Închide meniul

EURO 2020 | Kylian Mbappe, încurajat de Pele: „Capul sus!” Mesajul transmis de legenda Braziliei, după meciul de la Bucureşti

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 29 iunie 2021, 12:21

EURO 2020 | Kylian Mbappe, încurajat de Pele: „Capul sus! Mesajul transmis de legenda Braziliei, după meciul de la Bucureşti

Profimedia

Kylian Mbappe, încurajat de Pele, după eliminarea Franţei de la Euro 2020

Pele i-a transmis un mesaj de susţinere lui Kylian Mbappe, pe contul său de Twitter.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kylian Mbappe, încurajat de Pele: „Capul sus!”

Legenda Braziliei îi cere lui Mbappe să nu se lase doborât de penalty-ul care a adus eliminarea Franţei de la Euro 2020.

„Capul sus, Kylian! Mâine este prima zi a unei noi călătorii”, a scris Pele. Pe brazilian nu îl deranjează că Mbappe l-a trecut pe rivalul său, Maradona, la poză profil de pe Twitter.

Kylian Mbappe: „Tristetea este imensă”

Mbappe nu a marcat niciun gol marcat în cele patru meciuri jucate de Franţa la turneul final. El nu a reuşit să înscrie nici măcar la lovituri de departajare în meciul din optimi contra Elveţiei.

Reclamă

“Foarte dificil de mers mai departe. Tristetea este imensă după această eliminare, nu ne-am putut îndeplini obiectivul. Îmi pare rău pentu acest penalty. Am vrut să ajut echipa, dar am eșuat. Va fi dificil să adorm, dar din păcate acestea sunt urcușurile și coborâșurile sportului pe care îl iubesc atât de mult.

Știu că voi, fanii, sunteți dezamăgiți. Vreau să vă mulţumesc pentru susţinerea voastră şi pentru că aţi crezut mereu în noi. Cel mai important este să ne ridicăm mai puternici pentru următoarele şanse care vor veni. Felicitări şi multă baftă Elveţiei!”, a transmis starul Franţei, după partida de la Bucureşti.

Dan Petrescu a făcut o comparaţie inedită între Kylian Mbappe şi… Cătălin Golofca, fostul său jucător de la CFR Cluj! „Bursucul” spune că se aştepta la ratarea lui Mbappe şi a declarat că nu a considerat-o pe Franţa marea favorită la Euro 2020.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu: „Se simţea în aer că ratează Mbappe”

„Penalty ratează şi cel mai bun jucător din lume. Când a ratat Golofca în meciul dintre CFR şi Dinamo Zagreb toată lumea a sărit pe mine şi pe Golofca. Acum o să sară toată lumea pe Mbappe şi pe Didier Deschamps?! Oricum, se simţea în aer că ratează Mbappe. Toţi de lângă mine spuneau că ratează şi aşa a fost până la urmă.

S-a văzut încă o dată că fotbalul e foarte frumos, cred că pe final numai antrenorul elveţienilor şi câţiva jucători mai credeau că pot întoarce scorul. Uite că se pot întâmpla miracole. Toată lumea o vedea favorită pe Franţa. Eu am spus că favorite sunt Italia şi Germania. Şi la fel spun şi acum”, a declarat Dan Petrescu, după eliminarea surprinzătoare a campioanei mondiale, pe Arena Naţională.

Recomandări
  • Franţa, eliminată în optimi de Elveţia
  • Mbappe a ratat la loviturile de departajare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” Vezi toate știrile
Citește și