 19:00. Mali a trecut de Burkina Faso, scor 2-1, în timp ce Africa de Sud a produs surpriza şi a învins Maroc, scor 2-0.

Reclamă

Câştigătoarea duelului Nigeria – Angola va întâlni în semifinale câştigătoarea sfertului Insulele Capului Verde – Africa de Sud. În cealaltă semifinală se vor întâlni învingătoarele din meciurile Mali – Coasta de Fildeş şi RD Congo – Guineea.

Vineri, 2 februarie

Sâmbătă, 3 februarie

Reclamă 4 / 0/3
  • Mali – Coasta de Fildeş (19:00)
  • Insulele Capului Verde – Africa de Sud (22:00)

Autogol de necrezut în Mali – Burkina Faso! „Tontogolul” l-ar face invidios şi pe Bănel Nicoliţă 🙂

Edmond Tapsoba, fundaşul liderului din Bundesliga, Bayer Leverkusen, s-a aflat în centrul atenţiei în debutul partidei din optimile de finală dintre Mali şi Burkina Faso, de la Cupa Africii pe Naţiuni.

Mali a început foarte bine partida şi a atacat din primul minut. După doar 2 minute şi 12 de secunde, după ce lovitura de cap a lui Haidara a lovit bara, Tapsoba a trimis direct în propria poartă.

Fundaşul lui Bayer Leverkusen a stabilit un nou record al competiţiei. Autogolul lui Tapsoba din meciul Mali – Burkina Faso a fost cel mai rapid autogol înregistrat în istoria competiţiei. În cele din urmă, Mali s-a impus cu 2-1 şi va juca în sferturile de finală cu ţara gazdă, Coasta de Fildeş.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmări edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” Vezi toate știrile
Citește și