Închide meniul
Video

Prinţii din Qatar au scos telefoanele să filmeze! Ce s-a întâmplat în timpul meciului Qatar – Uzbekistan, transmis în AntenaPLAY

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 3 februarie 2024, 18:21

Prinţii din Qatar au scos telefoanele să filmeze! Ce s-a întâmplat în timpul meciului Qatar - Uzbekistan

Momentul în care prinţii din Qatar au scos telefoanele să filmeze / captură AntenaPLAY

Prinţii din Qatar au scos telefoanele să filmeze! În minutul 27 al partidei din sferturile Cupei Asiei, Qatar a deschis scorul. Qatar – Uzbekistan e LIVE în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul a fost unul neobişnuit. Portarul Uzbekistanului, Yusupov, a comis o gafă uriaşă, introducându-şi mingea în propria poartă, după un şut în forţă al căpitanului Qatarului, H. Al Haydos.

Prinţii din Qatar au scos telefoanele să filmeze!

Prinţii din Qatar, aflaţi în tribune, au început să filmeze momentul deschiderii scorului de către naţionala antrenată de Tintin Marquez.

Prinţii au fost surprinşi de camerele de filmat foarte binedispuşi după ce echipa pe care o susţin a reuşit să deschidă scorul.

Qatar e aproape de o mare performanţă fotbalistică, şi anume calificarea în semifinalele Cupei Asiei, competiţie transmisă în AntenaPLAY.

Reclamă

Iran – Japonia 2-1, în AntenaPLAY

Iran – Japonia 2-1 a fost în direct în AntenaPLAY. Iran a învins Japonia şi s-a calificat în semifinalele Cupei Asiei. Golul decisiv a fost marcat din penalty, în minutul 90+6. În semifinale, Iran se va duela cu învingătoarea dintre Qatar şi Uzbekisztan. În cealaltă semifinală, se întâlnesc Coreea de Sud şi Iordania.

Iran: Beranvand – Rezaeian, Kanaanizandegan, Khalilzadeh, Mohammadi – Ghoddos, Ezatolahi – Jahabakhsh, Ebrahimi, Mohebi – Azmouh

Japonia: Suzuki – Malikuma, Itakura, Tomiyassu, Ito – Kubo, Endp, Morita – Doan, Ueda, Maeda

Reclamă 4 / 0/3

Echipa națională din Iran s-a calificat în sferuturile de finală după ce a trecut, în optimi, de prima reprezentativă din Siria, cu scorul de 2-1. De cealaltă parte, naționala niponă s-a impus în fața Bahrainului, cu scorul de 3-1.

Cele două echipe naționale s-au mai întâlnit în semifinalele Cupei Asiei din 2019. La momentul respectiv, Japonia avea să se califice în finală, după ce a câștigat duelul cu scorul de 3-0.

Imagine de senzație de la Cupa Asiei, după ce Coreea de Sud a avut un gol anulat în meciul cu Australia

O susținătoare a selecționatei lui Heung-Min Son a reacționat într-un mod surprinzător, după decizia arbitrului.

În prima repriză a duelului, selecționata din Coreea de Sud a marcat primul gol, prin Hwang Hee-Chan, jucătorul celor de la Wolverhampton, din Premier League. Totuși, reușita a fost anulată de centralul partidei, pe motiv de offside.

După această fază, o susținătoare a echipei naționale sud-coreene a avut o reacție surprinzătoare. Aceasta și-a pus degetele la cap, într-o formă de pistol, fiind dezamăgită de faptul că reușita nu a fost validată de sistemul VAR. (VEZI AICI VIDEO)

Dezamăgirea fanilor din Coreea de Sud avea să fie mult mai mare din minutul 42 al partidei. La momentul respectiv, Goodwin a puncat pentru Australia, la capătul unei faze de atac fabuloase. Totuși, naționala la care joacă Heung-Min Son a reușit să se califice în semifinale, după ce s-a impus cu scorul de 2-1.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 10 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul tău, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste sau de dragoste. Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai zilnic sport live. Fie că e vorba de fotbal, tenis de masă, polo, înot, MMA sau box, avem sigur ceva pentru fanul din tine.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: Smartphone, SmartTV, PC, tabletă și laptop, pentru ca tu să te poți bucura de conținutul tău favorit oriunde ai fi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano Vezi toate știrile
Citește și