Închide meniul

Acţionarul din Liga 1 îl ironizează pe Gigi Becali şi susţine că FCSB poate pierde titlul: „Destabilizează echipa”

Bogdan Stănescu Publicat: 23 decembrie 2023, 18:28

Reclamă
Acţionarul din Liga 1 îl ironizează pe Gigi Becali şi susţine că FCSB poate pierde titlul: „Destabilizează echipa

Acţionarul din Liga 1 îl ironizează pe Gigi Becali şi susţine că FCSB poate pierde titlul

Gigi Becali / Profimedia Images

Ciprian Marica, acţionar minoritar la Farul, îl ironizează pe Gigi Becali. Marica, ce deţine 10% din acţiunile clubului Farul, susţine că Gigi Becali destabilizează echipa pe care o patronează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar şi aşa, Marica e de părere că FCSB va câştiga, cel mai probabil, campionatul în acest sezon. Singura echipă care o poate bloca în drumul spre titlu pe FCSB este, în opinia lui Marica, CFR Cluj.

Ciprian Marica îl ironizează pe Gigi Becali şi susţine că FCSB poate pierde titlul: „Destabilizează echipa”

Prinderea play-off-ului. Acesta este principalul obiectiv al Farului. A fost încă de la începutul sezonului. Se pare că nici domnul Becali nu poate să strice lucrurile la FCSB. Era principalul om care putea să destabilizeze echipa. Se pare că nici el nu mai reușește. Jucătorii FCSB-ului au crescut, s-au maturizat, au devenit bărbați.

Nu e întâmplător că Darius Olaru face cel mai bun sezon din carieră. Dacă el și ceilalți ar fi la fel la echipa națională, ar ajuta mai mult. 

(n.r. dacă FCSB poate pierde titlul) Da. Să nu uităm de CFR. Este acolo Neluțu Varga, care sigur nu se va da bătut”, a declarat Ciprian Marica pentru digisport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, convins că FCSB va fi campioana României! Anunţ euforic: „N-ai cum să mai scapi titlul!”

Gigi Becali este convins că FCSB va fi campioana României la finalul acestui sezon. Patronul roş-albaştrilor s-a descătuşat după ce a văzut că principalele urmăritoare, Universitatea Craiova şi Rapid, s-au încurcat din nou în lupta pentru titlu.

FCSB are 10 puncte avans faţă de echipa lui Mihai Rotaru şi 11 în plus faţă de trupa lui Dan Şucu. Becali nu mai are nicio emoţie şi şi-a proclamat deja victoria.

Din 2015 nu a mai câştigat titlul echipa lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera este încântat de jucătorii pe care îi are la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mă așteptam. La început spuneam 10-12 puncte la finalul sezonului regulat, ca să fie 5-6 puncte în play-off, să fim siguri de campionat. E cam imposibil să te mai ajungă cineva. Putea să fie și mai bine. Are valoare echipa, face și Dumnezeu. Face Dumnezeu dreptate.

N-ai cum să mai scapi titlul anul acesta. Nu e vorba doar de puncte, ci de valoarea echipei. Poate mai aduc un atacant. Dacă nu, e Tavi Popescu. Și Luis Phelipe poate juca atacant. E și Alhassan care întărește mijlocul. Este și Lixandru pe care l-am descoperit și se pare că e mai bun decât Șut”, a declarat Gigi Becali.

FCSB are 13 victorii, 5 remize şi 3 înfrângeri. Are cel mai bun atac din Liga 1, cu 38 de goluri marcate, dar şi cea mai bună defensivă (20 de goluri primite, la egalitate cu Oţelul).

Motivul pentru care Marius Lăcătuș nu o vede campioană pe FCSB

Motivul pentru care Marius Lăcătuș nu o vede campioană pe FCSB. Legenda clubului Steaua București, care a pregătit-o în trecut și pe actuala vicecampioană a României, a vorbit despre lupta pentru titlu din Liga 1.

„Fiara” a tras un semnal de alarmă și a menționat faptul că lupta pentru titlu se va decide în play-off, având în vedere faptul că, după înjumătățirea punctelor, orice formație va avea șanse reale la primul loc.

Campioană nu e FCSB, știți cum e la noi. Se poate întâmpla orice. Acum depind ce va face și CFR mâine. E important. Dacă ar câștiga 3 puncte, ar rămâne 8 puncte.La înjumătățire ar fi 4, adică șansele cresc la lupta pentru titlu”, a spus Marius Lăcătuș, la digisport.ro.

 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și