Închide meniul

Gică Craioveanu, precaut înainte de România – Israel: „Ne păcălim, cu Elveția și Kosovo nu am jucat bine”

Alex Ioniță Publicat: 9 septembrie 2023, 14:05

Reclamă
Gică Craioveanu, precaut înainte de România – Israel: Ne păcălim, cu Elveția și Kosovo nu am jucat bine”

Gică Craioveanu a dat verdictul în lupta la titlu în Liga 1

Gică Craioveanu, în timp ce sărută emblema Universității Craiova / Hepta

Gică Craioveanu, precaut înainte de România – Israel. Fostul oficial al Universității Craiova a vorbit despre situația actuală a echipei naționale pregătite de Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România se va duela cu Israel sâmbătă seară, de la ora 21:45, pe Arena Națională. După 3 zile, „tricolorii” vor juca cu selecționata din Kosovo, marți, tot de la 21:45, în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Gică Craioveanu, precaut înainte de România – Israel. Ce a spus despre rezultatele „tricolorilor”

Gică Craioveanu nu crede că România a făcut un joc bun în ultimele partide jucate, cu Kosovo și Elveția. Totuși, acesta a recunoscut faptul că din meciurile respective au fost obținute rezultate pozitive și a menționat faptul că rezultatele pozitive ajută la moralul echipei.

De asemenea, fostul oficial al echipei patronate de Mihai Rotaru a vorbit despre șansele de calificare la EURO 2024. Acesta susține că, în situația în care „tricolorii” vor obține 6 puncte din „dubla” cu Israel și Kosovo, România este calificată în proporție de 80% la turneul final care va fi organizat în Germania.

„Echipa nu a jucat bine, dar uite că a obținut rezultate bune. Nici cu Kosovo și nici cu Elveția n-am jucat bine. Dacă noi credem că am făcut asta cu Elveția, ne păcălim și ne mințim! Totuși, rezultatele pozitive îți dau moral. Iar moralul în momentul actual este unul bun. Parcă e și mai multă liniște la echipa națională și sper să poată obține cele șase puncte. Măcar patru, dar șase ar fi senzațional! Cu șase puncte am fi 80% calificați”, a spus Gică Craioveanu, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Meciul dintre România și Israel, care va începe la ora 21:45, va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Suporterii se mobilizează înainte de România – Israel. Principalele galerii, prezente pe Arena Națională

Principalele galerii ale echipelor de fotbal din țară vor fi prezente la meciul dintre România și Israel. Anunțul a fost făcut de Liviu Ungurean, liderul galeriei celor de la Rapid. Acesta a anunțat că nu vor exista incidente în tribunele stadionului și că toate galeriile vor fi unite în jurul echipei naționale.

„Unitatea națională s-a făcut din punctul nostru de vedere. Noi, galeria Rapidului, vom fi prezenți pe Național Arena la meciul cu Israel și vor fi prezente toate galeriile!”.

Reclamă 4 / 0/3

Vom sta cu toții! Împreună în peluză. Am vorbit și cu celelalte galerii. Chiar și cei de la Peluza Sud Steaua. O să fie stadionul plin și vom fi alături de echipa națională a României”, a spus liderul de galerie de la Rapid, pentru fanatik.ro.

În momentul de față mai sunt puține bilete disponibile pentru meciul cu Israel. Astfel, atmosfera va fi una extraordinară pe Arena Națională, iar „tricolorii” lui Edi Iordănescu vor fi motivați din tribune pentru a obține cele 3 puncte și pentru a ajunge cu un pas mai aproape de calificarea la EURO 2024.

Cu o victorie în fața Israelului, naționala lui Edi Iordănescu își va consolida poziția în clasamentul Grupei I. În momentul de față, „tricolorii” se află pe locul al 2-lea, cu 8 puncte, în timp ce Israel ocupă poziția a 3-a, cu 7 puncte.

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:48 Programul complet al sferturilor de finală de la Campionatul Mondial de hochei 2024. Competiţia e EXCLUSIV în AntenaPLAY 23:42 VideoReportaj exclusiv cu Răzvan Lucescu: „Medalia o iubesc enorm!”. Ce a spus despre un posibil duel cu FCSB în Champions League 23:33 Mihai Stoica a dat noi detalii despre viitorul lui Florinel Coman: „Nu e disperat după bani!” 23:02 Mihai Stoica îl „ajută” pe Louis Munteanu să aleagă între FCSB şi Rapid: „55.000 de spectatori şi în Champions League sau acolo?” 22:23 Lotul Portugaliei pentru EURO 2024. Recordul uriaş al lui Cristiano Ronaldo 22:20 Viitorul lui Dennis Politic a fost decis! Ce contract a semnat „eroul” lui Dinamo din turul barajului cu Csikszereda 21:34 EXCLUSIVCristina Şerban e românca de 21 de ani care lucrează la Mercedes şi a dezvăluit ce dialog genial a avut cu Lewis Hamilton 21:23 Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!” 21:10 VIDEOFinlanda – Elveţia 1-3 şi Suedia – Slovacia 6-1 au fost în AntenaPLAY. S-a terminat faza grupelor la CM de hochei 20:42 „Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său: „Cel mai bun cu Real Madrid” Vezi toate știrile
Citește și