Închide meniul
Video

Ratări monumentale în Tadjikistan – Emiratele Arabe Unite! Atacanţii Tadjikistanului nu au putut înscrie cu poarta goală!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 28 ianuarie 2024, 18:44 / Actualizat: 28 ianuarie 2024, 19:44

Ratare monumentală în Tadjikistan – Emiratele Arabe Unite

Momentul în care Shervoni Mabatshoev a ratat incredibil / captura AntenaPLAY

Ratări monumentale în Tadjikistan – Emiratele Arabe Unite. În minutul 18 al partidei transmise LIVE în AntenaPLAY, atacantul Tadjikistanului, Shervoni Mabatshoev, nu a reuşit să înscrie dintr-o poziţie ideală. Ulterior, în minutul 71 al partidei, Dzhalilov nu a putut marca nici el cu poarta goală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prima repriză, Samiev i-a pasat perfect lui Mabatshoev, dar atacantul nu a putut trimite mingea drept pentru a înscrie în poarta lăsată goală de Khalid Eisa, care a ieşit hazardat. În repriza a doua, Dzhalilov a primit, la fel, o pasă perfectă, dar a „reuşit” să rateze cu poarta goală.

Ratări monumentale în Tadjikistan – Emiratele Arabe Unite!

Chiar dacă Mabatshoev a fost protagonistul unei ratări cum rar vezi pe terenul de fotbal, Samiev a mers la colegul său şi l-a încurajat. Mabatshoev i-a refuzat un assist de senzaţie lui Samiev prin ratarea incredibilă din minutul 18.

Tadjikistan avea să deschidă, în cele din urmă, scorul în meciul cu Emiratele Arabe Unite, transmis LIVE în AntenaPLAY. În minutul 30 al partidei, Khanonov a marcat cu o lovitură de cap.

În a doua repriză am putut asista la o altă ratare monumentală a Tadjikistanului.

Reclamă

În primul meci al zilei, transmis tot în AntenaPLAY, Australia a învins la scor Indonezia, cu 4-0, şi a obţinut calificarea în sferturile Cupei Asiei. Irvine, Boyle, Goodwin şi Souttar au înscris pentru australieni.

Tadjikistan a încheiat grupa din Cupa Asiei pe locul 2

Selecționata din Tadjikistan s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Asiei de pe locul al 2-lea al Grupei A, din care au mai făcut parte Qatar, China și Liban. De cealaltă parte, echipa națională a Emiratelor s-a clasat tot pe poziția a 2-a, de această dată a Grupei C, din care au mai făcut parte Iran, Palestina și Hong Kong.

Ultima întâlnire directă dintre cele două prime reprezentative a avut loc în luna martie a anului trecut. Partida s-a jucat în Emiratele Arabe Unite și s-a încheiat cu scorul de 0-0. De notat este faptul că acel duel a fost unul amical.

Reclamă 4 / 0/3

Scene dramatice la Cupa Asiei!

Au fost scene dramatice la Cupa Asiei! Căpitanul Indoneziei, Jordi Amat, s-a părbușit pe teren în a doua repriză a partidei cu Vietnam. Acesta a fost scos cu targa de pe teren, după intervenția staff-ului medical.

În cariera sa, Amat a fost legitimat la formații importante din Spania sau Anglia. A ajuns în cele din urmă în Indonezia, la Johor DT și, chiar dacă a jucat inițial pentru națioanlele de junior ale Spaniei, și-a schimbat cetățenia pentru a juca la selecționata asiatică

În a doua parte a partidei dintre Vietnam și Indonezia, mai exact în minutul 66, Jordi Amat a căzut pe teren, după un duel aerian. Acesta a fost lovit cu cotul de către jucătorul vietnamez și s-a prăbușit pe teren.

Inițial, centralul partidei a lăsat jocul să continue, dar a văzut după scurt timp că jucătorul indonezian nu s-a mai ridicat și a cerut intervenția staff-ului medical. (VEZI AICI VIDEO)

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și