Închide meniul

Doi jucători de la Dinamo, luaţi în vizor de Andrei Nicolescu: „Alegerile nu au fost extraordinare”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 1 martie 2024, 23:48

Doi jucători de la Dinamo, luaţi în vizor de Andrei Nicolescu: „Alegerile nu au fost extraordinare

Andrei Nicolescu riscă să fie suspendat, după acuzele de blat de la Voluntari - Hermannstadt

Andrei Nicolescu, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Doi jucători de la Dinamo au fost luaţi în vizor de Andrei Nicolescu, după remiza „câinilor” din Copou. Meciul dintre Poli Iaşi şi Dinamo, primul al etapei cu numărul 29 din Liga 1, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a fost mulţumit de jocul bun al echipei, dar s-a plâns de ratările jucătorilor săi. Acelaşi lucru a fost remarcat şi de Andrei Nicolescu, administratorul special al formaţiei din Ştefan cel Mare.

Doi jucători de la Dinamo, luaţi în vizor de Andrei Nicolescu

Nicolescu i-a nominalizat pe Selmani şi Abdallah, fiind de părere că cei doi jucători au luat decizii greşite în mai multe rânduri în timpul partidei de la Iaşi:

„Rămânem cu jocul bun și cu faptul că putem să avem continuitate cu acest joc bun. Din păcate, nu am reușit să o băgăm în poartă. Presiunea există și va mai fi.

Alegerile n-au fost extraordinare la finalizare, m-am uitat și la Selmani, și la Abdallah. Mă refer la deciziile lor de a juca într-un fel sau altul mingea.

Reclamă

Selmani mai are nevoie de timp pentru a se adapta, un kilogram sau două pentru a deveni mai activ. Abdallah s-a străduit mult astăzi, dar nu i-a ieșit. Poate îi va ieși data viitoare”, a declarat Andrei Nicolescu, la digisport.ro.

Zeljko Kopic, concluzie clară după Poli Iaşi – Dinamo 0-0: „Am ratat mult”

Zeljko Kopic a tras o concluzie clară după Poli Iaşi – Dinamo. Antrenorul croat al „câinilor” s-a plâns de ratările jucătorilor săi din timpul meciului din Copou. Poli Iaşi şi Dinamo au încheiat la egalitate primul meci al etapei cu numărul 29 din Liga 1.

Kopic este de părere că Dinamo merita să obţină toate cele trei puncte, mai ales după prestaţia din repriza secundă a meciului de la Iaşi. Ratările jucătorilor săi au fost şi singurul lucru care l-au nemulţumit pe croat, care a fost încântat de dăruirea dinamoviştilor în meciul de la Iaşi.

Reclamă 4 / 0/3

„Cred că am meritat cele trei puncte după cum am jucat. Sunt mulţumit de prestaţie, de energie, de ocaziile create, dar am ratat mult.

E ok un punct, dar în aceste circumstanţe, când ai astfel de ocazii, trebuie să marchezi. Cred că am fost mai aproape de cele trei puncte după cum am jucat în repriza a doua. Am făcut tot ce trebuia, mai puţin să înscriem.

Trebuie să pregătim bine meciul, jucăm acasă. Cred că acolo, alături de suporteri, pe terenul nostru, vom fi mai buni”, a declarat Kopic, la digisport.ro.

Dinamo a ajuns la 26 de puncte în urma egalului de la Iaşi, dar a rămas pe locul 15, în timp ce echipa lui Leo Grozavu a ajuns la 32 de puncte. Etapa viitoare, Dinamo va juca pe teren propriu cu UTA, în timp ce Poli Iaşi va juca la Galaţi, cu Oţelul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și