Închide meniul

Marius Şumudică, pe lista unui club din Liga 1! „Şumi”, în luptă cu Ciobotariu şi Neagoe

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 martie 2024, 21:36

Marius Şumudică, pe lista unui club din Liga 1! „Şumi, în luptă cu Ciobotariu şi Neagoe

Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid

Marius Şumudică/ Hepta

Marius Şumudică este pe lista unui club din Liga 1, la o săptămână după ce a fost demis de Gaziantep. Antrenorul luptă cu Liviu Ciobotariu şi Eugen Neagoe pentru banca celor de la Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialii celor de la Petrolul sunt în căutarea unui antrenor, după ce Florin Pîrvu a plecat de la echipă. „Lupii” au ratat play-off-ul în acest sezon, terminând sezonul regular pe locul zece, cu 35 de puncte.

Marius Şumudică, pe lista unui club din Liga 1

Conform gsp.ro, Marius Şumudică este dorit pe banca celor de la Petrolul. Pe lista „lupilor” se mai află alţi doi antrenori români, anume Liviu Ciobotariu şi Eugen Neagoe.

Ciobotariu este favorit să o preia pe Petrolul. Oficialii prahoveni iau în calcul faptul că o eventuală numire a lui Marius Şumudică, i-ar nemulţumi pe fanii „lupilor”, dat fiind faptul că antrenorul este un mare rapidist.

De asemenea, în privinţa lui Eugen Neagoe, acesta este sub contract cu FC Argeş, însă şi-a declarat public nemulţumirea faţă de condiţiile de la formaţia din Liga a 2-a.

Reclamă

Petrolul va avea concurenţă, dacă ar dori să-l numească pe Liviu Ciobotariu. Antrenorul mai este dorit şi de către Voluntari, notează sursa citată mai sus. Oficialii ilfoveni sunt nemulţumiţi de rezultatele înregistrate de Nicolae Dică şi iau în calcul să-l demită pe acesta.

Petrolul a petrecut multe etape în zona play-off-ului, însă au încheiat sezonul regular cu o serie catastrofală de patru înfrângeri consecutive. Situaţia financiară a echipei este una delicată, fotbaliştii fiind neplătiţi. De asemenea, oficialii echipei nu au plătit încă licenţa, pentru a evolua în Liga 1.

Marius Șumudică a vorbit despre revenirea în Liga 1

Marius Șumudică a vorbit despre revenirea în Liga 1. Tehnicianul român a dezvăluit și că a primit deja două oferte de la formații din campionatul României.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Șumudică a dezvăluit că ar lua în calcul o revenire în Liga 1, în situația în care un club va rămâne fără antrenor. Totuși, „Șumi” a spus că prioritatea sa este să plece în străinătate și a spus că și-ar dori să se întoarcă în Turcia sau zona Golfului.

„M-au sunat două cluburi din liga naţională, care erau în play-out, nu se pune problema. Nu ştiu nimic, nu am nicio discuţie cu domnul Rotaru, n-am avut şi nu e fair-play să am o discuţie cu el atât timp cât cei de acolo au antrenor, joacă derby-ul acum cu cealaltă echipă din Craiova. Nu s-a pus problema. Nu e frumos să discutăm despre o echipă care are antrenor.

Dacă vreo echipă va rămâne fără antrenor, există şi posibilitatea să rămân în ţară, dar prioritatea e să plec în străinătate. Mă odihnesc două, trei luni şi apoi plec. Ori mă întorc în Golf, ori în Turcia, vedem”, a spus Marius Șumudică, la sosirea în țară.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani Vezi toate știrile
Citește și