Închide meniul

„E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 aprilie 2024, 8:41 / Actualizat: 28 aprilie 2024, 10:06

Reclamă
„E lipsă de respect! Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României

Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după meciul FCSB - Farul 2-1. Ce s-a întâmplat la conferinţa de presă

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Aceasta a fost întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi la finalul meciului FCSB – Farul, scor 2-1, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Roş-albaştrii au obţinut victoria prin golurile lui David Miculescu şi Alex Băluţă şi au devenit, matematic, campionii României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a ieşit din lupta pentru apărarea titlului, dar i-a felicitat pe jucătorii de la FCSB pentru performanţa obţinută. Totuşi, a fost şi un moment tensionat la conferinţa de presă de pe Arena Naţională.

Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi după FCSB – Farul 2-1

„Regele” a fost întrebat despre rolul pe care l-a avut Elias Charalambous în câştigarea titlului. Totul după ce Gigi Becali a anunţat de mai multe ori că sună pe bancă şi că dictează schimbările.

(Reporter: Vedem tot mai des această frază, FCSB câştigă campionatul fără a avea un antrenor. Cum vedeţi dumneavoastră asta?) Nu e problema mea, mă scuzați, așa credeți dumneavoastră, este o lipsă de respect din partea voastră la antrenorii care muncesc.

Dacă tu o spui este punctul tău de vredere, e o lipsă de respect totală, față de antrenorii care stau pe bancă și fac munca, asta a ajuns noțiunea de antrenor în România, e ultimul„, a declarat Gică Hagi la conferinţa de presă.

Reclamă

FCSB a câştigat titlul după o pauză de 9 ani. Farul este pe locul secund, dar poate fi depăşită în această etapă de Universitatea Craiova şi CFR Cluj.

Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi

Mihai Popescu este fundaşul pe care Gigi Becali vrea să îl aducă la noua campioană a României. Latifundiarul din Pipera este dispus să achite 300.000 de euro, dar Gică Popescu l-a anunţat că cere mai mulţi bani şi un jucător la schimb.

Mihai Popescu are o cotă de piaţă de 900.000 de euro, potrivit Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Am vorbit de Mihai Popescu, am făcut ofertă de 300 de mii, iar Gică Popescu a cerut 400 de mii de euro plus Haruţ. Adică 1,1 milioane de euro în total, 400 de mii, plus Haruţ de 700 de mii de euro cât am dat eu pe el. Mie nu-mi convine să dau atâţia bani pe un jucător de 31 de ani”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

În vârstă de 30 de ani, Mihai Popescu a jucat în 42 de meciuri pentru Farul în acest sezon, în toate competiţiile. A înscris un gol şi a oferit 3 pase decisive. Între 2013 şi 2020 a jucat pentru Dinamo.

Gigi Becali îl vrea şi pe golgheterul Farului, Louis Munteanu. Poartă deja discuţii cu oficialii Fiorentinei pentru atacantul de 21 de ani. Italienii cer 1.500.000 de euro, dar patronul FCSB-ului încearcă să reducă drastic preţul.

Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:55 LIVE VIDEOYokohama – Al Ain 2-1, în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat 14:50 FotoCât de frumoasă e şi cu ce se ocupă cea mai rapidă femeie din România! 14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! 13:21 George Pușcaș, făcut praf de italieni după Bari – Brescia 2-0! Echipa românului a ajuns la barajul pentru menținerea în Serie B 13:01 Norvegia – Cehia și SUA – Germania (21:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 12:45 Reacţia presei spaniole după ce Ianis Hagi a dat o pasă decisivă în Alaves – Girona 2-2! Fiul „Regelui” nu a scăpat de critici! Vezi toate știrile
Citește și