Închide meniul
VIDEO

Jucătorii naţionalei, asaltaţi de fani la întoarcerea la Wurzburg! Surpriza de care au avut parte „tricolorii”

Viviana Moraru Publicat: 18 iunie 2024, 8:38

Reclamă
Jucătorii naţionalei, asaltaţi de fani la întoarcerea la Wurzburg! Surpriza de care au avut parte „tricolorii

Jucătorii naţionalei, asaltaţi de fani la întoarcerea la Wurzburg

Jucătorii naţionalei, asaltaţi de fani la întoarcerea la Wurzburg/ Instagram

Jucătorii naţionalei au fost asaltaţi de fani la întoarcerea la Wurzburg, după victoria uriaşă cu Ucraina, din primul meci de la EURO 2024. „Tricolorii” au fost aşteptaţi ca nişte eroi şi au avut parte şi se o surpriză la hotel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România s-a impus categoric, în meciul de debut de la EURO 2024. „Tricolorii” au învins-o pe Ucraina cu scorul de 3-0 şi se pregătesc acum de duelul cu Belgia, care se va disputa pe 22 iunie, de la ora 22:00.

Jucătorii naţionalei, asaltaţi de fani la întoarcerea la Wurzburg

„Tricolorii” au revenit la baza de pregătire de la Wurzburg aproape de miezul nopţii, însă au fost aşteptaţi de sute de fani în faţa hotelului la care sunt cazaţi.

Jucătorii au avut parte şi de o surpriză din partea gazdelor hotelului. Acestea au organizat un spectaculos foc de artificii, în cinstea victoriei naţionalei cu Ucraina. Elevii lui Edi Iordănescu au sărbătorit din plin succesul istoric, Vasile Mogoş fiind cel mai petrecăreţ dintre toţi, având o boxă în faţa fanilor.

Reclamă
Reclamă 4

După victoria cu Ucraina, naţionala va începe pregătirile pentru meciul cu Belgia. Marţi, „tricolorii” vor reveni la antrenamente. Titularii din primul meci vor efectua un antrenament de refacere, în timp ce ceilalţi, se vor pregăti la intensitate maximă.

Pe 22 iunie, România se va duela cu Belgia, la Koln. Belgienii au suferit o înfrângere şoc în primul meci, fiind învinşi de Slovacia cu 0-1. În ultimul meci din grupe, „tricolorii” vor înfrunta Slovacia, pe 26 iunie, la Frankfurt.

Dorinel Munteanu, cuvinte uriaşe pentru „tricolori”, după victoria răsunătoare cu Ucraina de la EURO

Dorinel Munteanu a avut cuvinte uriaşe pentru „tricolori”, după victoria răsunătoare cu Ucraina, din primul meci de la EURO 2024. Fostul internaţional a declarat că jocul prestat de elevii lui Edi Iordănescu i-a amintit de jocul prestat de „Generaţia de Aur”.

Reclamă

„Din punctul meu de vedere, a fost un meci extraordinar de reușit, chiar fabulos, al naționalei noastre. România a avut o atitudine incredibilă, care, cel puțin mie, îmi dă speranță că poate fi un nou început pentru națională. Mie, ca fost internațional, îmi dă speranțe foarte mari.

Nu neapărat scorul, dar jocul, atitudinea, implicarea jucătorilor, toate au fost perfecte, nu am dat nicio șansă adversarilor. Eu m-am simțit mândru, ca fost internațional, ca român care a jucat 10 ani în Germania. S-a văzut că nu ne-am dus acolo la număr, că suntem acolo pe merit și mai ales că putem să contăm.

Ucraina probabil ne-a luat de sus, cu toate vedetele ei. Dar nu i-am lăsat nicio șansă. Am jucat exact, perfect, în apărare, la mijloc și în atac. Contraatacurile jucătorilor noștri de azi mi-au adus aminte de noi, de contraatacurile noastre rapide de la Mondialul din ’94.

Da, nu mă feresc s-o spun, au fost momente de joc când mi-au reamintit de noi, cei de acum 30 de ani. Eu așa am simțit. Iar România a câștigat fără niciun dubiu. A fost de departe cel mai bun meci al naționalei sub comanda lui Edward Iordănescu”, a declarat Dorinel Munteanu, conform gsp.ro.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:32

„Plecăm cu un singur gând!” Florinel Coman, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Promisiune uriașă pentru fani

18:30

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, asalt spre calificarea în „optimile” EURO 2024 . Echipele de start

18:23

Dan Şucu a bătut palma cu un jucător al României de la EURO 2024! Fotbalistul care şi-a dat acordul să semneze cu Rapid

18:18

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României. Echipele de start

18:18

Ianis Hagi, reacţie imediată după ce a aflat că este titular cu Slovacia: „Vom sărbători la finalul meciului!”

18:12

„Nu mă așteptam!” Florin Răducioiu, uluit de echipa de start aleasă de Edi Iordănescu! Mesaj direct înainte de Slovacia – România

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și