Închide meniul

Gigi Becali a făcut anunțul care îl va dărâma pe Vlad Chiricheș: „Nu va mai juca!”. Patronul FCSB-ului, reacţie vehementă

Alex Ioniță Publicat: 31 ianuarie 2024, 18:21

Reclamă
Gigi Becali a făcut anunțul care îl va dărâma pe Vlad Chiricheș: Nu va mai juca!”. Patronul FCSB-ului, reacţie vehementă

Gigi Becali a făcut anunțul care îl va dărâma pe Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheș / Profimedia

Gigi Becali a făcut anunțul care îl va dărâma pe Vlad Chiricheș. Patronul celor de la FCSB a dezvăluit faptul că fundașul nu mai are loc în echipa lui Elias Charalambous.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Revenit după 10 ani la FCSB, Chiricheș s-a accidentat după doar 7 meciuri în tricoul roș-albastru. S-a întâmplat pe data de 28 august, într-o partidă cu UTA Arad. De atunci, jucătorul de 33 de ani stă departe de teren.

Gigi Becali a făcut anunțul care îl va dărâma pe Vlad Chiricheș. Ce a spus despre Ngezana și Dawa

Patronul de la FCSB a dezvăluit faptul că Vlad Chiricheș nu va mai juca la echipa lui Elias Charalambous, după ce își va reveni din accidentare.

Gigi Becali și-a motivat decizia și a menționat faptul că Siyabonga Ngezana și Joyskim Dawa au prestații mult prea solide pentru a fi scoși din echipă.

„Nu, Chiricheș nu va mai juca. Păi, e greu acum. Ngezana și Dawa domină acolo în apărare, dau cu capul, aleargă, fac pressing, sunt imbatabili, sunt pantere. Dacă mai erau și tehnici, valorau 70-80 de milioane de euro. E greu acum pentru Chiricheș”, a spus Gigi Becali, la digisport.ro.

Reclamă

Cel mai probabil, funda;ul ajuns la 33 de ani va reveni pe teren în luna martie a acestui an. În urmă cu ceva timp, Chiricheș a dezvăluit ce verdict i-au dat medicii, după accidentare.

”Doctorul care m-a operat mi-a dat o perioadă de trei luni jumătate, patru luni în care aș putea să joc practic. Deci ar trebui să revin pe teren la început de martie”, a spus atunci Vlad Chiricheș.

Vlad Chiricheş a anunţat când va reveni pe teren la FCSB

Vlad Chiricheş a dezvăluit că se antrenează din greu, pentru a fi apt de joc la începutul lunii martie. Fundaşul a fost supus unei operaţii la finalul anului, operaţie pe care regretă că nu a efectuat-o încă de la momentul accidentării.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu cred că sunt puțin mai avansat cu recuperarea față de prognozele doctorului. Important e să mai fac un RMN, niște teste amănunțite și apoi pot să trag și mai tare.

Cred că a fost o greșeală că nu m-am operat de la început, dar nu știu… Nu pot să mai dau timpul înapoi, iau totul ca atare și încerc să mă pregătesc cât de bine pot și să revin cât mai repede.

Pot să spun că îmi doresc să îmi închei cariera cu un turneu final. Ar fi un lucru superb pentru carierea mea să particip la al doilea turneu final de Campionat European. Da, e un obiectiv pentru mine.

(N.r. Dacă FCSB ia campionatul) De-asta m-am întors. Să câștig campionatul”, a declarat Vlad Chiricheş, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus 22:15 Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul cu CFR Cluj: „Gâlcă să spună adevărul! Făceam schimbările din puşcărie” 22:00 FCSB – CFR Cluj 0-1! Otele, gol superb sub privirile lui Gigi Becali! Campioana primeşte trofeul! Sărbătoare pe Arena Naţională 21:54 VIDEOValentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Sezon spectaculos pentru Mihăila şi Dennis Man 21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma 21:10 LIVE VIDEOMK Dons – Crawley Town e ACUM, în AntenaPLAY. Crewe îşi aşteaptă adversara în barajul de promovare în League One 21:01 LIVE VIDEONorvegia – Cehia și SUA – Germania sunt ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Dueluri spectaculoase la Campionatul Mondial de hochei 20:57 VideoGigi Becali, show total la Arena Naţională: „Petrescu e mizilic pentru mine. Să vină Lucescu. Vreau să jucăm cu Manchester City” Vezi toate știrile
Citește și