Închide meniul

Deian Sorescu şi Denis Drăguş au marcat în Gaziantep – Beşiktaş 2-0! Victorie mare pentru fosta echipă a lui Marius Şumudică!

Bogdan Stănescu Publicat: 11 martie 2024, 21:37

Reclamă
Deian Sorescu şi Denis Drăguş au marcat în Gaziantep – Beşiktaş 2-0! Victorie mare pentru fosta echipă a lui Marius Şumudică!

Deian Sorescu şi Denis Drăguş au marcat în Gaziantep - Beşiktaş 2-0!

Denis Drăguş se bucură după un gol marcat pentru Gaziantep / Profimedia Images

Deian Sorescu şi Denis Drăguş au marcat în Gaziantep – Beşiktaş 2-0! Sorescu a deschis scorul în minutul 9. Denis Drăguş avea să marcheze şi el în minutul 85 al partidei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu această victorie extraordinară, Gaziantep a ieşit din zona retrogradării. Fosta echipă a lui Marius Şumudică e acum pe locul 15 în prima ligă turcă. Gaziantep are 31 de puncte.

Deian Sorescu şi Denis Drăguş au marcat în Gaziantep – Beşiktaş 2-0!

A fost primul meci al lui Gaziantep fără Marius Şumudică, după demisia românului.

Selcuk Inan i-a luat locul lui Şumudică. Antrenorul turc a debutat într-un meci foarte greu, dar a reuşit o victorie importantă. Beşiktaş rămâne pe locul 4 în prima ligă turcă în urma acestei înfrângeri, cu 46 de puncte.

Niţă, Sorescu, Maxim şi Drăguş au fost titulari în meciul Gaziantep – Beşiktaş 2-0. Sorescu şi Drăguş au marcat şi i-au adus o victorie foarte importantă lui Selcuk Inan, la debutul acestuia pe banca lui Gaziantep.

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3

Marius Şumudică, pe lista unui club din Liga 1! „Şumi”, în luptă cu Ciobotariu şi Neagoe

Marius Şumudică este pe lista unui club din Liga 1, la o săptămână după ce a plecat de la Gaziantep. Antrenorul luptă cu Liviu Ciobotariu şi Eugen Neagoe pentru banca celor de la Petrolul.

Oficialii celor de la Petrolul sunt în căutarea unui antrenor, după ce Florin Pîrvu a plecat de la echipă. „Lupii” au ratat play-off-ul în acest sezon, terminând sezonul regular pe locul zece, cu 35 de puncte.

Conform gsp.ro, Marius Şumudică este dorit pe banca celor de la Petrolul. Pe lista „lupilor” se mai află alţi doi antrenori români, anume Liviu Ciobotariu şi Eugen Neagoe.

Ciobotariu este favorit să o preia pe Petrolul. Oficialii prahoveni iau în calcul faptul că o eventuală numire a lui Marius Şumudică, i-ar nemulţumi pe fanii „lupilor”, dat fiind faptul că antrenorul este un mare rapidist.

De asemenea, în privinţa lui Eugen Neagoe, acesta este sub contract cu FC Argeş, însă şi-a declarat public nemulţumirea faţă de condiţiile de la formaţia din Liga a 2-a.

Marius Șumudică a vorbit despre revenirea în Liga 1

Marius Șumudică a vorbit despre revenirea în Liga 1. Tehnicianul român a dezvăluit și că a primit deja două oferte de la formații din campionatul României.

Marius Șumudică a dezvăluit că ar lua în calcul o revenire în Liga 1, în situația în care un club va rămâne fără antrenor. Totuși, „Șumi” a spus că prioritatea sa este să plece în străinătate și a spus că și-ar dori să se întoarcă în Turcia sau zona Golfului.

Reclamă

„M-au sunat două cluburi din liga naţională, care erau în play-out, nu se pune problema. Nu ştiu nimic, nu am nicio discuţie cu domnul Rotaru, n-am avut şi nu e fair-play să am o discuţie cu el atât timp cât cei de acolo au antrenor, joacă derby-ul acum cu cealaltă echipă din Craiova. Nu s-a pus problema. Nu e frumos să discutăm despre o echipă care are antrenor.

Dacă vreo echipă va rămâne fără antrenor, există şi posibilitatea să rămân în ţară, dar prioritatea e să plec în străinătate. Mă odihnesc două, trei luni şi apoi plec. Ori mă întorc în Golf, ori în Turcia, vedem”, a spus Marius Șumudică, la sosirea în țară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și