Închide meniul

EURO 2020 | Spania a eliminat Elveţia după un meci de infarct. Ibericii au rupt „blestemul” loviturilor de la 11 metri. Sommer, aproape să reuşească imposibilul!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 iulie 2021, 22:11

EURO 2020 | Spania a eliminat Elveţia după un meci de infarct. Ibericii au rupt „blestemul loviturilor de la 11 metri. Sommer, aproape să reuşească imposibilul!

pania a eliminat Elveţia după un meci de infarct

Profimediaimages

Elveţienii nu au mai putut să repete performanţa obţinută pe Arena Naţională, când au învins-o de la punctul pe var pe campioana mondială, Franţa. Au avut o şansă uriaşă să îşi asigure prima prezenţă din istorie în careul de aşi al unui turneu final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spania a eliminat Elveţia după un meci de infarct

Multipla campioană europeană a tremurat serios pentru victorie. A început cum nu se putea mai rău seria loviturilor de departajare. Sergio Busquets a fost primul care şi-a asumat responsabilitatea şi a trimis în bară. A fost al 6-lea penalty la rând ratat de iberici. Gerard Moreno şi Alvaro Morata mai gafaseră la EURO 2020.

După ce Olmo l-a învins pe Sommer, a venit rândul lui Rodri să nu poată înscrie de la 11 metri. Din fericire pentru fanii La Roja, a urmat o serie catastrofală a adversarilor. Schar, Akanji şi Vargas au ratat şi starurile Spaniei au declanşat fiesta.

Erou la Bucureşti, Yann Sommer a fost aproape să scrie din nou istorie. În decursul celor 120 de minute, goalkeeper-ul de 32 de ani a scos toate cele 10 şuturi trimise de spanioli pe spaţiul porţii. Nimeni nu a mai reuşit o asemenea performanţă la EURO 2020. După primele opt parade stabilise un record la acest turneu final.

Reclamă

Franţa – Elveţia 3-3 (4-5 d.l.d) | Trupa lui Vladimir Petkovic eliminase campioana mondială

Campioana mondială Franţa a fost eliminată, luni, în optimile de finală ale Euro-2020, după ce a fost învinsă, pe Arena Naţională, la loviturile de departajare, de selecţionata Elveţiei, scor 5-4, în optimile competiţiei. La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal, 3-3.

Pentru Franţa au marcat Karim Benzema ’57, ’59 şi Paul Pogba ’75, iar pentru Elveţia au punctat Haris Seferovic ’15 şi ’81 şi Mario Gavranovic ’90. În minutul 55, elveţianul Ricardo Rodriguez a ratat un penalty.

Elveţienii au avut un gol anulat pe motiv de ofsaid în minutul 84. La loviturile de departajare pentru Franţa au transformat Pogba, Giroud, Thuram, Kimpembe, iar Mbappe a ratat.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru Elveţia au transformat Gavranovic, Schar, Akanji, Vargas, Mehmedi.

Recomandări
  • Elveţia – Spania 1-1 (1-3 d.l.d)
  • Ibericii au ratat de şase ori la rând de la 11 metri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 8:00 Marele Premiu de Formula 1™ al Chinei e în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, duminică, de la 10:00 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 20
apr.
23:51
Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?”
20
apr.
23:42
Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti
20
apr.
23:31
Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului
Vezi toate știrile
Citește și