Închide meniul

Cristiano Ronaldo, noi recorduri după Liechtenstein – Portugalia! Starul de 38 de ani înscrie pe bandă rulantă

Alex Masgras Publicat: 17 noiembrie 2023, 10:55

Reclamă
Cristiano Ronaldo, noi recorduri după Liechtenstein – Portugalia! Starul de 38 de ani înscrie pe bandă rulantă

Cristiano Ronaldo, noi recorduri după Liechtenstein - Portugalia

Cristiano Ronaldo, în timpul meciului Liechtenstein - Portugalia / Profimedia

Cristiano Ronaldo a stabilit noi recorduri după Liechtenstein – Portugalia! Lusitanii s-au impus cu 2-0 în deplasarea din etapa a 9-a a preliminariilor EURO 2024. Ronaldo a făcut din nou spectacol, stabilind noi recorduri după ce a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Starul lui Al-Nassr a marcat în minutul 46 de al partidei, în timp ce scorul final a fost stabilit de Joao Cancelor, în minutul 57.

Cristiano Ronaldo, noi recorduri după Liechtenstein – Portugalia!

Cristiano Ronaldo înscrie pe bandă rulantă! Portugalia s-a impus cu 2-0 în meciul din Liechtenstein din preliminariile EURO 2024, starul lui Al-Nassr fiind cel care a deschis scorul în minutul 46. Scorul final a fost stabilit de Joao Cancelo în minutul 57.

În ceea ce îl priveşte pe Cristiano Ronaldo, acesta a stabilit două recorduri noi, graţie reuşitei de aseară. Ronaldo a devenit, odată cu golul marcat în Liechtenstein, primul jucător din istorie care înscrie 10 goluri la echipa naţională la 38 de ani. De asemenea, Ronaldo şi-a trecut în cont victoria cu numărul 31 din preliminariile competiţiilor europene. Înainte de acest succes, Ronaldo se afla la egalitate cu Sergio Ramos, care are 30 de victorii.

Cristiano Ronaldo este şi golgheterul acestor preliminarii alături de Romelu Lukaku, amândoi având câte 10 reuşite. Pe locul 3 se află Harry Kane, englezul având 7 goluri înscrise în această campanie de calificare.

Reclamă

Ronaldo îşi poate trece în cont şi mai multe goluri în ultimul meci din aceste preliminarii. Pe 19 noiembrie, Portugalia va primi vizita Islandei. Lider în Grupa J, Portugalia este deja calificată la EURO, având 27 de puncte. Din aceeaşi grupă s-a calificat deja şi Slovacia, formaţia de pe locul al doilea, cu 19 puncte.

Lionel Messi a strâns de gât un adversar în Argentina – Uruguay!

După 20 de minute de joc din Argentina – Uruguay, Rodrigo De Paul şi Mathias Oliveira s-au luat la ceartă, moment în care Lionel Messi, căpitanul campioanei mondiale, a decis să intervină. Starul lui Inter Miami s-a dus direct către Oliveira, pe care l-a strâns de gât.

Reclamă 4 / 0/3

Gestul lui Lionel Messi din minutul 20 puteau să ducă la eliminarea starului argentinian, dar acesta a scăpat ca prin minune chiar şi de un cartonaş galben.

Nervii nu i-au ajutat deloc pe oamenii lui Lionel Scaloni. În minutul 41, Ronald Araujo a încheiat seria de 751 de minute fără gol primit de naţionala Argentinei. Practic, ultimul gol marcat împotriva campioanei mondiale a fost cel al lui Kylian Mbappe din finala Cupei Mondiale din Qatar.

În minutul 87, Nicolas de la Cruz i-a pasat excelent lui Darwin Nunez, care a rămas singur cu Emiliano Martinez, atacantul lui Liverpool marcând fără emoţii.

Chiar şi în urma acestei înfrângeri, Argentina rămâne pe primul loc în preliminariile din America de Sud pentru Cupa Mondială din 2026, cu 12 puncte. Victoria o propulsează însă pe Uruguay pe locul al doilea, care a ajuns la 10 puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
Vezi toate știrile
Citește și