Închide meniul
EXCLUSIV

„Chiar voiam să mă las de fotbal” Vali Creţu, dezvăluiri emoţionante despre sacrificiile făcute până să ajungă campion cu FCSB

Alex Masgras Publicat: 20 august 2024, 21:14

Reclamă
„Chiar voiam să mă las de fotbal Vali Creţu, dezvăluiri emoţionante despre sacrificiile făcute până să ajungă campion cu FCSB

Vali Creţu, dezvăluiri emoţionante despre sacrificiile făcute până să ajungă campion cu FCSB

Vali Creţu, în timpul unui interviu / Antena Sport

Vali Creţu a făcut dezvăluiri emoţionante despre sacrificiile făcute în copilăria sa. Născut la Buzău, fundaşul dreapta a devenit campion al României cu FCSB la 35 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Drumul lui Vali Creţu nu a fost uşor, el fiind nevoit să depăşească o mulţime de obstacole până să devină fotbalist profesionist. A trecut prin momente grele, dar şi-a văzut visul împlinit.

„Chiar voiam să mă las de fotbal”. Vali Creţu, dezvăluiri emoţionante despre sacrificiile făcute

Fundaşul dreapta al campioanei României a fost nevoit să muncească şi să se întreţină singur încă de la o vârstă fragedă. În ciuda vârstei sale, el trebuia să aibă grijă şi de fraţii săi mai mici.

Vali Creţu a fost şi la un pas de a nu mai juca fotbal. Fotbalistul celor de la FCSB a recunoscut că a fost foarte aproape de a-şi încheia cariera şi de a merge la muncă în Anglia.

Acum, la 35 de ani, Vali Creţu simte că nu mai îmbătrâneşte şi se vede jucând fotbal şi după ce va împlini vârsta de 40 de ani:

Reclamă
Reclamă

„La 12 ani m-am dus şi am muncit singur. Mi-am plătit chiria. Îmi făceam singur de mâncare, aveam singur grijă de mine şi mai aveam grijă şi de fraţii mei mai mici.

Când eram la juniori nu ştiu dacă am avut perechea mea de ghete, cu numărul meu, 40 jumate. Jucam cu 42, cu 41, 43. Îmi dădeau colegii din ce le mai rămânea lor.

Chiar voiam să mă las de fotbal şi să plec la muncă în Anglia. Vorbisem cu fratele meu cel mare şi am fost foarte aproape să mă las de fotbal, dar nu am renunţat.

Reclamă

Parcă nu mai îmbătrânesc, parcă nu obosesc. Mă văd jucând la peste 40 de ani”, a declarat Vali Creţu pentru Antena Sport.

Gigi Becali a scos un jucător de pe lista UEFA, înainte de LASK Linz – FCSB!

Gigi Becali a scos un jucător de pe lista UEFA, înainte de LASK Linz – FCSB! Patronul campioanei a luat o decizie radicală.

Oficialii de la conducerea fotbalului european au publicat marți loturile de jucători ale formațiilor care se luptă pentru calificarea în cupele europene.

Cu câteva zile înainte de prima partidă din „dubla” cu austriecii de la LASK, care contează pentru play-off-ul Europa League, Gigi Becali a decis să îl scoată de pe lista UEFA pe Denis Haruț.

Patronul a anunțat, recent, că Denis Haruț nu va mai face parte din lotul de jucători eligibili pentru competițiile europene. Gigi Becali a luat această decizie pentru a-i face loc lui Florin Tănase, pe listă.

În această campanie europeană, Haruț a fost integralist în „dubla” cu Virtus, din turul 1 preliminar al UEFA Champions League. În campionat a jucat într-o singură partidă, cu Oțelul Galați (0-2).

Astfel, după ce Haruț a fost scos de pe lista UEFA, FCSB a rămas cu 3 fundași centrali în lotul pentru cupele europene. Este vorba despre Joyskim Dawa, Siyabonga Ngezana și Vlad Chiricheș.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:07

EXCLUSIV„Total neaşteptat” Vasile Maftei, reacţie categorică după revenirea lui Marius Şumudică la Rapid: „Nu erau pe măsură”

21:45

NEWS ALERTPrima decizie radicală luată de Marius Şumudică la Rapid! Un nume mare este OUT din Giuleşti

21:36

Nick Kyrgios a răbufnit după ce Jannik Sinner a scăpat de suspendarea pentru dopaj: „Ridicol”. Schimb de replici aprins cu un fan

21:00

UPDATEOFICIAL | Marius Şumudică este noul antrenor al Rapidului: „Mi s-a îndeplinit un vis!”. Dan Şucu l-a adus în locul lui Lennon

20:56

„M-am întors acasă!” Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după ce a semnat cu Rapid. Ce a spus despre fanii din Giuleşti

20:40

OFICIAL | Neil Lennon a fost dat afară de Rapid! Anunţul oficial al giuleştenilor

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 Farul – Hermannstadt 3-2. „Dublă” Rivaldinho, la meciul 500 al lui Gică Hagi ca antrenor. Farul a părăsit ultimul loc în Liga 1
Citește și