Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 august

Viviana Moraru Publicat: 19 august 2024, 17:26

Reclamă

AntenaSport Update 19 august

Gigi Becali/ AntenaSport

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 19 august, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi ce a declarat patronul de la Sepsi, Laszlo Dioszegi, după ce Gigi Becali nu a trimis banii pentru transferul lui Marius Ştefănescu.

AntenaSport Update 19 august

1. Becali e dator

Gigi Becali nu a plătit banii pentru transferul lui Ştefănescu, de la Sepsi. Patronul Dioszegi a făcut dezvăluirea, iar Becali a reacţionat imediat: „I-am trimis azi 300.000 de euro”, susţine latifundiarul.

2. Revine Djokovic

Reclamă
Reclamă

Damjan Djokovic revine la CFR Cluj. Croatul de 34 de ani este varianta perfectă pentru Dan Petrescu după plecarea lui Karlo Muhar. Djokovic a câştigat 4 titluri cu CFR.

3. Decizia lui Ianis

Pe as.ro, vezi ce decizie a luat Ianis Hagi după ce a ajuns la echipa a doua a lui Rangers. Ianis a revenit în Scoţia după împrumutul la Alaves.

Reclamă

4. Scandal la Rapid

Fanii Rapidului au afişat bannere prin care l-au atacat pe Marius Şumudică, iar Dănuţ Lupu a venit cu scenariul său: „100% Dan Şucu s-a băgat”, e anunţul fostului mare mijlocaş.

5. Mbappe, criticat

Kylian Mbappe a avut parte de un debut ratat în La Liga. Starul francez nu a marcat şi spaniolii i-au dat nota 4. „Nu mai eşti în Ligue 1”, au titrat jurnaliştii de la Goal.

Reclamă

Este Marius Şumudică cea mai bună variantă pentru Rapid, dacă Neil Lennon va fi demis?

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:05

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 august

16:48

Verdictul lui Daniel Pancu, când a aflat că Ianis Hagi este ofertat de Dan Şucu la Rapid: „Vrea performanţă!”

16:31

„Obiectivul s-a schimbat” Neluţu Varga a reacţionat după ce Dan Petrescu s-a plâns de plecările de la CFR Cluj. Ce i-a promis

15:49

Kylian Mbbape le cere 55 de milioane de euro celor de la PSG! Motivul pentru care starul a sesizat Comisia juridică a Ligue 1

15:14

Aryna Sabalenka este noul număr 2 în clasamentul WTA! Pe ce poziție se află Sorana Cîrstea

14:41

Toto Wolff, anunţ despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton la Mercedes: „Uneori uit cât de tâmpit eram eu la 17 ani!”

1 VIDEOEstrela – Famalicao 0-3 a fost în AntenaPLAY. Rezultatele şi golurile etapei din Liga Portugal 2 FotoAna Maria Bărbosu a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Sabrina Voinea, după ce a primit bronzul la JO: „Am simţit-o distantă” 3 Real Madrid, debut cu stângul în noul sezon! Kylian Mbappe a bifat primul meci în La Liga! Chelsea – Manchester City 0-2 4 VIDEO & FOTOMihaela Cambei, primire fabuloasă în Oneşti! Oamenii au ieşit pe străzi ca să o vadă pe vicecampioana olimpică! Imagini unice 5 „E mâna lui Șucu!” Dănuț Lupu, acuze incredibile după ce galeria Rapidului l-a ironizat pe Marius Șumudică: „Cum vine asta?!” 6 „Să îmi dau demisia?” Neil Lennon, atac la un reporter după Rapid – Dinamo 1-1. Întrebările care l-au scos din minţi
Citește și