Închide meniul
EXCLUSIV

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la naţională: „Era clar că trebuie să fac o schimbare”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 septembrie 2024, 22:47

Reclamă
Florinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la naţională: „Era clar că trebuie să fac o schimbare

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la naţională

Florinel Coman / Profimedia Images

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la echipa naţională. Internaţionalul român e fericit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

El speră să aibă rezultate foarte bune atât cu echipa de club, cât şi cu echipa naţională. Coman a mărturisit că „era momentul” să se transfere şi el de la FCSB, după 7 ani petrecuţi la echipa lui Gigi Becali.

Florinel Coman a vorbit despre transferul la Al-Gharafa, la revenirea la naţională: „Era clar că trebuie să fac o schimbare”

Sunt bine, sunt fericit că sunt din nou aici, mă gândeam la acest lucru, sunt gata de treabă.

(n.r.: Ce a însemnat transferul pentru tine și cum esti acolo?) Sunt bine, îmi doream să fac acest pas. Venise momentul, aveam 7 ani aici. Am reușit, în cele din urmă, să îmi îndeplinesc obiectivul personal cu Steaua (n.r.: FCSB), acela de a câștiga un titlu, așa că sunt împăcat. Era clar că trebuie să fac o schimbare”, a spus Florinel Coman pentru AntenaSport.

Florinel Coman, „dublă” de senzaţie pentru Al-Gharafa

Florinel Coman a reuşit, recent, o „dublă” de senzaţie pentru Al-Gharafa. „Mbappe de România” a marcat primele goluri pentru noua echipă într-un meci oficial. Al Gharafa s-a impus cu 2-1 în partida cu Al-Rayyan.

Reclamă
Reclamă

Coman a reuşit „dubla” chiar la primul meci oficial pentru formaţia din Qatar. El mai marcase şi într-un amical pentru noua sa echipă.

Coman a egalat în minutul 70 al meciului cu Al-Rayyan din pasa lui Joselu. Coman a preluat perfect, a pătruns în careu şi l-a executat pe portarul advers.

În minutul 83, Florinel Coman a marcat şi golul victoriei, după ce a profitat de o respingere a aapărării adverse şi a şutat pe jos.

Reclamă

VEZI AICI VIDEO CU „DUBLA” DE SENZAŢIE A LUI FLORINEL COMAN

Florinel Coman, dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar! Meciurile din Liga Campionilor Asiei sunt LIVE în AntenaPLAY

Pentru Florinel Coman urmează dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar în Liga Campionilor Asiei. Transferat vara aceasta la Al Gharafa de la FCSB, internaţionalul român va evolua în cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia. Cu o schimbare de format, la fel ca în Europa, fiecare echipă va disputa 8 meciuri în Liga Campionilor Asiei. Competiţia se vede şi în acest sezon LIVE în AntenaPLAY.

Al Gharafa, echipă care a obţinut calificarea în Liga Campionilor Asiei după ce a trecut de Al Ahli Dubai în play-off, scor 1-0.

Acum, echipa lui Florinel Coman şi-a aflat adversara din faza ligii. Printre acestea se numără echipele pline de staruri precum Al Nassr şi Al Hilal, acolo unde evoluează jucători precum Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, respectiv Neymar sau Aleksandar Mitrovic, dar şi Al Ain, deţinătoarea trofeului.

Adversarele lui Al Gharafa din Liga Campionilor Asiei

Acasă

  • Pakhtakor (Uzbekistan)
  • Al Ain (Emiratele Arabe Unite)
  • Al Nassr (Arabia Saudită)
  • Al Wasl (Emiratele Arabe Unite)

Deplasare

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Fomula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce rezultat va fi la CFR Cluj - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:30

Florinel Coman şi Joselu, vedetele de la Al Gharafa înaintea debutului în Liga Campionilor Asiei! Postarea făcută de club

10:08

„O echipă completă!” Laude pentru noile transferuri realizate de Marius Şumudică la Rapid! Jucătorul care va face diferenţa

9:57

CFR Cluj – FCSB LIVE TEXT (21:00). Derby „de foc” în Gruia! Dan Petrescu se luptă pentru podium! Campioana are nevoie de puncte

9:43

Ce se întâmplă cu Radu Drăgușin, înainte de derby-ul Tottenham – Arsenal! Presa britanică a făcut anunțul

9:43

David Popovici, la 20 de ani! Bornele impresionante atinse de campionul olimpic român, care au uimit întreaga lume

9:12

Jucătorul făcut praf, după plecarea de la FCSB: „L-au interesat doar banii! A pierdut trei ani din viaţă!”

1 VIDEOCharles Leclerc, pole-position în Marele Premiu al Azerbaidjanului! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (13:45) 2 VIDEOBenfica, victorie la scor cu Santa Clara, live în AntenaPLAY. Di Maria a marcat un gol superb 3 VIDEOJoshua Durksen a câştigat sprintul din Formula 2 de la Baku, LIVE în AntenaPLAY! Cursa principală e duminică (10:35) 4 Petrolul – Farul 1-1! Gicu Grozav i-a „suflat” victoria lui Gică Hagi! Alibec a marcat pentru „marinari” 5 „Bă, nu vă e ruşine?” Dumitru Dragomir a dat de pământ cu Ministerul Apărării. Discurs dur al fostului preşedinte LPF 6 Fostul jucător de la FCSB, aproape de revenirea în Liga 1: „Aştept un proiect bun. Vreau să fac asta în acelaşi timp cu fotbalul”
Citește și