Închide meniul

Nicolae Stanciu se gândeşte deja la Cupa Mondială, după eliminarea României de la EURO 2024: „Acest grup are tot ce îi trebuie”

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2024, 21:47

Reclamă
Nicolae Stanciu se gândeşte deja la Cupa Mondială, după eliminarea României de la EURO 2024: „Acest grup are tot ce îi trebuie

Nicolae Stanciu se gândeşte deja la Cupa Mondială, după eliminarea României de la EURO 2024: "Acest grup are tot ce îi trebuie"

Nicolae Stanciu, după România - Olanda, la EURO 2024 / Profimedia

Nicolae Stanciu se gândeşte deja la Cupa Mondială, după eliminarea României de la EURO 2024. Olanda s-a impus cu 3-0 în optimile de finală de la Munchen, iar parcursul tricolorilor din Germania s-a încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Stanciu, căpitanul României, a vorbit la finalul partidei de la Munchen şi s-a declarat mândru de grupul care a reuşit să iasă din grupele unui turneu final pentru prima oară în ultimii 24 de ani.

Nicolae Stanciu se gândeşte deja la Cupa Mondială, după eliminarea României de la EURO 2024: „Acest grup are tot ce îi trebuie”

Stanciu le-a mulţumit şi fanilor pentru susţinerea uriaşă din timpul Campionatului European şi a transmis un mesaj care cu siguranţă îi va bucura pe fanii echipei naţionale. Căpitanul naţionalei este convins că actuala generaţie are tot ce îi trebuie pentru a ajunge la Cupa Mondială, chiar dacă vor avea în faţă o provocare dificilă:

„Sigur că e greu. Toată lumea îşi dorea să continuăm, să ajungem în sferturi. Multe nu ar fi de zis. Am început bine. După a picat acel gol şi au controlat jocul. Ultimele două goluri au venit aşa… nu era normal să lăsăm spaţii. Am încercat să egalăm, să revenim, nu mai conta că era 2 sau 3-0. Ştiam că e o echipă bună, chiar dacă nu au început bine acest EURO.

Eu sunt mândru de colegii mei, de toţi oamenii din jurul echipei naţionale. Ce am vorbit prima dată, în dimineaţa meciului din Andorra, am şi făcut. Adică ieşim după fiecare meci fără regrete ca la final să ne privim în ochi şi să ne strângem mâinile. Adversarul a fost mai bun şi a meritat să câştige şi noi ne-am privit în ochi pentru că toată lumea a făcut ce a depins de el, pentru ca echipa să aibă rezultate. Cred că am făcut o treabă bună pentru că au trecut 24 de ani de când am ieşit dintr-o grupă.

Reclamă
Reclamă 4

Vreau să le mulţumesc tuturor românilor pentru ce au putut să facă din momentul în care am aterizat în Germania, de la primul antrenament, cu 5000 de oameni, şi tot ce s-a întâmpla la fiecare meci. Sper să fie mândri de noi pentru că pentru ei jucăm, pe ei vrem să îi facem fericiţi şi sper că le-am făcut o vară frumoasă.

E devreme, doar ce s-a încheiat meciul, dar suntem conştienţi că ce va urma va fi mai dificil. Nu mă refer doar la Liga Naţiunilor, dar şi la preliminariile pentru Cupa Mondială. Cred că acest grup are tot ce îi trebuie ca să se califice la Mondiale”, a declarat şi Nicolae Stanciu, potrivit sport.ro.

Denis Drăguş rămâne încrezător după eliminarea României de la EURO 2024: „Sperăm că poate fi un exemplu pentru cei tineri”

Denis Drăguş rămâne încrezător după eliminarea României de la EURO 2024. Tricolorii au pierdut duelul din optimi cu Olanda şi încheie parcursul din Germania. Echipa lui Ronald Koeman s-a impus cu 3-0 în meciul de la Munchen.

Reclamă

După înfrângerea cu Olanda, Denis Drăguş le-a mulţumit românilor pentru susţinerea uriaşă din perioada Campionatului European din Germania şi speră că parcursul tricolorilor de la acest turneu final să fie un exemplu pentru viitoarele generaţii de jucători.

„Să ne bucurăm cât mai mult de aceşti români minunaţi. E păcat, dar cred că am dat totul şi ne bucurăm că am reuşit să facem lumea fericită. Ne pare rău că nu am putut mai mult, dar am dat totul şi sperăm că asta poate fi un exemplu pentru cei mai tineri.

Detaliile fac diferenţa, e clar. Suntem puţin supăraţi pentru că puteam să facem mai mult, dar am primit gol, acolo s-au schimbat lucrurile. Din păcate atât s-a putut în seara asta.

(n.r. cum a fost la EURO?) Senzaţional. Eu sunt fără cuvinte pentru tot ce s-a întâmplat aici, suporteri, susţinere şi tot ce am avut parte în Germania. Speranţa rămâne, inspiraţia pe care am transmis-o copiilor. Oricât de mic ai fi, dacă pui suflet şi dai totul, poţi face lucruri mari”, a declarat Denis Drăguş, la sport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

23:05

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și