Închide meniul

Marius Şumudică, pe lista unui club din Liga 1! „Şumi”, în luptă cu Ciobotariu şi Neagoe

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2024, 21:36

Reclamă
Marius Şumudică, pe lista unui club din Liga 1! „Şumi, în luptă cu Ciobotariu şi Neagoe

Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid

Marius Şumudică/ Hepta

Marius Şumudică este pe lista unui club din Liga 1, la o săptămână după ce a fost demis de Gaziantep. Antrenorul luptă cu Liviu Ciobotariu şi Eugen Neagoe pentru banca celor de la Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii celor de la Petrolul sunt în căutarea unui antrenor, după ce Florin Pîrvu a plecat de la echipă. „Lupii” au ratat play-off-ul în acest sezon, terminând sezonul regular pe locul zece, cu 35 de puncte.

Marius Şumudică, pe lista unui club din Liga 1

Conform gsp.ro, Marius Şumudică este dorit pe banca celor de la Petrolul. Pe lista „lupilor” se mai află alţi doi antrenori români, anume Liviu Ciobotariu şi Eugen Neagoe.

Ciobotariu este favorit să o preia pe Petrolul. Oficialii prahoveni iau în calcul faptul că o eventuală numire a lui Marius Şumudică, i-ar nemulţumi pe fanii „lupilor”, dat fiind faptul că antrenorul este un mare rapidist.

De asemenea, în privinţa lui Eugen Neagoe, acesta este sub contract cu FC Argeş, însă şi-a declarat public nemulţumirea faţă de condiţiile de la formaţia din Liga a 2-a.

Reclamă
Reclamă 4

Petrolul va avea concurenţă, dacă ar dori să-l numească pe Liviu Ciobotariu. Antrenorul mai este dorit şi de către Voluntari, notează sursa citată mai sus. Oficialii ilfoveni sunt nemulţumiţi de rezultatele înregistrate de Nicolae Dică şi iau în calcul să-l demită pe acesta.

Petrolul a petrecut multe etape în zona play-off-ului, însă au încheiat sezonul regular cu o serie catastrofală de patru înfrângeri consecutive. Situaţia financiară a echipei este una delicată, fotbaliştii fiind neplătiţi. De asemenea, oficialii echipei nu au plătit încă licenţa, pentru a evolua în Liga 1.

Marius Șumudică a vorbit despre revenirea în Liga 1

Marius Șumudică a vorbit despre revenirea în Liga 1. Tehnicianul român a dezvăluit și că a primit deja două oferte de la formații din campionatul României.

Reclamă

Marius Șumudică a dezvăluit că ar lua în calcul o revenire în Liga 1, în situația în care un club va rămâne fără antrenor. Totuși, „Șumi” a spus că prioritatea sa este să plece în străinătate și a spus că și-ar dori să se întoarcă în Turcia sau zona Golfului.

„M-au sunat două cluburi din liga naţională, care erau în play-out, nu se pune problema. Nu ştiu nimic, nu am nicio discuţie cu domnul Rotaru, n-am avut şi nu e fair-play să am o discuţie cu el atât timp cât cei de acolo au antrenor, joacă derby-ul acum cu cealaltă echipă din Craiova. Nu s-a pus problema. Nu e frumos să discutăm despre o echipă care are antrenor.

Dacă vreo echipă va rămâne fără antrenor, există şi posibilitatea să rămân în ţară, dar prioritatea e să plec în străinătate. Mă odihnesc două, trei luni şi apoi plec. Ori mă întorc în Golf, ori în Turcia, vedem”, a spus Marius Șumudică, la sosirea în țară.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

12:05

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și