Închide meniul
VIDEO

Cristiano Ronaldo, gol uluitor pentru Al Nassr! Florin Tănase şi Andrei Burcă au fost martorii unei execuţii stelare

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2023, 22:14 / Actualizat: 27 noiembrie 2023, 9:47

Reclamă
Cristiano Ronaldo, gol uluitor pentru Al Nassr! Florin Tănase şi Andrei Burcă au fost martorii unei execuţii stelare

Cristiano Ronaldo, gol uluitor pentru Al Nassr

Cristiano Ronaldo, bucurie după un gol marcat/ Profimedia

Cristiano Ronaldo a marcat un gol uluitor în duelul dintre Al Nassr şi Al Akhoud. Florin Tănase şi Andrei Burcă au fost martorii unei execuţii de clasă a starului lusitan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Al Nassr s-a impus cu 3-0 în faţa trupei românilor Florin Tănase şi Andrei Burcă, care au fost titulari în partidă. Cristiano Ronaldo a reuşit o „dublă” spectaculoasă.

Cristiano Ronaldo, gol uluitor pentru Al Nassr! Florin Tănase şi Andrei Burcă au fost martorii unei execuţii de vis

Cristiano Ronaldo a reuşit să marcheze golul superb în minutul 80. Starul lusitan a înscris cu un şut magistral de la 30 de metri, la care portarul advers nu a avut nicio şansă.

Vezi AICI golul lui Cristiano Ronaldo

Cu trei minute înaintea marcării golului superb, Ronaldo reuşise să înscrie din interiorul careului. Atacantul de 38 de ani a preluat superb şi l-a executat pe portar cu un şut la colţul scurt. Scorul a fost deschis în meci de către Al Naji, în minutul 13.

Reclamă

Atât Florin Tănase, cât şi Andrei Burcă au fost titulari pentru Al Akhoud, formaţie care a rămas pe locurile direct retrogradabile după înfrângerea cu Al Nassr. Trupa românilor are zece puncte, acumulate după 14 runde disputate. De cealaltă parte, Al Nassr se clasează pe locul secund, la două puncte distanţă de şliderul Al-Hilal.

Graţie golurilor marcate în această etapă, Cristiano Ronaldo a ajuns la cifre fabuloase, în acest sezon. În cele 18 partide bifate, starul lusitan a reuşit să marcheze 18 goluri, şi să ofere şi nouă pase decisive.

Cristiano Ronaldo este în formă maximă pentru partida din Liga Campionilor Asiei. Al Nassr va primi vizita celor de la Persepolis, luni, de la ora 20:00. Partida se va vedea exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Ronaldo a stabilit noi recorduri şi pentru Portugalia

Cristiano Ronaldo a stabilit noi recorduri după Liechtenstein – Portugalia! Lusitanii s-au impus cu 2-0 în deplasarea din etapa a 9-a a preliminariilor EURO 2024. Ronaldo a făcut din nou spectacol, stabilind noi recorduri după ce a deschis scorul.

Starul lui Al-Nassr a marcat în minutul 46 de al partidei, în timp ce scorul final a fost stabilit de Joao Cancelor, în minutul 57.

Cristiano Ronaldo a stabilit două recorduri noi, graţie reuşitei de aseară. Ronaldo a devenit, odată cu golul marcat în Liechtenstein, primul jucător din istorie care înscrie 10 goluri la echipa naţională la 38 de ani. De asemenea, Ronaldo şi-a trecut în cont victoria cu numărul 31 din preliminariile competiţiilor europene. Înainte de acest succes, Ronaldo se afla la egalitate cu Sergio Ramos, care are 30 de victorii.

Cristiano Ronaldo este şi golgheterul acestor preliminarii alături de Romelu Lukaku, amândoi având câte 10 reuşite. Pe locul 3 se află Harry Kane, englezul având 7 goluri înscrise în această campanie de calificare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și