Închide meniul

Ce a scris presa din Scoţia despre Ianis Hagi, după mesajul transmis de român pentru Rangers

Alex Masgras Publicat: 18 decembrie 2023, 10:02

Reclamă
Ce a scris presa din Scoţia despre Ianis Hagi, după mesajul transmis de român pentru Rangers

Ce a scris presa din Scoţia despre Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul unui meci la Rangers / Profimedia

Ce a scris presa din Scoţia despre Ianis Hagi, după mesajul transmis de român pentru Rangers. Internaţionalul român este împrumutat de scoţieni la Deportivo Alaves în acest sezon, dar continuă să urmărească prestaţiile formaţiei din Glasgow.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rangers a câştigat în weekend Cupa Ligii Scoţiei, după ce s-a impus în ultimul act al competiţiei în faţa celor de la Aberdeen, scor 1-0.

Ce a scris presa din Scoţia despre Ianis Hagi, după mesajul transmis de român pentru Rangers

La scurt timp după acest succes, Ianis Hagi le-a transmis un mesaj foştilor săi coechipieri:

„Felicitări tuturor celor de la Rangers! Aţi meritat foarte mult!”, a scris Ianis Hagi, pe X (fostul Twitter).

La scurt timp după acest mesaj, presa din Scoţia a reacţionat. Scoţienii au subliniat faptul că românul este în continuare atent la meciurile lui Rangers, chiar dacă în acest moment este împrumutat în La Liga, la Alaves.

Reclamă

„Ianis Hagi a trimis un mesaj către Rangers, după ce echipa lui Philippe Clement a câștigat Cupa Ligii Scoției. Hagi este încântat să vadă cum clubul său mamă, Rangers, a învins Aberdeen în finala de duminică.

Ianis Hagi a urmărit meciul și, după cum ați putut vedea, a fost încântat să o vadă pe Rangers câștigând finala”, au scris cei de la tbrfootball.com.

Pentru Ianis Hagi urmează duelul de luni seară de pe terenul surprizei din acest sezon de La Liga. Alaves merge la Girona, formaţie care se află în acest moment pe locul 2, dar care poate să o depăşească pe Real Madrid şi să revină pe primul loc.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus cu 4-1 în meciul de pe teren propriu cu Vllarreal şi a ajuns la 42 de puncte în 17 etape. Cu un meci mai puţin disputat, Girona are 41 de puncte. De partea cealaltă, echipa lui Ianis Hagi se află pe locul 13, cu 16 puncte.

Ianis Hagi, reacție de senzație după ce tatăl său l-a vândut pe Enes Sali în MLS

Ianis Hagi a avut o reacție de senzație după ce tatăl său l-a vândut pe Enes Sali în MLS. Fiul lui Gică Hagi a vorbit despre ultima lovitură dată de Farul Constanța, pe piața transferurilor.

Înainte de perioada de transferuri din iarnă, Gică Hagi s-a înțeles cu formația americană FC Dallas, pentru transferul lui Enes Sali. Astfel, academia „Regelui” a mai vândut un jucător în străinătate, pe o sumă importantă.

„Pe voi v-a surprins? Sunt deja 15 ani de când tata face acest lucru, nu cred că mai surprinde pe nimeni. Cred că an de an se știe conceptul academiei, echipei Farul, mereu de a produce jucători pentru România, de a vinde la echipe mai bune.

Ăsta e conceptul, iar an de an iese câte un jucător, ceea ce nu este deloc ușor. Cum a zis-o și el public, are nevoie de susținere financiară să poată duce clubul și academia la următorul nivel și să nu mai fie nevoit să vândă an de an pentru a menține bugetul pentru anul următor.

Să aibă deja bugetul pentru următorii 5-6 ani, pentru a-și susține cei mai buni jucători și, de ce nu, să treacă clubul la următorul nivel. Sper ca acest investitor să vină, este un club care este pe profit de ani de zile. Timp de 15 ani, an de an s-au vândut cel puțin unul sau doi jucători. Deci este un business foarte profitabil”, a spus Ianis Hagi, potrivit sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și