Închide meniul

Ianis Hagi şi-a luat adio de la Deportivo Alaves printr-un clip emoţionant! Cum au reacţionat fanii lui Rangers

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2024, 12:28

Reclamă
Ianis Hagi şi-a luat adio de la Deportivo Alaves printr-un clip emoţionant! Cum au reacţionat fanii lui Rangers

Ianis Hagi şi-a luat adio de la Deportivo Alaves

Ianis Hagi, în tricoul lui Deportivo Alaves / Profimedia

Ianis Hagi (25 de ani) şi-a luat adio de la Deportivo Alaves printr-o postare pe contul lui de Instagram. Internaţionalul român a jucat ultimul său meci în La Liga şi se va întoarce la Rangers după EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiul lui Gică Hagi a evoluat în 22 de meciuri din La Liga şi a reuşit o pasă decisivă. A adunat, în total, 796 de minute jucate în campionatul Spaniei.

Ianis Hagi şi-a luat adio de la Deportivo Alaves

Glorios! A fost o plăcere, Deportivo Alaves„, a fost mesajul lui Ianis Hagi de pe Instagram. Acesta a postat şi un clip emoţionant cu mai multe faze în care a jucat pentru spanioli.

Reclamă
Reclamă 4

Fanii lui Rangers au reacţionat imediat: „Să stai şi să lupţi la Rangers, te rugăm!„, „Bine ai revenit, Ianis Hagi„, „Este timpul să te întorci acasă

Ianis Hagi a bifat al doilea meci ca titular la Alaves, în ultimele trei runde disputate. Fiul „Regelui” a avut o evoluţie bună în remiza cu Las Palmas, având 34 de atingeri de balon, iar 14 din cele 19 pase încercate au fost reuşite. Totodată, internaţionalul român a încasat şi un cartonaş galben, în prima repriză.

Graţie evoluţiei din duelul din ultima etapă, Ianis Hagi a primit nota şapte, din partea specialiştilor de la sofascore.ro. Cel mai bine notat jucător a fost mijlocaşul Giuliano Simeone şi portarul Jesus Owono, ambii primind nota 7,4.

Reclamă

„Dacă aş antrena o echipă mare, Ianis Hagi ar fi primul transfer!” Gică Hagi, fascinat de fiul său

Gică Hagi a vorbit despre viitorul lui Ianis Hagi şi s-a declarat fascinat de fiul său. „Regele” este convins că internaţionalul român ar merita să ajungă la una dintre echipele de top ale Europei.

(Care va fi viitorul lui Ianis?) Prima oară Campionatul European şi după vom vedea în vară. Mai are un an la Rangers. Eu (unde l-ar vedea) După mintea mea… o ţin pentru mine! Deocamdată Ianis a fost la un club enorm, foarte mare. A fost la Rangers şi a ieşit cel mai bun tânăr jucător când a câştigat campionatul şi nu au luat bătaie. Ianis cred că e printre primii jucători români care are foarte multe meciuri în Europa.

El dacă a demonstrat la lotul naţional, la echipa naţională, venind după o accidentare foarte foarte gravă… nu ştiu de ce omiteţi acest lucru. E un an de tranziţie al lui. El şi-a arătat valoarea mai ales la ultimul meci, cu Real Madrid, în deplasare. Nu a pierdut el, a pierdut echipa. El a fost foarte bun! Unul dintre cei mai buni de pe teren dacă a avut cele mai multe şuturi la poartă!

În fotbal contează echipa. Ca să câştigi un meci îl câştigă echipa. Jucătorul face diferenţa. El nu pleacă nicăieri, doar a fost împrumutat la Alaves. Sunt foarte multe oportunităţi. Rangers are încă un an şi după vom vedea. El are Campionatul European în vară. Aţi văzut azi… Kroos se retrage. Nu avem cum să vorbim înainte mai mult.

Dacă ar fi după mine şi aş antrena o echipă mare, primul l-aş transfera pe el! El cu mine a fost cel mai bun! Are experienţă în Europa, a jucat la un nivel foarte înalt. S-a calificat cu toate echipele naţionale, la fiecare nivel. Şi a câştigat un campionat în Vest, la 22 de ani. Omiteţi asta! Sperăm să exceleze la Europene, să facă foarte bine. El înca mai are de jucat, după mine vreo 11 ani, dacă nu are parte de accidentări„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
17:22

Răzvan Marin a înscris un eurogol în România – Ucraina! Torpila mijlocaşului naţionalei a trecut pe sub mâinile lui Lunin!

17:21

Reacţia ucrainenilor, după ce Nicolae Stanciu l-a învins pe Andryi Lunin cu o execuţie de senzaţie la EURO 2024

17:17

Reacţia presei internaţionale, după ce Nicolae Stanciu a reuşit un gol fabulos în poarta lui Lunin: „Mingea a sărutat plasa”

17:00

LIVE VIDEODenis Popescu s-a calificat în semifinale la 50m fluture! Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad sunt LIVE în AntenaPLAY

16:49

FotoEdi Iordănescu, reacţie nervoasă în timpul meciului România – Ucraina! Momentul în care a cedat şi şi-a pus mâinile în cap

16:43

Nicolae Stanciu a deschis scorul în România – Ucraina! Execuţie magnifică a căpitanului naţionalei! Era să înscrie şi din corner!

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și